fbpx

Akne-ihon hoito

Akne-ihon hoitoon meiltä löytyy useita erilaisia ihonhoidon menetelmiä. Tehokkaat hoidot hoitavat epäpuhdasta ja näppyläistä ihoa. Kuorintahoidot, mikroneulaus ja PRP-plasmahoidot tuovat hankalampiinkin ihon ongelmiin helpotusta! Maksuttomalla konsultaatiokäynnillä arvioimme aina jokaiselle asiakkaalle sopivimman hoitokokonaisuuden.

Kuorintahoidoissa ihoa käsitellään erilaisilla kemiallisilla kuorinta aineilla, jotka uudistavat ihoa, poistavat kuollutta ihokerrosta ja epäpuhtauksia, hälventävät pigmenttimuutoksia sekä tasoittavat aknearpia. Hoidon tuloksena epäpuhtaudet vähenevät ja talineritys tasaantuu.

Mikroneulaushoidolla ihoa käsitellään pienillä mikroneuloilla, joiden avulla ihon alle viedään kosteuttavia ja hoitavia seerumeita. Hoidossa ihon pintakerroksissa kollageenin ja elastiinin tuotanto aktivoituvat ja ihossa tapahtuu luonnollista uudistumista. Ihon koostumus ja kimmoisuus paranevat ja ihon pinta tasoittuu häivyttäen aknearpia. Kemialliset kuorinnat voi myös yhdistää mikroneulaushoitoihin.

PRP-plasmahoidoissa ihon uudistumista aktivoidaan asiakkaan omasta verestä erotellulla plasmalla, joka injektoidaan hoidettavalle alueelle. Hoito voidaan luokitella luonnolliseksi hoidoksi, sillä siinä ei käytetä keinotekoisia täyteaineita. Verihiutalerikas ja proteiinipitoinen plasma on kasvutekijäpitoinen valmiste. Sen kasvutekijät saavat ihosolut uudistumaan ja vilkastuttavat ihon mikroverenkiertoa. Kasvutekijät käynnistävät välittömän korjausprosessin ja vetävät puoleensa veressä kiertäviä omia kantasoluja. Ihon alle injektoidaan ensin pieni osa plasmasta, jonka jälkeen loput plasmasta viedään ihon alle mikroneulaushoidolla. Injektiot ja mikroneulaus stimuloivat myös itsessään ihon napakoitumista ja kollageenin tuotannon lisääntymistä.

Maksuttomassa konsultaatiossa valitsemme sopivimman hoitomuodon ja teemme henkilökohtaisen hoitosuunnitelman asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaan.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 45-90 min

Kipu hoidon aikana: Ei yhtään / lievä kipu

Tulos näkyvissä: 1-7 vk

Kivun hoito: Tarvittaessa puudutusvoide