fbpx

Brow Lift kulmakarvojen laminointi nyt Mabelissa

Brow Lift kulmakarvojen laminointi eli kulmakarvojen kohotus ja uudelleen muotoilu on tämänhetken kuumin ehostustrendi! Tämä supersuosittu hoito nyt saatavilla myös Mabelissa.

Kulmien laminointi helpottaa arkea sekä viimeistelee katseesi juhliin ja lomamatkalle. Lopputulos luodaan omien kulmakarvojen kestovärjäyksen ja permanentti käsittelyn avulla. Tarkoituksena on tuoda esiin maksimaalinen tuuheus omista kulmakarvoista. Hoito on luonnollinen, kivuton ja turvallinen vaihtoehto microbladingille tai kestopigmentoinnille. Brow Lift soveltuu myös miehille korjaamaan kulmakarvan luonnollista tai muuttunutta kasvusuuntaa.

Instagramissa uutta kulmakarvatrendiä näkee mm. Voguen instagram kuvissa
Sekä huippumeikkaaja Nikki Wolffin kuvissa, joissa toistuvat tuuheat, ylösharjatut ja viimeistellyt kulmat.

Käytössämme on laadukas italialainen InLei tuotesarja, joka on allergiatestattu ja EU standardejen mukainen. InLei kulmakarvojen laminaatio sisältää myös kulmien kestovärjäyksen, hoitavan keratiini käsittelyn ja ylimääräisten kulmakarvojen poiston.

Saavutettavaan tulokseen vaikuttaa omien kulmakarvojen pituus, paksuus, määrä ja karvojen kunto. Lopputuloksen kesto pysyy hyvänä noin 2-3kk riippuen kuinka nopeasti kulmakarvat uusiutuvat. Hoito suositelllaan uusimaan aikaisintaan 2kk jälkeen edellisestä käynnistä. Kauniin lopputuloksen säilyttämiseksi suosittelemme kiinnittämään huomiota kulmakarvojen päivittäiseen hoitamiseen meiltä saatujen ohjeiden mukaisesti.

Laminointi ei sovellu mikäli olet raskaana, allerginen kestovärille, liimalle tai permanenttiaineelle tai olet alle 18 vuoden ikäinen.

Lue lisää superkuumasta kauneustrendistä ja katso ennen ja jälkeen kuvat.

Tervetuloa Brow Liftiin sertifioidulle kosmetologillemme! Hoitoon voit varata ajan kätevästi nettiajanvarauksestamme.

Muut blogitekstit: