fbpx

Huulten täyttö

Huulten täyttö tuo kasvoille harmoniaa ja kosteutusta. Hoidoilla voidaan korostaa, kosteuttaa ja muotoilla huulia asiakkaan toiveiden mukaan. Huulien epäsymmetriaa voidaan myös hoitaa tehokkaasti täyteaineiden avulla.

Valikoimastamme löytyy laaja valikoima erilaisia täyteaineita huulien täyttöön. Käytössämme ovat laadukkaat Juvedermin ja Teosyalin täyteaineet. Sopivan tuotteen valitsemme aina asiakkaan kanssa konsultaatio käynnillä kartoittamalla ensiksi toiveet ja tavoitteet tuloksen suhteen.

Kevyemmillä täyteaineille voidaan tuoda huuliin kosteutta ja korostaa huulten luontaista muotoa ja mallia tuomatta niihin juurikaan muhkeutta. Täyteläisemmillä valmisteilla saadaan tuotua huuliin enemmän ryhtiä ja täyteläisyyttä sekä tarvittaessa muokata huulen luontaista mallia tai korjata epäsymmetrisyyttä.

Ikääntyessä myös ylähuulen ja nenän välinen iho menettää kimmoisuutta, jolloin alueelle syntyy herkästi juonteita. Tästä seuraa usein myös ylähuulen kaventuminen sekä täyteläisyyden väheneminen. Kevyillä täyteaineille voidaan korjata tällaisia iän tuomia muutoksia huulissa, jolloin voimme palauttaa huuliin pehmeää muotoa ja täyteläisyyttä sekä kevyesti korostaa huulen mallia ja tarvittaessa myös kohottaa suupieliä.

Huulten täytössä pyrimme luonnollisen näköisiin lopputuloksiin, joten yliampuvia tuloksia ei tarvitse pelätä. Arvioimme aina asiakaskohtaisesti sopivimman täyteainevalmisteen hoitoon.

Puudutamme huulet ennen hoitoa puudutevoiteella, joka lievittää tehokkaasti kivun tunnetta hoidon aikana. Lisäksi kaikissa täyteaineissamme on mukana Lidocainia, joka puuduttaa käsiteltävää aluetta myös hoidon aikana.

Tulokset näkyvät heti, mutta turvotusta hoidettavalla alueella esiintyy jo välittömästi hoidon jälkeen. Turvotus kestää keskimäärin noin 1-2vrk ja mustelma riski on aina olemassa pistoshoidoissa. Suosittelemme välttämään hoidon jälkeen myös saunomista ja voimakasta hikoilua 2vrk ajan.

Huulten täyteainehoidot meillä suorittaa esteettisiin hoitoihin erikoistuneet sairaanhoitajat. Meillä on useiden vuosien kokemus myös huulten täyteainehoidoissa ja lähtökohtana huulien täytöille ovat kauniit ja luonnollisen näköiset huulet, jotka sopivat asiakkaan kasvonpiirteisiin.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 60 min

Toipumisaika: 1-2 pv

Kipu hoidon aikana: Lievä kipu

Kivun hoito: Puudutusvoide ja kylmähoito

Tulos näkyvissä: Heti

Tuloksen kesto: 4-8kk

KUVAT