fbpx

12 Weeks To Wow

Medik8 12 Weeks to Wow on intensiivinen ihon Personal Training ohjelma. Tämä huikea kemiallisten kuorintojen kokonaisuus tuo upeita tuloksia 12 viikossa.

Olet ehkä joskus liittynyt kuntosalilla Personal Trainer ohjelmiin, joissa tavoitteesi on ollut todennäköisesti panostaa hyvinvointiisi ja fyysiseen kuntoon. Tuloksia ei kuitenkaan saavuteta yhdellä kuntosalikäynnillä vaan tavoitteisiin pääseminen vaatii useita käyntejä, motivaatiota sekä ohjelmaa tukevia valintoja myös kotona esimerkiksi ruokavaliossa. Medik8 -ihonhoitobrändin lanseeraama ainutlaatuinen 12 Weeks to WOW on samoin tavoin intensiivinen Personal Training ohjelma, mutta iholle. Tämä huikea kemiallisten kuorintojen hoito-ohjelma saavuttaa upean ihon 12 viikossa!

Kokonaisuuteen sisältyy yhteensä kahdeksan käyntiä klinikallamme, joista kuusi käyntiä sisältää juuri sinulle kustomoidun ihonhoidon. Näiden lisäksi kokonaisuuteen sisältyy konsultaatio käynti sekä jälkitarkastus klinikallamme.

Ihonhoidot koostuvat erilaisista laadukkaista kemiallisista kuorinnoista, jotka valitaan yksilöllisesti asiakkaan ihon mukaan. Tämä ihonhoitopaketti sopii erinomaisesti mikäli ihosi on samea, epäpuhdas, eloton, näyttää ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä tai kärsit laajentuneista ihohuokosista. Sen lisäksi, että kuorinnat vähentävät ongelmaihon oireita niin se saa aikaan iholle terveen ja elinvoimaisen hehkun ja kuulauden sekä tekee ihosta silminnähden nuoremman.

Liittyessäsi mukaan ohjelmaan annamme mukaasi riittoisan kotihoito tuotepaketin Medik8 ihonhoitosarjasta tukemaan ihosi hyvinvointia läpi koko hoito-ohjelman. Tuotepakettiin sisältyy laadukkaat C- vitamiini -ja retinol -seerumit sekä kosteuttava SPF30 päivävoide.

Tällä hoitokokonaisuudella saamme ihollesi takaisin elinvoimaa, hehkua, vähennettyä epäpuhtauksia ja mustapäitä, silotettua pintajuonteita sekä tuotua freesiä, kirkasta ja tasaisempaa ihonsävyä. Liity siis mukaan upeaan Personal Training ohjelmaan ja anna tämän vuoden olla myös ihosi hyvinvoinnin vuosi!

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 12 vk

Toipumisaika: 1-5 vrk

Kipu hoidon aikana: Ei ole

Tulos näkyvissä: Heti

KUVAT