fbpx

Brow Lift kulmakarvojen laminointi

Brow Lift kulmakarvojen laminointi eli kohotus ja uudelleen muotoilu on tämänhetken kuumin ehostustrendi kulmakarvoille ja saatavilla nyt Mabelissa!

Lopputulos luodaan omien kulmakarvojen kestovärjäyksen ja permanentti käsittelyn avulla. Tarkoituksena on tuoda esiin maksimaalinen tuuheus omista kulmakarvoista. Kulmien laminointi helpottaa arkea sekä viimeistelee katseesi juhliin ja lomamatkalle!

Luonnollinen, kivuton ja turvallinen vaihtoehto microbladingille tai kestopigmentoinnille. Brow Lift soveltuu myös miehille korjaamaan kulmakarvan luonnollista tai muuttunutta kasvusuuntaa.

Käytössämme on laadukas italialainen InLei tuotesarja, joka on allergiatestattu ja EU standardejen mukainen. InLei kulmakarvojen laminaatio sisältää myös kulmien kestovärjäyksen, hoitavan keratiini käsittelyn ja ylimääräisen kulmakarvojen poiston.

Hyvä tietää: Lopputuloksen kesto pysyy hyvänä noin 2-3kk riippuen kuinka nopeasti kulmakarvat uusiutuvat. Hoito suositelllaan uusimaan aikaisintaan 2kk jälkeen edellisestä käynnistä. Kauniin lopputuloksen säilyttämiseksi suosittelemme kiinnittämään huomiota kulmakarvojen päivittäiseen hoitamiseen meiltä saatujen ohjeistuksien mukaisesti.

Laminointi ei sovellu mikäli olet raskaana, allerginen kestovärille, liimalle tai permanenttiaineelle tai olet alle 18 vuoden ikäinen.

Lopputulokseen vaikuttaa omien kulmakarvojen pituus, paksuus, määrä ja karvojen kunto. Laminoinnin jälkeen on syytä välttää kulmakarvojen kastelua, hikoilua, auringon ottoa, saunaa ja meikkaamista seuraavat 24h. Vältä myös kulmakarvojen voimakasta hieromista tai alueen hankaamista.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 45min

Kipu hoidon aikana: Ei kipua

Tuloksen kesto: 2-3kk

Toipumisaika: 24h

Tulos näkyvissä: Heti

KUVAT