fbpx

Henkilökunta

MABEL – keitä me olemme?

Olemme esteettisen kauneudenhoidon ammattilaisia useiden vuosien kokemuksella. Asiakkaiden toiveet ja tavoitteet ovat meille tärkeitä, joiden mukaisesti laadimme aina yksilöllisen hoitosuunnitelman. Lopputuloksista sinun ei tarvitse pelätä yliampuvia, sillä lähtökohtana meillä ovat aina luonnolliset ja kauniit lopputulokset.

Henkilökuntaamme kuuluvat terveydenhuollon ammattilaiset, sairaanhoitajat Ida, Jenny, Roosa ja Laura sekä plastiikkakirurgiaan erikoistuva lääkäri Ada ja plastiikkakirurgian erikoislääkäri Anna-Stiina. Esteettisten hoitojen rinnalla kosmetologimme Minna tarjoaa laadukkaita kosmetologin palveluja. Korkea laatutaso, hygienia sekä tehokkaat ja turvalliset hoidot ovat toimintamme ytimessä. Vankan kokemuksen lisäksi kouluttaudumme jatkuvasti ja seuraamme aktiivisesti, mitä maailmalla tapahtuu, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ajankohtaisia palveluita. 

Kauneusklinikkamme on saanut virallisen rekisteröinnin Valviralta ja Aluehallintovirastolta terveyspalveluja tuottavaksi yksiköksi ja lisäksi toimimme yhteistyössä vastuulääkärimme Jyrin kanssa.

Asiakkaan yksityisyyden kunnioittaminen on meille tärkeää ja otamme sen huomioon kaikessa toiminnassamme. Rauhalliset ja viihtyisät tilamme luovat myös hoitokokemuksen mukavuutta. Oli toiveenasi sitten pieni freesaus tai jonkin esteettisen vaivan hoito, niin autamme sinua mielellämme. Olemme täällä sinua varten, lämpimästi tervetuloa!

Tutustu alta lisää Mabel henkilökuntaamme!

Jenny Mäki

Sairaanhoitaja

Olen ollut esteettisellä alalla reilut 7 vuotta ja on ihana nähdä, miten mielikuvat näistä hoidoista muuttuvat helpommin lähestyttäviksi vuosi vuodelta. Itse miellän esteettiset hoidot luonnollisiin ja kauniisti tehtyihin lopputuloksiin, jotka eivät ole yliampuvia ja tuovat kasvoille nuorekkuutta, freesiä ilmettä tai auttavat epäsymmetrian ja muun esteettisen vaivan ilmenemiseen. 

Vastaanotollani kuuntelen aina asiakkaan toiveet ja tavoitteet lopputulosten suhteen ja laadin jokaiselle yksilöllisesti sopivan hoitosuunnitelman. Tavoitteena on luoda tehokkaita, mutta hienovaraisia tuloksia. Työni suola on nähdä upeita tuloksia ja tuottaa asiakkaalle onnistumisen kokemuksia.

Inspiroidun ja kehitän omaa osaamistani alan trendien mukaan ja siitä mitä maailmalla tapahtuu. Kouluttaudun myös aktiivisesti. Täyteainehoidot ovat yksi lemppari hoidoistani, sillä saa hetkessä upeita muutoksia!

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja. Työkokemusta minulta löytyy esteettisen kauneudenhoidon lisäksi myös teho-osastolta.

Hyvinvointi ja kauneus ovat osa tasapainoista elämää. Siksi haluan tehdä esteettisistä hoidoista helposti lähestyttäviä!

Ida Ryhänen

Terveydenhoitaja

Terveyteen, kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat ovat aina olleet lähellä sydäntäni. On upeaa tehdä joka päivä unelmatyötään ja tuottaa sitä kautta iloa ihmisille!

Asiakaslähtöisyys on minulle tärkeää, vastaanotolleni voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Kuuntelen toiveet hoidon suhteen ja lähden suunnittelemaan, miten voin olla avuksi. Kauniit lopputulokset ovat kaikkien hoitojen lähtökohta. 

Inspiraationi ammennan ennen kaikkea asiakkaistani, sillä jokainen asiakas on uniikki. Haluan luoda hyvää oloa ja itsevarmuutta ilman yliampuvia tai luonnottomia hoitotuloksia. Seuraan päivittäin alan trendejä, uutuuksia ja tapahtumia. 

Erikoisosaamistani ovat botuliinihoidot ja sen monipuolisuus on kiehtovaa. Koen, että botuliinihoidot ovat erinomainen hoito freesata ja nuorentaa ilmettä luonnollisin lopputuloksin. Ja tästä hoidosta puhun mieluusti, upeat tulokset puhuvat puolestaan!

Olen koulutukseltani terveydenhoitaja. Esteettisellä kauneudenhoidon alalla olen ollut nyt 7vuotta, jota ennen olen työskennellyt yli kymmenen vuotta terveydenhuollon eri tehtävissä niin vanhainkodissa kuin kouluterveydenhoitajana.

Minna Roos

Kosmetologi

Olen koulutukseltani kosmetologi. Lisäkoulutukselta mm. ripsiteknikko sekä sokerointi karvanpoiston ammattilainen. Viimeiset kymmenen vuotta olen työskennellyt kauneudenhoitoalan yrittäjänä, jonka lisäksi kokemusta löytyy myös kosmetiikkaneuvojan työstä. Kauneudenhoidon lisäksi kokonaisvaltainen hyvinvointi on ollut pitkään kiinnostuksen kohteeni. Pyrin työssäni opastamaan asiakasta saavuttamaan aina kokonaisvaltaisempaa kauneutta. 

Työssäni minua inspiroi alan jatkuva kehitys ja uusimmat trendit. Pidän tärkeänä pysyä muutoksissa mukana ja näin tarjota asiakkailleni aina ajankohtaisia palveluita. Päivitän osaamistani säännöllisesti alan tapahtumissa ja koulutuksissa. 

Työssäni erityisesti pidän asiakaspalvelusta, heidän toiveiden ja tavoitteiden toteuttamisesta. Palveluistani löytyy laajasti kauneuteen, ihonhoitoon, hemmotteluun ja rentoutumiseen eri hoitoja. Parhainta työssäni on, kun näkee tyytyväisen asiakkaan!

Ada Hukki-Aitala

Plastiikkakirurgiaan erikoistuva lääkäri

Olen koulutukseltani lääketieteen lisensiaatti (2014). Valmistun plastiikkakirurgian erikoislääkäriksi keväällä 2024. Olen myös kahden pienen lapsen äiti. Plastiikkakirurgian eriytyvän koulutuksen olen saanut Tampereen yliopistollisessa Keskussairaalassa, ja tämänhetkinen päätyöni on Kanta-Hämeen keskussairaalassa plastiikkakirurgian klinikassa. Plastiikkakirurgiassa minua viehättää alan monipuolisuus – potilaat ovat iältään vauvasta vaariin, ja plastiikkakirurgin on pystyttävä työskentelemään missä päin kehoa hyvänsä. Erinomainen anatomian tuntemus on plastiikkakirurgille välttämätöntä, ja pidän ammatin pikkutarkkuudesta ja siitä, että hyvän toiminnallisen tuloksen lisäksi tavoitteena on aina myös esteettisesti kaunis lopputulos.

Erikoisosaamistani Mabelissa ovat sekä botuliinihoidot, täyteainehoidot ja täyteaineen poistot. Esteettisissä hoidoissa omaa silmääni viehättää eniten kaunis luonnollisuus ja tasapainoisuus. En halua tehdä luonnottomia lopputuloksia – tavoitteenani on, että hoidon jälkeen asiakas näyttää freesiltä, virkeän levolliselta, nuorekkaalta, ja parhaalta itseltään.

Lääkärinä olen hyvin helposti lähestyttävä, luotettava ja positiivinen. Toimenpiteissä minulle on tärkeää, että asiakas tietää aina mitä teen, ja miksi. Kuuntelen asiakkaan toiveet huolellisesti, ja hoidot teemme aina yhteisymmärryksessä.

Anna-Stiina Meriläinen

Plastiikkakirurgi

Olen valmistunut plastiikkakirurgiksi kesällä 2018, jonka jälkeen vietin yhteensä 6 kuukautta ulkomailla esteettisissä plastiikkakirurgisissa klinikoissa hakemassa oppia alan konkareilta. Koen ehdottomasti olevani unelma-ammatissani ja nautin valtavasti työstäni, jossa pidän erityisesti sen monipuolisuudesta ja haasteellisuudesta. Minulle on tärkeää kuunnella asiakkaan toiveita ja pohtia yhdessä juuri hänelle sopiva toimenpide. Parasta palautetta onkin tyytyväinen asiakas tai potilas, joka tulee hymyillen kontrollikäynnille!

Olen tehnyt laaja-alaisesti esteettisiä pistoshoitoja kuten botuliinihoitoja sekä täyteainehoitoja. Lisäksi olen hoitanut bruksismia ja liikahikoilua botuliinilla. Myös plastiikkakirurgisista leikkaushoidoista minulla on monipuolinen kokemus mukaan lukien sekä esteettiset että rekonstruktiiviset toimenpiteet.

Vastaanotolla on mielestäni tärkeää keskustella asiakkaan toiveiden lisäksi, mitä mahdollisilla toimenpiteillä pystytään saavuttamaan sekä toimenpiteihin liittyvistä riskeistä. Jokaisen asiakkaan kanssa suunnittelen juuri hänelle sopivat toimenpiteet yhteisymmärryksessä ja mukautan tarvittaessa käyttämiäni tekniikoita yksilöllisesti. Koska olemmehan kaikki uniikkeja!

Tavoitteenani on luonnollinen ja virkistynyt look samalla säilyttäen kunkin oma persoonallinen ulkonäkö.

Roosa Tynkkynen

Terveydenhoitaja

Olen Roosa Tynkkynen ja toimin Mabelissa esteettisenä sairaanhoitaja/ terveydenhoitajana. Vastaanotollani toteutan niin täyteainehoitoja, laitehoitoja kuin medikaalista ihonhoitoa erilaisin hoitomenetelmin.

Esteettisessä kauneudenhoidossa minua erityisesti kiinnostaa hoitojen monipuolisuus ja tuloksellisuus. Hoitoalalla minulle tärkeitä arvoja ovat työni laatu, potilasturvallisuus sekä ammattitaito.

Työni lähtökohtana minulle on aina asiakaslähtöisyys, jonka avulla saavutamme upeat, luonnolliset ja sinun näköisesi lopputulokset. Luomme yhdessä juuri sinulle sopivan yksilöllisen hoitosuunnitelman – kuunnellen sinun toiveitasi ja tarpeitasi.

Laura Väisänen

Sairaanhoitaja

Olen erikoistunut laserhoitoihin ja tarjoan Mabelissa karvanpoistoja, tatuointien poistoja sekä mikroblading ja kestopigmentointien poistoja laserilla.

Valmistuin sairaanhoitajaksi vuonna 2010 ja työskentelen myös Sanomatalon Veripalvelussa. Työssäni olen tarkka ja huolellinen, joten olet turvallisissa käsissä!

Vastaanotollani on rento ja helposti lähestyttävä tunnelma, lämpimästi tervetuloa!

Roosa Rasi

Klinikan assistentti

Heippa! Olen Roosa ja toimin klinikan assistenttina.

Aikaisemmin olen toiminut osastonsihteerinä psykiatrian ja kirurgian poliklinikoilla. Erilaisten ihmisten kanssa kohtaaminen ja työskentely ovat olleet minulle työn suola. Olen persoonana hyvin empaattinen ja avoin.

Vastailen klinikalla teidän sähköposteihin sekä puheluihin. Mahdollisesti tapaat minut myös ensimmäisenä aulassa. Minulle tärkeää työssäni on että asiakas kokee olonsa tervetulleeksi saapuessaan ja myös lähtee hymyssä suin.

Esteettisessä alassa minua kiehtoo luonnolliset lopputulokset ja näin myös hyvinvoinnin edistäminen.

Nähdään Mabelissa!

Jyri Hukki​

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri ja professori

Minulla on yli 20 -vuoden kokemus plastiikkakirurgiasta ja esteettisistä toimenpiteistä. 

Erikoisosaamistani ovat kasvojen alueen, rintojen ja vatsan kirurgiset toimenpiteet sekä intiimikirurgia. 

Pyrin aina luonnollisiin ja kauniisiin lopputuloksiin asiakkaan toiveita ja tavoitteita kuunnellen. Kauneuskirurgiassa harmoninen kokonaisuus on tärkeä sekä kasvojen että vartalon osalta.

Toimin Mabelissa vastuulääkärinä ja pidän vastaanottoa sopimuksen mukaan. 

Kotisivut & yhteydenotot: www.jyrihukki.com

Kysy lisää palveluistamme ja hoidoistamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Kuvat