Henkilökunta

MABEL – keitä me olemme?

Mabel on matalan kynnyksen kauneusklinikka. Kaikkien hoitojemme lähtökohtana ovat asiakkaan toiveet ja tavoitteet, joiden mukaisesti laadimme aina yksilöllisen hoitosuunnitelman. Maksuttomalla konsultaatiokäynnillä kartoitamme tilanteesi ja tavoitteesi sekä kerromme tarkemmin juuri sinulle sopivista hoitovaihtoehdoista. 

Olemme esteettisen kauneudenhoidon ja terveydenhuollon ammattilaisia useiden vuosien kokemuksella. Esteettisten hoitojen rinnalla kosmetologimme Minna tarjoaa ammattitaidolla ja kymmenen vuoden kokemuksella kauneuden, rentoutumisen ja hemmottelun palveluja. Vankan kokemuksen lisäksi kouluttaudumme jatkuvasti ja seuraamme aktiivisesti, mitä maailmalla tapahtuu, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ajankohtaisia palveluita.

Korkea laatutaso, hygienia sekä tehokkaat ja turvalliset hoidot ovat toimintamme ytimessä. Asiakkaan yksityisyyden kunnioittaminen on meille tärkeää ja otamme sen huomioon kaikessa toiminnassamme. Rauhalliset ja viihtyisät tilamme luovat myös hoitokokemuksen mukavuutta.  Lopputuloksista sinun ei tarvitse pelätä yliampuvia, sillä lähtökohtina meillä ovat aina luonnolliset ja kauniit lopputulokset.

Kauneusklinikkamme on saanut virallisen reikisteröinnin Valviralta ja Aluehallintovirastolta terveyspalveluja tuottavaksi yksiköksi ja lisäksi toimimme yhteistyössä vastuulääkärin kanssa.

Oli toiveenasi sitten pieni freesaus tai jonkin esteettisen vaivan hoito, niin autamme sinua mielellämme. Olemme täällä sinua varten, lämpimästi tervetuloa!

Jenny Mäki

Sairaanhoitaja

Olen ollut esteettisellä alalla pian 5 vuotta ja on ihana nähdä, miten mielikuvat näistä hoidoista muuttuvat helpommin lähestyttäviksi vuosi vuodelta. Itse miellän esteettiset hoidot luonnollisiin ja kauniisti tehtyihin lopputuloksiin, jotka eivät ole yliampuvia ja tuovat kasvoille nuorekkuutta, freesiä ilmettä tai auttavat epäsymmetrian ja muun esteettisen vaivan ilmenemiseen. 

Vastaanotollani kuuntelen aina asiakkaan toiveet ja tavoitteet lopputulosten suhteen ja laadin jokaiselle yksilöllisesti sopivan hoitosuunnitelman. Tavoitteena on luoda tehokkaita, mutta hienovaraisia tuloksia. Työni suola on nähdä upeita tuloksia ja tuottaa asiakkaalle onnistumisen kokemuksia.

Inspiroidun ja kehitän omaa osaamistani alan trendien mukaan ja siitä mitä maailmalla tapahtuu. Kouluttaudun myös aktiivisesti. Täyteainehoidot ovat yksi lemppari hoidoistani, sillä saa hetkessä upeita muutoksia!

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja. Työkokemusta minulta löytyy esteettisen kauneudenhoidon lisäksi myös teho-osastolta.

Hyvinvointi ja kauneus ovat osa tasapainoista elämää. Siksi haluan tehdä esteettisistä hoidoista helposti lähestyttäviä!

Ida Ryhänen

Terveydenhoitaja

Terveyteen, kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat ovat aina olleet lähellä sydäntäni. On upeaa tehdä joka päivä unelmatyötään ja tuottaa sitä kautta iloa ihmisille!

Asiakaslähtöisyys on minulle tärkeää, vastaanotolleni voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Kuuntelen toiveet hoidon suhteen ja lähden suunnittelemaan, miten voin olla avuksi. Kauniit lopputulokset ovat kaikkien hoitojen lähtökohta. 

Inspiraationi ammennan ennen kaikkea asiakkaistani, sillä jokainen asiakas on uniikki. Haluan luoda hyvää oloa ja itsevarmuutta ilman yliampuvia tai luonnottomia hoitotuloksia. Seuraan päivittäin alan trendejä, uutuuksia ja tapahtumia. 

Erikoisosaamistani ovat botoxhoidot ja sen monipuolisuus on kiehtovaa. Koen, että botuliinihoidot ovat erinomainen hoito freesata ja nuorentaa ilmettä luonnollisin lopputuloksin. Ja tästä hoidosta puhun mieluusti, upeat tulokset puhuvat puolestaan!

Olen koulutukseltani terveydenhoitaja. Esteettisellä kauneudenhoidon alalla olen ollut nyt 4,5vuotta, jota ennen olen työskennellyt yli kymmenen vuotta terveydenhuollon eri tehtävissä niin vanhainkodissa kuin kouluterveydenhoitajana.

Minna Ronkonen

Kosmetologi

Olen koulutukseltani kosmetologi. Lisäkoulutukselta mm. ripsiteknikko sekä sokerointi karvanpoiston ammattilainen. Viimeiset kymmenen vuotta olen työskennellyt kauneudenhoitoalan yrittäjänä, jonka lisäksi kokemusta löytyy myös kosmetiikkaneuvojan työstä. Kauneudenhoidon lisäksi kokonaisvaltainen hyvinvointi on ollut pitkään kiinnostuksen kohteeni. Pyrin työssäni opastamaan asiakasta saavuttamaan aina kokonaisvaltaisempaa kauneutta. 

Työssäni minua inspiroi alan jatkuva kehitys ja uusimmat trendit. Pidän tärkeänä pysyä muutoksissa mukana ja näin tarjota asiakkailleni aina ajankohtaisia palveluita. Päivitän osaamistani säännöllisesti alan tapahtumissa ja koulutuksissa. 

Työssäni erityisesti pidän asiakaspalvelusta, heidän toiveiden ja tavoitteiden toteuttamisesta. Palveluistani löytyy laajasti kauneuteen, ihonhoitoon, hemmotteluun ja rentoutumiseen eri hoitoja. Parhainta työssäni on, kun näkee tyytyväisen asiakkaan!

Jyri Hukki

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri ja professori

Minulla on yli 20 -vuoden kokemus plastiikkakirurgiasta ja esteettisistä toimenpiteistä. 

Erikoisosaamistani ovat kasvojen alueen, rintojen ja vatsan kirurgiset toimenpiteet sekä intiimikirurgia. 

Pyrin aina luonnollisiin ja kauniisiin lopputuloksiin asiakkaan toiveita ja tavoitteita kuunnellen. Kauneuskirurgiassa harmoninen kokonaisuus on tärkeä sekä kasvojen että vartalon osalta.

Toimin Mabelissa vastuulääkärinä ja pidän vastaanottoa sopimuksen mukaan. 

Kirurgiset toimenpiteet suoritan Aavan Kampin toimipisteessä Helsingissä ja Christinas Clinicillä Tallinnassa. 

Kotisivut: www.jyrihukki.com

Yhteydenotot: info@mabel.fi

Kysy lisää palveluistamme ja hoidoistamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Kuvat