fbpx

Botuliinihoidot

Botuliinihoitojen avulla tasapainoitetaan ikääntymisen tuomia merkkejä iholla sekä ennaltaehkäistään ryppyjen syntymistä.

Botuliinilla eli botuliinitoksiinilla voidaan rentouttaa ihon alla olevaa aktiivista lihasta, mikä vähentää hoidettavan alueen lihaksen päällä olevan ihon rypistymistä. Botuliinihoito on erittäin tehokas jo olemassa olevien juonteiden siloittamiseen ehkäisten samalla myös uusien ryppyjen muodostumista. Lopputuloksena saadaan kaunis, nuorekkaampi ja freesimpi ilme ilman kasvonpiirteiden muuttumista.

Kosmeettisessa tarkoituksessa botuliinia käytetään esimerkiksi kasvojen alueen ryppyjen hoitoon, kun taas lääkinnällisissä tarkoituksissa sitä voidaan käyttää migreenin, liikapurennan ja liikahikoilun hoitoon.

Botuliinihoito on nopea toimenpide eikä vaadi pitkää toipumisaikaa. Hoidettaessa pieni annos botuliinia viedään ohuella neulalla halutulle alueelle. Hoidetulla alueella voi esiintyä punoitusta ja mustelmia, jotka paranevat itsestään muutamassa päivässä. Hoidon vaikutus alkaa näkyä noin 3-5 päivän kuluttua ja kestää noin 4-6 kuukautta. Raskaana oleville ja imettäville äideille hoitoja ei voida antaa.  

Mabelissa botuliinihoitoja tekevät kokeneet sairaanhoitajat sekä lääkäri. Lääkärimme tarjoaa botuliinihoitoja myös liikapurennan eli bruksismin hoitoon sekä kainaloiden liikahikoiluun. Ennen hoitoon tulemista suosittelemme konsultaatiossa käyntiä, jossa kartoitamme tilanteesi tarkemmin ja kerromme kattavasti hoidosta sekä tarvittavasta jälkihoidosta.

Olemme saaneet virallisen rekisteröinnin Valviralta ja Aluehallintovirastolta terveyspalveluja tuottavaksi yksiköksi sekä erillisen luvan botuliinihoitoihin. Toimimme yhteistyössä vastuulääkäri Jyri Hukin kanssa, joka on tavoitettavissa klinikallamme sopimuksen mukaan. Mabelissa kaikki injektiohoidot suorittavat terveydenhuollon ammattilaiset.

Lue alta lisää tarkemmin botuliinihoidoista!

Videolla terveydenhoitaja Ida kertoo botuliinista sekä suorittaa yhden alueen botoxhoidon.

Ienhymyn hoito

Ienhymyllä “gummy smile” tarkoitetaan ylähuulen nousemista hymyillessä liian ylös tuoden ikenet esiin. Botuliinilla saadaan vaivaan nopea apu.

Lue lisää »

Kulmakarvojen kohotus

Botuliini ja täyteainehoidoilla voidaan avartaa katsetta ja kohottaa kulmakarvoja luonnollisella lopputuloksella. Hoidot auttavat myös raskaisiin yläluomiin.

Lue lisää »

Lip Flip

Lip Flip tuo huuliin kaunista täyteläisyyttä ilman täyteainetta sekä ehkäisee pienen huulen
kääntymistä sisäänpäin hymyillessä.

Lue lisää »

Ryppyjen poisto

Botuliinihoidolla voidaan poistaa ja ennaltaehkäistä kasvojen ilmehdinnästä syntyviä ryppyjä mm. otsan, sibeliuksen ja silmäkulmien alueelta. Tuloksena freesimpi ja pirteämpi ilme.

Lue lisää »

Suunpielten kohotus

Alaspäin vetävää suupielten linjaa voidaan hoitaa helposti ja nopeasti botuliinilla. Hoidon jälkeen kasvojen ilme on nuorekkaampi ja iloisempi.

Lue lisää »