Henkilökunta

MABEL – keitä me olemme?

Olemme esteettisen kauneudenhoidon ammattilaisia useiden vuosien kokemuksella. Asiakkaiden toiveet ja tavoitteet ovat meille tärkeitä, joiden mukaisesti laadimme aina yksilöllisen hoitosuunnitelman. Lopputuloksista sinun ei tarvitse pelätä yliampuvia, sillä lähtökohtana meillä ovat aina luonnolliset ja kauniit lopputulokset.

Henkilökuntaamme kuuluvat terveydenhuollon ammattilaiset, sairaanhoitajat Ida ja Jenny sekä plastiikkakirurgiaan erikoistuva lääkäri Ada. Esteettisten hoitojen rinnalla kosmetologimme Minna tarjoaa laadukkaita kosmetologin palveluja. Korkea laatutaso, hygienia sekä tehokkaat ja turvalliset hoidot ovat toimintamme ytimessä. Vankan kokemuksen lisäksi kouluttaudumme jatkuvasti ja seuraamme aktiivisesti, mitä maailmalla tapahtuu, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ajankohtaisia palveluita. 

Kauneusklinikkamme on saanut virallisen rekisteröinnin Valviralta ja Aluehallintovirastolta terveyspalveluja tuottavaksi yksiköksi ja lisäksi toimimme yhteistyössä vastuulääkärimme Jyrin kanssa.

Asiakkaan yksityisyyden kunnioittaminen on meille tärkeää ja otamme sen huomioon kaikessa toiminnassamme. Rauhalliset ja viihtyisät tilamme luovat myös hoitokokemuksen mukavuutta. Oli toiveenasi sitten pieni freesaus tai jonkin esteettisen vaivan hoito, niin autamme sinua mielellämme. Olemme täällä sinua varten, lämpimästi tervetuloa!

Tutustu alta lisää Mabel henkilökuntaamme!

Jenny Mäki

Sairaanhoitaja

Olen ollut esteettisellä alalla reilut 5 vuotta ja on ihana nähdä, miten mielikuvat näistä hoidoista muuttuvat helpommin lähestyttäviksi vuosi vuodelta. Itse miellän esteettiset hoidot luonnollisiin ja kauniisti tehtyihin lopputuloksiin, jotka eivät ole yliampuvia ja tuovat kasvoille nuorekkuutta, freesiä ilmettä tai auttavat epäsymmetrian ja muun esteettisen vaivan ilmenemiseen. 

Vastaanotollani kuuntelen aina asiakkaan toiveet ja tavoitteet lopputulosten suhteen ja laadin jokaiselle yksilöllisesti sopivan hoitosuunnitelman. Tavoitteena on luoda tehokkaita, mutta hienovaraisia tuloksia. Työni suola on nähdä upeita tuloksia ja tuottaa asiakkaalle onnistumisen kokemuksia.

Inspiroidun ja kehitän omaa osaamistani alan trendien mukaan ja siitä mitä maailmalla tapahtuu. Kouluttaudun myös aktiivisesti. Täyteainehoidot ovat yksi lemppari hoidoistani, sillä saa hetkessä upeita muutoksia!

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja. Työkokemusta minulta löytyy esteettisen kauneudenhoidon lisäksi myös teho-osastolta.

Hyvinvointi ja kauneus ovat osa tasapainoista elämää. Siksi haluan tehdä esteettisistä hoidoista helposti lähestyttäviä!

Ida Ryhänen

Terveydenhoitaja

Terveyteen, kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat ovat aina olleet lähellä sydäntäni. On upeaa tehdä joka päivä unelmatyötään ja tuottaa sitä kautta iloa ihmisille!

Asiakaslähtöisyys on minulle tärkeää, vastaanotolleni voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Kuuntelen toiveet hoidon suhteen ja lähden suunnittelemaan, miten voin olla avuksi. Kauniit lopputulokset ovat kaikkien hoitojen lähtökohta. 

Inspiraationi ammennan ennen kaikkea asiakkaistani, sillä jokainen asiakas on uniikki. Haluan luoda hyvää oloa ja itsevarmuutta ilman yliampuvia tai luonnottomia hoitotuloksia. Seuraan päivittäin alan trendejä, uutuuksia ja tapahtumia. 

Erikoisosaamistani ovat botoxhoidot ja sen monipuolisuus on kiehtovaa. Koen, että botuliinihoidot ovat erinomainen hoito freesata ja nuorentaa ilmettä luonnollisin lopputuloksin. Ja tästä hoidosta puhun mieluusti, upeat tulokset puhuvat puolestaan!

Olen koulutukseltani terveydenhoitaja. Esteettisellä kauneudenhoidon alalla olen ollut nyt 4,5vuotta, jota ennen olen työskennellyt yli kymmenen vuotta terveydenhuollon eri tehtävissä niin vanhainkodissa kuin kouluterveydenhoitajana.

