fbpx

Botuliinihoidot

Botuliinihoitojen avulla tasapainoitetaan ikääntymisen tuomia merkkejä iholla sekä ennaltaehkäistään ryppyjen syntymistä.

Botuliinilla eli botuliinitoksiinilla voidaan rentouttaa ihon alla olevaa yliaktiivista lihasta, mikä vähentää hoidettavan alueen lihaksen päällä olevan ihon rypistymistä. Botuliinihoito on erittäin tehokas jo olemassa olevien juonteiden siloittamiseen ehkäisten samalla myös uusien ryppyjen muodostumista.

Kosmeettisessa tarkoituksessa botuliinia käytetään esimerkiksi kasvojen alueen ryppyjen hoitoon, kun taas lääkinnällisissä tarkoituksissa sitä voidaan käyttää migreenin, liikapurennan ja liikahikoilun hoitoon.

Hoidot tuovat luonnollisen lopputuloksen, eivätkä kasvojen piirteet muutu. Kasvojen mimiikka rauhoittuu ja kasvoille tulee levollinen, mutta piristynyt ja freesimpi ilme. 

Botuliinihoito on nopea toimenpide eikä vaadi pitkää toipumisaikaa. Hoidettaessa pieni annos botuliinia viedään ohuella neulalla halutulle alueelle. Lääkeaine ei leviä pistoskohdista muualle kehoon, eikä se vaikuta hoidetun alueen tuntoaistiin. Hoidetulla alueella voi esiintyä punoitusta ja mustelmia, jotka paranevat itsestään muutamassa päivässä. Hoidon vaikutus alkaa näkyä noin 3-5 päivän kuluttua ja kestää jopa 4-6 kuukautta. Raskaana oleville ja imettäville hoitoja ei voida antaa.  

Ennen hoitojen aloittamista suoritetaan maksuton konsultaatio, jossa teemme yksilöllisen hoitosuunnitelman.

Olemme saaneet virallisen rekisteröinnin Valviralta ja Aluehallintovirastolta terveyspalveluja tuottavaksi yksiköksi sekä erillisen uudistetun luvan botuliinipistoshoitoihin. Toimimme yhteistyössä vastuulääkärin kanssa, joka on tavoitettavissa klinikallamme sopimuksen mukaan. Mabelissa kaikki injektiohoidot tehdään terveydenhuollon ammattilaisen suorittamana sekä ohjeistuksien mukaisesti. Meillä on usean vuoden kokemus botuliinihoitojen ja muiden injektiohoitojen tekemisestä. 

Videolla terveydenhoitaja Ida kertoo botuliinista sekä suorittaa yhden alueen botoxhoidon.

Ienhymyn hoito

Ienhymyllä “gummy smile” tarkoitetaan ylähuulen nousemista hymyillessä liian ylös tuoden ikenet esiin. Botuliinilla saadaan vaivaan nopea apu.

Lue lisää »

Lip Flip

Lip Flip tuo huuliin kaunista täyteläisyyttä ilman täyteainetta sekä ehkäisee pienen huulen
kääntymistä sisäänpäin hymyillessä.

Lue lisää »

Ryppyjen poisto

Botuliinihoidolla voidaan poistaa ja ennaltaehkäistä kasvojen ilmehdinnästä syntyviä ryppyjä mm. otsan, sibeliuksen ja silmäkulmien alueelta. Tuloksena freesimpi ja pirteämpi ilme.

Lue lisää »