fbpx

Ella Baché kasvohoidot

Laadukkailla ja tehokkailla tuotteilla hemmottelevia kasvohoitoja. Hoidettu iho tuntuu hyvältä ja näkyy itsevarmuutena!

Ella Baché on ollut jo useita vuosia johtava kauneudenhoitosarja kauneushoitoloissa. Moderni ja laadukas Ranskalainen ihonhoitosarja on saanut inspiraationsa luonnosta saatujen terveellisten tehoaineiden kautta. Jokainen  tuote perustuu syötävän hyviin raaka-aineisiin. Sarjalta löytyy huippuratkaisuja vaativaankin ihonhoitoon kaikille ihotyypeille. Ella Baché on ollut osa suomalaisten ihonhoitoa jo vuodesta 1969 ja näin ollen sopeutuu erityisen hyvin pohjoiseen ihonhoitoon.

Valikoimastamme löytyy kaksi klassikko kasvohoitoa perinteiseen ihonhoitoon ja erikoiskasvohoitoja vaativampaan ihonhoitoon. Jokainen kasvohoito räätälöidään asiakkaan toiveiden, tavoitteiden ja ihotyypin mukaisesti. Mikäli et ole varma, mikä kasvohoito on sinulle sopivin, voimme yhdessä valita sinulle parhaimman. Kaikkiin kasvohoitoihin kuuluu alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, hieronta valitulla hoitoseerumilla, naamio ja loppuvoiteet silmänympärysvoiteella.

Klassikkokasvohoito -Hydra Repulp: Ella Bachén hemmotteleva ja kosteuttava hoito kuivalle iholle. Antaa ihollesi täyteläistä kosteutta ja suojaa. 60min.

Klassikkokasvohoito -Detox: Tehopuhdistus epäpuhtaalle iholle. hoito vastaa perinteistä ihonpuhdistusta, johon kuuluu ihoanalyysi, kuorinta, epäpuhtauksien poisto sekä naamio. 60min.

Erikoiskasvohoito -Sensibeautics: Tämä Ella Bachén hoito on tarkoitettu jokaiselle ihotyypille, jotka kärsivät herkkyydestä. Tuotteissa olevat maitohappobakteeri yhdisteet suojaavat ja korjaavat ihoa. 60min.

Erikoiskasvohoito – Ella Perfect: Heleyttävä kasvohoito on täynnä vitamiineja ja mineraaleja. Hoito vähentää iholla väsymyksen merkkejä. Suosittelemme tähän hoitoon Ella Bachén hedelmähappokuorintaa, joka poistaa sameutta ja kirkastaa ihoa. 60min.

Erikoiskasvohoito -Total Lift: Kasvohoito aikuiselle iholle. Hoito vähentää ikääntymisen tuomia muutoksia ja auttaa ihoa pysymään nuorekkaana. Kohottaa, kiinteyttää ja kaunistaa. Suosittelemme tähän hoitoon Ella Bachén hedelmähappokuorintaa, joka poistaa sameutta ja kirkastaa ihoa. 90min.