fbpx

Ihon syväkosteutus

Syväkosteuttava hoito vähentää iholta vanhenemisen merkkejä, kuivuutta, väsyneisyyttä sekä rauhoittaa stressaantunutta ihoa.

Hoidossa käytämme Juvedermin Volite nimistä täyteainetta, joka luo ihoon pitkäkestoista kosteutusta.

Syväkosteuttava Volite -hoito sopii erinomaisesti ohuelle, kuivalle ja rasittuneelle iholle. Voliten sisältämä hyaluronihappo syväkosteuttaa ihoa siloittaen pintajuonteita, tehden ihosta pehmeän, hehkuvamman, tasaisemman sävyisen ja kokonaisvaltaisesti parempilaatuisen.

Hoidossa ihoon viedään syväkosteuttavaa Volite tuotetta pieninä injektioina, jolloin hoitava aine saadaan vietyä suoraan ihon dermikseen, jossa se pääsee tehokkaasti vaikuttamaan ihonlaatuun. Dermiksessä tapahtuu merkittävät ihomme solutoiminnat, jonka vuoksi hoitavat aineet on tärkeää saada imeytettyä tähän kerrokseen, jolloin tuloksista saadaan huomattavasti paremmat sekä pitkäkestoisemmat.

Ihomme sisältää luontaisestikin hyaluronihappoa, mutta tämän määrä vähenee ikääntyessämme. Seurauksena ihon täyteläisyys ja kosteustasapaino vähenevät ja pieniä pintajuonteita pääsee syntymään. Monet kosteusvoiteet sisältävät hyaluronihappoa, mutta niiden vaikutukset eivät pääse vaikuttamaan yhtä tehokkaasti kuin ihoon injektoidut hyaluronihappovalmisteet.

Syväskosteuttava hoito palauttaa ihon omaa kosteustasapainoa ja vaikutusaika ihossa on noin 6-8kk. Hoidon tuloksena on luonnollinen, hehkuva ja raikas iho. Iho näyttää kauniilta ja voi hyvin, etkä tarvitse suurta määrää meikkiä peittääksesi ihon virheitä.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 60  min

Toipumisaika: 1-2 pv

Kipu hoidon aikana: Lievä kipu

Kivun hoito: Puudutusvoide tarvittaessa

Tulos näkyvissä: Heti

Tuloksen kesto: 6-8 kk