Minna Ronkonen

Kosmetologi

Olen koulutukseltani kosmetologi. Lisäkoulutukselta mm. ripsiteknikko sekä sokerointi karvanpoiston ammattilainen. Viimeiset kymmenen vuotta olen työskennellyt kauneudenhoitoalan yrittäjänä, jonka lisäksi kokemusta löytyy myös kosmetiikkaneuvojan työstä. Kauneudenhoidon lisäksi kokonaisvaltainen hyvinvointi on ollut pitkään kiinnostuksen kohteeni. Pyrin työssäni opastamaan asiakasta saavuttamaan aina kokonaisvaltaisempaa kauneutta. 

Työssäni minua inspiroi alan jatkuva kehitys ja uusimmat trendit. Pidän tärkeänä pysyä muutoksissa mukana ja näin tarjota asiakkailleni aina ajankohtaisia palveluita. Päivitän osaamistani säännöllisesti alan tapahtumissa ja koulutuksissa. 

Työssäni erityisesti pidän asiakaspalvelusta, heidän toiveiden ja tavoitteiden toteuttamisesta. Palveluistani löytyy laajasti kauneuteen, ihonhoitoon, hemmotteluun ja rentoutumiseen eri hoitoja. Parhainta työssäni on, kun näkee tyytyväisen asiakkaan!

Ada Hukki-Aitala

Plastiikkakirurgiaan erikoistuva lääkäri

Olen koulutukseltani lääketieteen lisensiaatti (2014). Tämän hetkinen päätyöni on Tampereen yliopistollisessa keskussairaalassa, jossa työskentelen plastiikkakirurgiaan erikoistuvana lääkärinä. Erikoislääkärikoulutusta minulla on jäljellä noin vuoden verran. Plastiikkakirurgiassa minua viehättää alan monipuolisuus – potilaat ovat iältään vauvasta vaariin, ja plastiikkakirurgin on pystyttävä tarpeen mukaan työskentelemään missä päin kehoa hyvänsä. Pidän ammatin pikkutarkkuudesta ja siitä, että pelkän toiminnallisen tuloksen lisäksi tavoitteena on aina myös esteettisesti kaunis lopputulos.

Erikoisosaamistani ovat botuliinihoidot. Esteettisissä hoidoissa omaa silmääni viehättää eniten kaunis luonnollisuus ja tasapainoisuus. En halua tehdä luonnottomia lopputuloksia – tavoitteenani on, että hoidon jälkeen asiakas näyttää freesiltä, virkeän levolliselta, ja nuorekkaalta itseltään.

Lääkärinä olen hyvin helposti lähestyttävä, luotettava ja positiivinen. Toimenpiteissä minulle on tärkeää, että asiakas tietää aina mitä teen, ja miksi. Kuuntelen asiakkaan toiveet huolellisesti, ja hoidot teemme aina yhteisymmärryksessä.

Ayca Belet

Sairaanhoitaja

Koulutukseltani olen ensihoitaja ja tehnyt aikaisemmin sairaanhoitajan töitä Helsingissä päivystysosastolla, sekä nyt viimeisen reilun vuoden olen työskennellyt koronarokotusten päivittäisjohtamisen merkeissä.

Mabelissa tarjoan ihonhoidon palveluita ja syvennän jatkuvasti osaamistani kouluttautumalla myös pistoshoitoihin ja muihin esteettisiin hoitoihin. Erityisesti minua kiinnostaa ihon ikääntymisen ennaltaehkäisy ja hoito parhaalla mahdollisella lopputuloksella.

Sairaanhoitajana olen tarkka ja pyrin tekemään työni aina huolellisesti. Lisäksi tärkeitä asioita minulle ovat asiakkaan tyytyväisyys, sekä luonnollinen lopputulos.

Luonteeltani olen rauhallinen ja helposti lähestyttävä. Tervetuloa vastaanotolleni Mabeliin.

Laura Väisänen

Sairaanhoitaja

Olen erikoistunut laserhoitoihin ja tarjoan Mabelissa tatuointien sekä mikroblading ja kestopigmentointien poistoja laserilla.

Valmistuin sairaanhoitajaksi vuonna 2010 ja työskentelen myös Sanomatalon Veripalvelussa. Työssäni olen tarkka ja huolellinen, joten olet turvallisissa käsissä!

Vastaanotollani on rento ja helposti lähestyttävä tunnelma, lämpimästi tervetuloa!

Jyri Hukki

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri ja professori

Minulla on yli 20 -vuoden kokemus plastiikkakirurgiasta ja esteettisistä toimenpiteistä. 

Erikoisosaamistani ovat kasvojen alueen, rintojen ja vatsan kirurgiset toimenpiteet sekä intiimikirurgia. 

Pyrin aina luonnollisiin ja kauniisiin lopputuloksiin asiakkaan toiveita ja tavoitteita kuunnellen. Kauneuskirurgiassa harmoninen kokonaisuus on tärkeä sekä kasvojen että vartalon osalta.

Toimin Mabelissa vastuulääkärinä ja pidän vastaanottoa sopimuksen mukaan. 

Kirurgiset toimenpiteet suoritan Aavan Kampin toimipisteessä Helsingissä ja Christinas Clinicillä Tallinnassa. 

Kotisivut: www.jyrihukki.com

Yhteydenotot: info@mabel.fi

Kysy lisää palveluistamme ja hoidoistamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Kuvat