fbpx

Mabel häät

Hääpalvelumme auttavat sinua saavuttamaan upean ja säteilevän ihon hääpäiväksi! Tärkeänä päivänä morsiammet ja sulhaset toivovat kasvojen ihon näyttävän parhaimmiltaan.

Kokosimme parhaimmat kauneudenhoitopalvelumme yhteen ja loimme uuden hääparin kauneusopas™️ -konseptin elämänne tärkeimpää päivää varten! Hääparin kauneusoppaan™ avulla suunnittelemme monipuoliset ja yksilölliset kauneudenhoitokokonaisuudet hääpäivää varten sekä morsiammelle että sulhaselle.

Ulkomaiset häätrendit tuovat myös uusia tuulahduksia Suomeen. Kauneudenhoitopalvelujen lisäksi meillä voit järjestää ikimuistoiset ja kauneutta hehkuvat Bridal Showerit, polttarit tai kaasojen kiitosjuhlat.

12 Faktaa täyteaineista

Täyteaineet, uskaltaako niitä kehoon laittaa ja mitä niillä oikein voi tehdä? Täyteaineilla on vielä jonkin verran negatiivisen sävytteinen maine, jolloin tulosten mielletään herkästi olevan aina yliampuvia.

Lue lisää »

12 Weeks To Wow

Medik8 12 Weeks to Wow on intensiivinen ihon Personal Training ohjelma. Tämä huikea kemiallisten kuorintojen sarjahoidot tuovat tuloksia 12 viikossa.

Lue lisää »

Allergan Spring Meeting 2019

Osallistuimme viikonloppuna Tukholmassa järjestettyyn vuotuiseen Allerganin Spring Meeting 2019- tapahtumaan.  Koulutuksessa pääsimme syventämään osaamistamme täyteainehoidoista sekä esteettisestä alasta.  Allerganin kouluttajina toimivat Dr. Iman Nurlin Ruotsista

Lue lisää »

AQUAGOLD Fine touch

Ainutlaatuisessa mikrokanavalaitteessa yhdistyvät laadukkaat täyteaineet, mikrobotox ja vitamiinit tuomaan iholle ylellisen ja nuorekkaan tunteen.

Lue lisää »

Botuliinihoidon monipuoliset hyödyt

Botuliinihoito on tehokkain hoitomenetelmä ilmeryppyjen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Oikein tehtynä botuliinihoito antaa luonnollisen ja pirteämmän ilmeen kasvoille. Vääristyneet mielikuvat Botuliinivalmisteista tunnetuin aine on Botox, joka

Lue lisää »

Bridal Shower

Ulkomaiset häätrendit rantautuvat yhä isommin myös Suomeen. Nykyisin hääjuhlien ja polttareiden lisäksi juhlitaan myös Bridal Showereita sekä kaasojen kiitosjuhlia. Meillä Mabelissa voitte järjestää ikimuistoiset ja

Lue lisää »