fbpx

AQUAGOLD Fine touch

AQUAGOLD Fine Touch on ainutlaatuinen mikrokanavalaite, jolla ihoon viedään vain ylellisiä ja parhaimpia hoitotuotteita. Jokaiselle asiakkaalle valmistetaan yksilöllinen ihonhoidon cocktail!

Edistyksellinen hoitokokonaisuus saa ihon heleäksi, kuulaaksi ja kimmoisammaksi. Lisäksi ihohuokoset supistuvat tehokkaasti, pienet juonteet tasoittuvat ja ihosta tulee silminnähden kosteutetumpi. Valmistamme hoitoa varten erilaisia cocktaileja vain parhaimmista ja tehokkaista ainesosista. Suositut reseptimme koostuvat mm. hyaluronihaposta, vitamiineista sekä botuliinista. Hoitotuotteiden cocktailit räätälöidään aina asiakkaan ihon ja sen tarpeiden mukaan.

Hyaluronihappoa käytetään Aquagold hoidossa huomattava määrä, koska se kosteuttaa tehokkaasti ihoa, häivyttää juonteita ja auttaa palauttamaan kosteustasapainoa ihossa. Erilaiset vitamiinit ovat tärkeitä ihon ennenaikaisen vanhenemisen ehkäisyssä. Antioksidantit taas suojelevat ihoa vapailta radikaaleilta sekä tuovat ihoon hehkua ja elinvoimaisuutta. Mikrobotox puolestaan supistaa ihohuokosia ja silottaa juonteita. Tätä ei kannata kuitenkaan sekoittaa botuliinin lihasta rentouttaviin vaikututuksiin, joita saadaan vain aineen viennistä lihakseen.

Edistyksellinen kanava itse neulassa luo ihoon mikrokanavan, joka vie laadukkaat aineet suoraan ihon sisään dermikseen. Näin tuotteen imeytyvyys ihossa on erittäin tehokasta ja tulokset ovat häikäiseviä!

Ainutlaatuiseksi tuotteen tekee myös sen kullatut 24 karaatin pienet mikroneulat, jotka ovat ohuempia kuin ihmisen hius. Hoito on nopea ja kivuton eikä vaadi toipumisaikaa.

Suosittelemme hoitoa jokaiselle joka kaipaa iholleen ylellisen, elinvoimaisen ja nuorekkaan tunteen. Hoito sopii täydellisesti tehtäväksi myös ennen juhlia ja gaalailtoja upean hehkun saavuttamiseksi!

Voit lukea lisää mullistavasta mikrokanavalaitteesta täältä.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 60min

Toipumisaika: 1vrk

Kipu hoidon aikana: lievää nipistelyä

Tulos näkyvissä: 1-7vrk päästä

Tuloksen kesto: 3-4kk, yksi hoitokerta riittävä

KUVAT