fbpx

Ienhymyn hoito

Ienhymyn hoito “gummy smile” auttaa estämään ylähuulta nousemasta liian ylös tuoden ikeniä häiritsevästi esiin hymyillessä.

Aktiivinen kasvojen lihaksisto voi nostaa hymyillessä ylähuulta häiritsevästi ylös siten, että ikenet näkyvät. Ylähuulen nousemisen lisäksi ylähuuli voi myös kääntyä sisäänpäin ja näin tuoda ikeniä esiin liiallisesti ja häiritsevästi. Ienhymyn hoitoon löytyy tehokas apu botuliinista.

Ienhymyn hoidossa käytettävä botuliini rentouttaa ylähuulen lihaksen aluetta ja estää ylähuulta nousemasta liian ylös, joten se vähentää ikenien näkymistä hymyillessä. Lopputuloksena saavutetaan kaunis, rauhallinen ja luonnollinen hymy. Hoito voi auttaa myös ylähuulta kääntymästä sisäänpäin hymyillessä ja sillä voidaan korjata myös toispuoleista hymyä sekä epäsymmetriaa.

Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi tarvitaan toisinaan yhdistelmähoitoa. Botuliinin lisäksi ienhymyyn voivat auttaa myös täyteainehoidot, joilla ylähuulta voidaan korostaa ja muotoilla ienhymyn hillitsemiseksi.

Ienhymyn hoidon tulokset ovat luonnollisia eivätkä vaikuta muihin kasvon ilmeisiin tai piirteisiin. Ennen hoitojen aloittamista sairaanhoitajamme käy maksuttomalla konsultaatiokäynnillä läpi tavoitteet ja toiveet hoidon suhteen sekä kertoo tarkemmin ienhymyn hoidosta.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 30 min

Toipumisaika: Ei ole

Kipu hoidon aikana: Ei kipua/ Lievä kipu

Kivun hoito: Puudutusvoide tarvittaessa

Tulos näkyvissä: 3-10 pv

Tuloksen kesto: 4-6 kk

KUVAT