fbpx

Ihon syväkosteutus

Syväkosteuttava hoito vähentää iholta vanhenemisen merkkejä, kuivuutta, väsyneisyyttä sekä rauhoittaa stressaantunutta ihoa.

Hoidossa käytämme laadukkaita Juvedermin Volite ja Restylanen Skinbooster valmisteita, jotka tuovat iholle pitkäkestoista kosteutta ja parantavat tehokkaasti ihon tekstuuria.

Syväkosteuttavat injektiohoidot sopivat erinomaisesti ohuelle, kuivalle ja rasittuneelle iholle. Valmisteiden sisältämä hyaluronihappo syväkosteuttaa ihoa siloittaen pintajuonteita, tehden ihosta pehmeän, hehkuvamman, tasaisemman sävyisen ja kokonaisvaltaisesti parempilaatuisen. Juvederm Volite on hivenen kevyempi valmiste kuin Restylanen Skinbooster, katsomme aina sopivimman valmisteen ja määrän asiakaskohtaisesti. Koko kasvojen syväkosteuttava hoito vaatii noin 2ml ainetta ja esimerkiksi silmänympärysalueen käsittelyyn riittää noin 1ml.

Hoidossa ihoon viedään valmistetta pieninä injektioina, jolloin hoitava aine saadaan vietyä suoraan ihon dermikseen, jossa se pääsee tehokkaasti vaikuttamaan ihonlaatuun. Dermiksessä tapahtuu merkittävät ihomme solutoiminnat, jonka vuoksi hoitavat aineet on tärkeää saada imeytettyä tähän kerrokseen, jolloin tuloksista saadaan huomattavasti paremmat sekä pitkäkestoisemmat.

Ihomme sisältää luontaisestikin hyaluronihappoa, mutta tämän määrä vähenee ikääntyessämme. Seurauksena ihon täyteläisyys ja kosteustasapaino vähenevät ja pieniä pintajuonteita pääsee syntymään. Monet kosteusvoiteet sisältävät hyaluronihappoa, mutta niiden vaikutukset eivät pääse vaikuttamaan yhtä tehokkaasti kuin ihoon injektoidut hyaluronihappovalmisteet.

Syväkosteuttava hoito palauttaa ihon omaa kosteustasapainoa ja vaikutusaika ihossa on noin 6-9kk. Hoidon tuloksena on luonnollinen, hehkuva ja raikas iho. Iho näyttää kauniilta ja voi hyvin, etkä tarvitse suurta määrää meikkiä peittääksesi ihon virheitä.

Toipumisaikaa on hyvä varata vähintään muutama vuorokausi mahdollisten mustelmien ja turvotuksen vuoksi. Suosittelemme välttämään myös saunomista ja voimakasta urheilua 48h hoidon jälkeen. Meikkiä alueelle voi levittää jo seuraavana päivänä hoidosta.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 60  min

Toipumisaika: 1-2 pv

Kipu hoidon aikana: Lievä kipu

Kivun hoito: Puudutusvoide tarvittaessa

Tulos näkyvissä: Heti

Tuloksen kesto: 6-8 kk