fbpx

Botuliinihoidon monipuoliset hyödyt

Botuliinihoito on tehokkain hoitomenetelmä ilmeryppyjen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Oikein tehtynä botuliinihoito antaa luonnollisen ja pirteämmän ilmeen kasvoille.

Vääristyneet mielikuvat

Botuliinivalmisteista tunnetuin aine on Botox, joka usein jo sanana aiheuttaa paljon, osittain vääristyneitäkin, mielikuvia esimerkiksi liikkumattomista kasvoista tai ylitäytetyistä huulista. Botuliinihoitoja ei kuitenkaan kannata sotkea täyteainehoitoihin. Toisin kuin täyteaineet, botuliini hillitsee ilmeryppyjä, muttei se täytä tai muotoile kasvonpiirteitä.

Botuliini hillitsee ilmeryppyjä

Botuliinin vaikutus perustuu sen lihasta rentouttavaan ominaisuuteen, jolla hillitään yliaktiivista lihasta, joka aiheuttaa kasvoille ryppyä. Tyypillisimmät hoidettavat alueet ovat otsa, kulmakarvojen väli eli ”sibeliusryppy” sekä silmänympärysten rypyt. Oikein tehtynä kasvonpiirteet eivät muutu ja tulos on erittäin luonnollinen. Tuloksena kasvoille saadaan kokonaisuudessaan hehkuvampi, nuorekkaampi ja pirteämpi ilme. Hoidon myötä olemassa olevat juonteet siloittuvat ja samalla ennaltaehkäistään uusien syntymistä.

Botuliinin monet hyödyt

Esteettisissä hoidoissa botuliinia käytetään lähinnä ryppyjen poistoon sekä ennaltaehkäisyyn, mutta lääketieteessä botuliinilla saadaan apua mm. migreeniin, liikapurentaan ja narskutteluun sekä liikahikoiluun.

Esteettisellä puolella otsan, sibeliuksen sekä silmäkulmien ryppyjen poiston lisäksi voidaan hoitaa nenän varren ryppyjä ”bunny lines”, ienhymyä sekä tuoda huuliin täyteläisyyttä lip flip menetelmän avulla.

Hoidot tehdään aina yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle

Jokaiselle asiakkaalle tulee suunnitella yksilöllisesti hoidettavat alueet ja määrät, jotta luonnollinen ilme kasvoilla säilyy. Klinikallamme tapaamme asiakkaan aina ensiksi maksuttoman konsultaation merkeissä, jotta pääsemme kartoittamaan tilanteen tarkemmin ennen hoidon suorittamista. Tämän lisäksi tapaamme asiakkaat muutaman viikon päästä hoidosta maksuttoman jälkitarkastuksen merkeissä, jolloin vielä katsotaan hoidon tuloksellisuus yhdessä asiakkaan kanssa.

Vaikutuksen kesto

Botuliinihoidon vaikutuksen kesto on melko ykslöllistä, tavallisesti noin 4-6kk. Vaikutus vähenee hiljalleen ja ylläpitäviä hoitoja voidaan tehdä sen mukaan, miten asiakas toivoo. Tärkeää on kuitenkin huomioida, ettei hoitoja tehdä useammin kuin 3kk välein. Harvemmin hoito onkaan tarvetta uusia tätä useammin.

Maksuttomalla konsultaatio käynnillä kartoitamme kokonaisvaltaisesti asiakkaan toiveet ja tavoitteet tulosten suhteen.
Maksuton konsultaatio

Tapaamme asiakkaat aina ensiksi maksuttoman konsultaation merkeissä, jossa kartoitamme asiakkaan tilanteen huolellisesti sekä kerromme kattavasti hoidosta. On tärkeää aina ensiksi tavata asiakas ja pohtia, mikä hoito juuri hänelle sopii parhaiten. Botuliinihoidot sopivat hyvin monipuolisesti eri ikäisille, mutta on tilanteita, joissa botuliinia ei välttämättä ensisijaisesti suositella.

Lisätietoa botuliinihoidosta

Voit lukea lisää botuliinihoidoista sekä katsoa klinikallamme suoritettuja ennen jälkeen tuloksia kotisivuillamme. Mikäli haluaisit kuulla lisää hoidosta omaan tilanteeseesi, voit lähettää meille sähköpostia tai varata ajan maksuttomaan konsultaatioon.

Lue myös Lindan kokemukset meillä tehdystä botuliinihoidosta tästä.

Lämpimästi tervetuloa!

Terveisin, Ida ja Jenny

Muut blogitekstit: