fbpx

Hiustenlähtö

PRP-plasmahoidolla voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä hiustenlähtöä.

Plasmahoito soveltuu sekä miehille että naisille, jotka kaipaavat apua hiustenlähdön ja harvenemisen hoitoon. Plasma auttaa hoitamaan myös auringon vaurioittamaa hiusta sekä ravitsemaan hiuspohjaa tehden hiuksista paksummat ja elinvoimaisemmat. Hoidon tuloksena on tuuheammat hiukset ja parempi hiuslaatu. Hiukset kasvavat paremmin, vahvistuvat ja saavat elinvoimaa.

Hoito ei kasvata täysin kaljuuntuneeseen päänahkaan uusia hiuksia. Yleisimpiä kaljuuntumisen syitä ovat esimerkiksi geeniperimä, hormonaalinen epätasapaino tai ravinteiden puute. Harvinaisempi syy on karvan kasvua estävä autoimmuunisairaus alopecia areata, mikä aiheuttaa alueellista kaljuuntumista.

PRP-plasmahoidossa asiakkaan omasta verestä erotellaan plasma, joka viedään päänahkaan injektioilla sekä mikroneulauksella. Plasman sisältävät kasvutekijät aktivoivat hiusten kasvua päänahan alueella lisäämällä mikroverenkiertoa ja stimuloimalla solujen uusiutumisprosessia hiuksen juuressa. Hoidot tehdään aina sarjaluonteisena. Sarjahoidot toteutetaan 3-4 hoidon sarjana noin 1kk välein.

Plasmahoidon tuloksia voidaan merkittävästi tehostaa kasvutekijöitä ja ravitsevia öljyjä sisältävällä AQ Skin Solution- kotihoitotuotteella. Valikoimastamme löytyvä AQ Advanced Hair Complex+ on kotihoitotuote, joka on luotu hoitamaan karvatuppien ongelmia. Tuote tehostaa plasmahoitojen tuloksia, auttaa kasvattamaan ja vahvistamaan hiuksia sekä ravitsemaan päänahkaa ja vaurioituneita karvatuppia.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 60  min

Toipumisaika: 1-2 pv

Kipu hoidon aikana: Lievä kipu

Kivun hoito: Puudutusvoide

Tulos näkyvissä: Tulos näkyvissä sarjahoidoilla n. 2-5kk kuluessa

Tuloksen kesto: Jopa 24kk

Tekniikka: Injektiot ja mikroneulaus

KUVAT