fbpx

Hääpalvelut

Hääpalvelumme auttavat sinua saavuttamaan upean ja säteilevän ihon hääpäiväksi! Tärkeänä päivänä morsiammet ja sulhaset toivovat kasvojen ihon näyttävän parhaimmiltaan.

Kokosimme parhaimmat kauneudenhoitopalvelumme yhteen ja loimme uuden hääparin kauneusopas™️ -konseptin elämänne tärkeimpää päivää varten! Hääparin kauneusoppaan™ avulla suunnittelemme monipuoliset ja yksilölliset kauneudenhoitokokonaisuudet hääpäivää varten sekä morsiammelle että sulhaselle.

Ulkomaiset häätrendit tuovat myös uusia tuulahduksia Suomeen. Kauneudenhoitopalvelujen lisäksi meillä voit järjestää ikimuistoiset ja kauneutta hehkuvat Bridal Showerit, polttarit tai kaasojen kiitosjuhlat.

Hääparin kauneusopas™

Aloita jo nyt hääpäivään valmistautuminen! Parhaimmat tulokset hääparin kauneuden- ja ihonhoidossa saavutetaan, kun hoidot aloitetaan 3-4kk ennen tärkeää päivää.

Tavoitteenamme on korostaa ja tuoda kasvonpiirteitä luonnollisesti esiin, häivyttää juonteita sekä tehdä ihosta säteilevä elämäsi tärkeimpää päivää varten. Hääpäivänä myös meikki näyttää paremmalta, kun iho on valmiiksi hyvässä kunnossa ja hehkuva. 

Ihonhoito aloitetaan laadukkailla medikaalisilla kasvohoidoilla, jotka kosteuttavat ja elävöittävät ihoa, parantavat ihonlaatua sekä hoitavat epäpuhtauksia ja arpia. Hiustenlähdön hoito ja häiritsevien tatuointien poisto kannattaa aloittaa myös ajoissa parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. 

Häiden alla hemmottelevat ja ihoa kosteuttavat kasvohoidot auttavat sinua rentoutumaan viime hetken kiireiden keskellä. Ennen hääpäivää ja häämatkaa palveluistamme löydät myös ihokarvojen sokeroinnin, joka tekee ihostasi karvattoman ja silkinpehmeän. Ripsienpidennyksillä ja Brow Lift – kulmien muotoiluilla saat helppoutta häämatkalle sekä huolitellun ja viimeistellyn katseen juhliin.

Mabelissa panostamme kokonaisvaltaisiin ja tuloksellisiin hoitomenetelmiin. Hoitojemme tulokset ovat luonnollisia ja pitkäkestoisia. Kaikkien hoitojen lähtökohtana ovat hääparin toiveet ja tavoitteet, joiden mukaisesti suunnittelemme yksilöllisen hoitokokonaisuuden Hääparin kauneusoppaan ™ avulla.

Mistä lähteä liikkeelle?

Hääparin kauneusoppaaseen™️ pääset tutustumaan lisää Hääpäivä- konsultaatiossa yhdessä asiantuntijamme kanssa. Konsultaatiossa teemme sinulle yksilöllisen kauneuden- ja ihonhoitosuunnitelman hääpäivään valmistautumista varten. Konsultaatio on maksuton. 

Ajan hääpäivä-konsultaatioon pääset varaamaan täältä.

Bridal Shower

Ulkomaiset häätrendit rantautuvat yhä isommin myös Suomeen. Nykyisin hääjuhlien ja polttareiden lisäksi juhlitaan myös Bridal Showereita sekä kaasojen kiitosjuhlia.

Meillä Mabelissa voitte järjestää ikimuistoiset ja kauneutta hehkuvat Bridal Showerit, polttarit tai kaasojen kiitosjuhlat. Hääaiheisissa juhlissa fiilistellään tärkeää päivää läheisten ystävien seurassa! Esimerkiksi Bridal Showereissa hemmotellaan ja  juhlitaan morsianta, fiilistellään tulevaa hääpäivää sekä kaunistaudutaan yhdessä. 

Yksityistilaisuuden ajaksi saatte tilamme omaan käyttöönne ja tarjoamme pientä purtavaa ja kuplivaa! Voimme sisällyttää tilaisuuteen ohjelmaa ja hoitoja myös muille osallistujille.

Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva yksityistilaisuus.

Yhteydenotot täältä

Näitä hoitoja suosittelemme yksityistilaisuuteen:

Ihoa kirkastava kasvojen kuorintahoito

Hemmotteleva kasvohoito Ella Perfect

Ihon luksushoito Aquagold Fine Touch

Injektiohoidot 

Ripsipidennykset 

Jalkahoito

Sokerointi karvanpoistot

Brow Lift – Kulmien muotoilu ja laminointi