fbpx

Huulten täyttö

Huulten täyttö tuo huuliin täyteläisyyttä ja korostusta, sillä voidaan parantaa huulien muotoa tai korjata epäsymmetriaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Huulien täyteainehoitoja teemme laadukkailla Juvedermin ja Restylanen valmisteilla. Valikoimastamme löytyy useita erilaisia valmisteita, joista sopivin valitaan aina yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle.

Erilaiset täyteainevalmisteet tuovat valtavasti monipuolisuutta hoitoihin ja sen myötä pääsemme toteuttamaan hoitoja hyvinkin yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Esimerkiksi kevyemmät valmisteet tuovat hyvin luonnollisia ja kauniita lopputuloksia. Niillä voidaan tuoda huuliin kosteutta sekä korostaa huulen rajaa ja omaa luontaista mallia, tuomatta huuliin juurikaan muhkeutta. Täyteläisemmät valmisteet antavat puolestaan mahdollisuuden huomattavimpiin muutoksiin, epäsymmetrian korjaukseen sekä mallin muutoksiin. Niillä voidaan tuoda huuliin enemmän ryhtiä ja nostaa huulien sivuja enemmän näkyviin. Huulissa emme kuitenkaan käytä koskaan kovia valmisteita, jotta lopputulos pysyy kauniina ja huulien liike normaalina.

Ikääntyessä myös huulien alueella tapahtuu veltostumista, täyteläisyyden vähenemistä ja kuivumista. Muutokset saavat huulet tuntumaan pienemmiltä ja ryppyisemmiltä. Huulien täytöllä saadaan apua myös huulien ikämuutoksiin, palauttamalla huuliin luontaista täyteläisyyttä, ryhtiä ja pehmeää muotoa. Tarvittaessa täyteaineilla voidaan myös kohottaa ja tuoda tukea suupieliin.

Huulten täytössä pyrimme luonnollisen näköisiin lopputuloksiin, joten yliampuvia tuloksia ei tarvitse pelätä. Tulokset näkyvät heti, mutta turvotusta hoidettavalla alueella esiintyy jo välittömästi hoidon jälkeen. Turvotus kestää muutaman vuorokauden ja mustelmien mahdollisuus on aina olemassa pistoshoidoissa. Suosittelemme välttämään hoidon jälkeen myös saunomista ja voimakasta hikoilua 2vrk ajan.

Puudutamme huulet ennen hoitoa puudutevoiteella, joka lievittää tehokkaasti kivun tunnetta hoidon aikana. Lisäksi kaikissa täyteaineissamme on mukana Lidocainia, joka puuduttaa käsiteltävää aluetta tehokkaaasti myös hoidon aikana.

Huulten täytössä käytämme erilaisia tekniikoita sekä neulalla että kanyylilla. Katsomme sopivimman menetelmän asiakaskohtaisesti ja tarvittaessa myös yhdistelemme tekniikoita haluttuun lopputulokseen pääsemiseksi.

Hoitoja klinikallamme tekevät esteettisiin hoitoihin erikoistuneet ja koulutetut sairaanhoitajat. Meillä on useiden vuosien kokemus huulten täyteainehoidoissa ja lähtökohtana huulien täytöille ovat kauniit ja luonnollisen näköiset huulet, jotka sopivat asiakkaan kasvonpiirteisiin.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 60 min

Toipumisaika: 1-5 pv

Kipu hoidon aikana: Lievä kipu

Kivun hoito: Puudutusvoide ja kylmähoito

Tulos näkyvissä: Heti

Tuloksen kesto: 5-12kk

KUVAT