fbpx

Hollywood Peel

Hollywood Peel – Laserhoito on ainutlaatuinen hoito epäpuhtaalle iholle, pigmenttimuutoksille sekä laajentuneille ihohuokosille. Hoidossa ihoa kuoritaan hiilidioksidinaamion sekä laserin yhdistelmähoidolla. Tuloksena saavutetaan tasaisempi ihonsävy, pienemmät ihohuokoset sekä pehmeämpi ja säteilevä iho.

Tehokas ihonhoitomenetelmä supistaa laajentuneita ihohuokosia, lieventää aknea, silottaa aknearpia, poistaa kuolleen ihosolukon ihon pinnalta, stimuloi kollageenin tuotantoa, parantaa ihonlaatua, puhdistaa ihohuokoset ja vähentää musta- ja valkopäiden esiintymistä iholla.

Suoritamme hoidot edistyksellisellä Q-Switched laserilla, joka on erittäin tehokas, mutta hellävarainen. Hoidon aikana iholla tuntuu lievää lämpöä ja nipistelyä. Hoidon jälkeen iholla voi esiintyä pientä punoitusta saman päivän ajan, pitkää toipumisaikaa ei kuitenkaan tarvita ja tulokset ovat nähtävissä jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Ihanteellisten tulosten saavuttamiseksi suosittelemme hoitoa kuitenkin 5 hoitokerran sarjana, jolloin hoidot tehdään noin 2 viikon välein.

Hollywood Peel ihonhoidot suorittavat laserhoitoon koulutetut sairaanhoitajat. Tule kysymään lisää maksuttomalla konsultaatio käynnillä!

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 60min

Toipumisaika: 1vrk

Kipuasteikko: Lievä kipu

Kivunhoito: Kylmähoito

Tekniikka: Q-Switched Q10-laser