fbpx

Antioksidantit, Retinoidit ja Hyaluronihappo ihonhoidossa

Voiteet, seerumit, tehobuusterit.. – mihin niitä tarvitaan?

Hyvien hoitotulosten saavuttamiseen vaikuttavat olennaisesti myös kotona käytetyt kotihoitotuotteet. Laadukkaat tuotteet kosteuttavat, hoitavat ja samalla ennaltaehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista. Tehokkaat kasvohoitomme stimuloivat ihossa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, jolloin iho alkaa myös vastaanottamaan paremmin hoitavia seerumeja ja voiteita. Tämän vuoksi on syytä panostaa myös kotona käytettäviin tuotteisiin ja valita juuri omalle iholle sopivimmat tuotteet hoitotulosten optimoimiseksi.

Suomessa ankarat sääolosuhteet myös vaikuttavat ihon hyvinvointiin. Herkkä ihomme reagoi herkästi kuivaan, kylmään ja tuuliseen säähän sekä vaihteleviin vuodenaikoihin, mitkä saattavat aiheuttaa ihossa epätasapainoa. Parhaiten pystymme vaikuttamaan ihon hyvinvoinnin säilyttämiseen vuodenaikojen välillä huolehtimalla sopivista ihonhoito tuotteista ja kasvojenhoito rutiineista. Laadukkaat hoitotuotteet antavat iholle suojaa ympäristön asettamia haasteita vastaan samalla hoitaen jo syntyneitä vaurioita.

Antioksidantit, Retinoidit ja Hyaluronihappo ihonhoidossa

Trendeinä ihonhoidossa tuntuu nykyisin olevan antioksidantit ja hyaluronihappo valmisteet, jotka ovatkin tutkitusti toimiviksi todettuja. C- vitamiini on yksi ihonhoidon parhaista antioksidanteista, joka taistelee tehokkaasti vapaita radikaaleja vastaan. Ainutlaatuinen vitamiini auttaa estämään juonteiden, ryppyjen ja maksaläiskien muodostumista. C-vitamiini on myös merkittävässä roolissa kollageenisynteesin eri vaiheissa.

Hyaluronihappo puolestaan huolehtii ihon kosteustasapainon ylläpitämisestä ja vahvistaa ihon rakennetta tehden siitä pehmeän ja kuulaan. Hyvin kosteutettu ihomme on paras anti age, johon on suositeltavaa panostaa.

A -vitamiini taistelee ryppyjä ja juonteita vastaan, vähentää epäpuhtauksia, tekee ihosta heleämmän ja tasaisemman, samalla siloittaen ihon pintaa. Retinolin, A-vitamiinin puhtaan muodon, on todettu vähentävän hyperpigmentaatiosta johtuvaa ihon läikikyyttä, parantavan ihon rakennetta, väriä ja kosteuspitoisuutta. Retinoidit stimuloivat myös kollageenin tuotantoa.  A-vitamiini pohjaisiin tuotteisiin iho kannattaa totutella vähitellen, nopealla käyttöön otolla iho voi reagoida punoituksella, hilseilyllä ja joskus kuivumisella.

Medik8 ihonhoitotuotteet

Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme vain parhaimpia tuotteita, sen vuoksi olemme päätyneet Mabelissa Medik8 ihonhoitosarjan tuotteisiin. Jokaisessa Medik8 -tuotteessa yhdistyvät miellyttävä koostumus, ylellinen tuoksu, tehokkaat ainesosat sekä viimeisin tieteellinen osaaminen.

Tuoteperheen strategiana on C -ja A-vitamiinien yhdistelmä, jonka kliiniset tutkimukset ovat todistaneet tehokkaasti vähentävän kaikkia ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä iholla.

Kaikki Medik8:n A -vitamiinipitoiset voiteet ja seerumit sisältävät kehittyneen Time Release -mekanismin, joka varmistaa A-vitamiinin vapautumisen iholle pieninä annoksina yön kuluessa. Tässä muodossa iho pystyy hyödyntämään sitä täysimittaisesti.

Hyaluronihappo valmisteissa puolestaan on huolehdittu, että ihon eri kerrokset pääsevät hyödyntämään sitä. Pienimolekyylinen hyaluronihappo pääsee kulkeutumaan syvälle epidermikseen, kun taas suurimolekyylinen hyaluronihappo jää kosteuttamaan ihon pinnalle.

Medik8 tuotteilla saadaan loistavia tuloksia, jotka voit itse nähdä ja tuntea.

Lue lisää suosittelemistamme kotihoitotuotteista kotisivuiltamme.

Kerromme mielellämme tuotteista lisää ja autamme lyötämään jokaiselle asiakkaalle heidän iholle sopivimmat kotihoitotuotteet.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Muut blogitekstit: