fbpx

Hääparin kauneusopas™

Aloita jo nyt hääpäivään valmistautuminen! Parhaimmat tulokset hääparin kauneuden- ja ihonhoidossa saavutetaan, kun hoidot aloitetaan 3-4kk ennen tärkeää päivää.

Tavoitteenamme on korostaa ja tuoda kasvonpiirteitä luonnollisesti esiin, häivyttää juonteita sekä tehdä ihosta säteilevä elämäsi tärkeimpää päivää varten. Hääpäivänä myös meikki näyttää paremmalta, kun iho on valmiiksi hyvässä kunnossa ja hehkuva. 

Ihonhoito aloitetaan laadukkailla medikaalisilla kasvohoidoilla, jotka kosteuttavat ja elävöittävät ihoa, parantavat ihonlaatua sekä hoitavat epäpuhtauksia ja arpia. Hiustenlähdön hoito ja häiritsevien tatuointien poisto kannattaa aloittaa myös ajoissa parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. 

Häiden alla hemmottelevat ja ihoa kosteuttavat kasvohoidot auttavat sinua rentoutumaan viime hetken kiireiden keskellä. Ennen hääpäivää ja häämatkaa palveluistamme löydät myös ihokarvojen sokeroinnin, joka tekee ihostasi karvattoman ja silkinpehmeän. Ripsienpidennyksillä ja Brow Lift – kulmien muotoiluilla saat helppoutta häämatkalle sekä huolitellun ja viimeistellyn katseen juhliin.

Mabelissa panostamme kokonaisvaltaisiin ja tuloksellisiin hoitomenetelmiin. Hoitojemme tulokset ovat luonnollisia ja pitkäkestoisia. Kaikkien hoitojen lähtökohtana ovat hääparin toiveet ja tavoitteet, joiden mukaisesti suunnittelemme yksilöllisen hoitokokonaisuuden Hääparin kauneusoppaan ™ avulla.

Mistä lähteä liikkeelle?

Hääparin kauneusoppaaseen™️ pääset tutustumaan lisää Hääpäivä- konsultaatiossa yhdessä asiantuntijamme kanssa. Konsultaatiossa teemme sinulle yksilöllisen kauneuden- ja ihonhoitosuunnitelman hääpäivään valmistautumista varten. Konsultaatio on maksuton. 

Ajan hääpäivä-konsultaatioon pääset varaamaan täältä.