fbpx

Allergan Spring Meeting 2019

Osallistuimme viikonloppuna Tukholmassa järjestettyyn vuotuiseen Allerganin Spring Meeting 2019- tapahtumaan. 

Koulutuksessa pääsimme syventämään osaamistamme täyteainehoidoista sekä esteettisestä alasta. 

Allerganin kouluttajina toimivat Dr. Iman Nurlin Ruotsista sekä Dr. Rory B. McGoldrick Dubaista. Koulutusten parasta antia olivat ehdottomasti demohoidot,  joissa käsittelimme tänä vuonna erityisesti kasvojen alaosaa eli leuan ja leukalinjan korostusta ja muotoilua. Keskustelimme myös siitä, mitä kasvojen piirteitä ja mittasuhteita pidetään yleisesti kuvatun kauniin ja nuoren ihmisen kasvonpiirteinä. Sekä siitä, miten luuston ja rasvakudoksen muutokset ikääntyessä vaikuttavat nuorekkaisiin kasvonpiirteisiin ja miten niitä voidaan täyteaineilla luonnollisella otteella parantaa.

Juvederm lanseerasi viikonloppuna myös uuden Juvederm® Volux-täyteaineen, joka saapuu Suomeen syksyllä.

Kouluttaudumme jatkuvasti tarjotaksemme aina ajan mukaisia palveluita asiakkaillemme ja kehittääksemme ammattitaitoamme.
Oli mielenkiintoista kuunnella ajankohtaisia luentoja sekä nähdä demokoulutus. Kuvassa Dr. Iman Nurlin.

Vuosittaiseen tapahtumaan osallistuivat vain alan parhaimmat pohjoismaista. Oli hienoa olla mukana, tutustua kollegoihin ja keskustella heidän kanssa alan monimuotoisuudesta!

Tervetuloa tutustumaan Mabeliin ja täyteainehoitoihimme. Kaikki täyteainehoidot Mabelissa suorittaa setrifioidut sairaanhoitajat.

Inspiroitunein terveisin,

Ida Ja Jenny

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Muut blogitekstit: