fbpx

Hyvästit pieleen menneille microblading kulmille

Useampi vuosi sitten hittitrendinä olleista microblading ja kestopigmentointi kulmista halutaan nyt eroon! Syynä ovat tavallisesti kulmat, jotka eivät ole haalistuneet vuosien saatossa toivotulla tavalla, väärä malli tai toive luonnollisemmista kulmista.

Laserilla voidaan poistaa ja haalentaa tehokkaasti sekä microbalding että kestopigmentointi kulmia. Tavallisesti hoitokertoja tarvitaan muutamia, riippuen lähtötilanteesta. Projekti on varsin tehokas ja nopea vaikka muutamia hoitokertoja tarvittaisiinkin. Laserhoitojen jälkeen voi kulmiin ottaa hyvin uudet microbladingit halutessaan. Laserhoidoilla voidaan poistaa myös vain osa kulmista, jos esimerkiksi pigmentoinnin häntä on ainoastaan häiritsevästi väärässä kohdassa.

Useimmiten microbladingin tekijät toivovat myös huonosti tehtyjen kulmien haalistusta tai poistoa ennen uusien tekemistä, jotta lopputuloksesta saadaan uusien kanssa ihanteellinen. Suosittelemme kysymään tämän tarvetta ensiksi kulmien tekijältäsi.

Trendit tulevat ja menevät! Tällä hetkellä luonnollisuus on in ja se näkyy myös kulmissa. Raskaita sävyjä ei kaivata, mutta samalla kuitenkin helppous arkeen on tervetullutta! Microbladingien luonnollinen ja kevyt sävy on suosiossa ja samoiten kulmakarvojen laminointi Brow Lift.

Me Naiset haastattelivat meitä microblading kulmien poiston buumiin liittyen. Lue koko juttu tästä!

Lue lisää microblading kulmien poistosta laserilla!

Muut blogitekstit: