fbpx

Ihonhoito

Ihonhoitojen palvelut tarjoavat monipuolisesti laadukkaita hoitoja edistämään ihon hyvinvointia, tuomaan kuulautta ja kosteutta sekä korjaamaan ihonlaatua. Hoidot soveltuvat niin herkälle kuin vaativammallekin iholle.

Medikaaliset kasvohoidot ovat tehokkaita ja turvallisia hoitoja kasvojen ihonlaadun parantamiseen sekä ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn ja vähentämiseen. Hoidot sopivat hyvin hoitamaan kuivaa, epäpuhdasta, sameaa ja rasittunutta ihoa sekä vähentämään ihon vanhenemisen merkkejä ja ryppyjä.

Erilaisilla ihonhoidoilla edistetään ihon luontaista hyvinvointia ja palautetaan elinvoimaa ja kosteutta kasvojen iholle. Hoidettaviksi alueiksi sopivat kasvot, kaula ja dekoltee.

Suosittelemme aloittamaan ihonhoidot sairaanhoitajan maksuttomalla konsultaatiossa, jossa kartoitetaan ihon tilanne yksilöllisesti sekä laaditaan jokaiselle sopivin hoitosuunnitelma lähtötilanteen ja tavoitteiden mukaisesti.

Kirjoitimme blogiimme myös siitä, miten säilyttää ihon hehku, mitä medikaaliset ihonhoidot ovat sekä miksi ne ovat hyviä hoitomuotoja hoitamaan ihoa. Blogiin pääset tutustumaan tästä.

Lue hoidoistamme lisää alta.

12 Faktaa täyteaineista

Täyteaineet, uskaltaako niitä kehoon laittaa ja mitä niillä oikein voi tehdä? Täyteaineilla on vielä jonkin verran negatiivisen sävytteinen maine, jolloin tulosten mielletään herkästi olevan aina yliampuvia.

Lue lisää »

12 Weeks To Wow

Medik8 12 Weeks to Wow on intensiivinen ihon Personal Training ohjelma. Tämä huikea kemiallisten kuorintojen sarjahoidot tuovat tuloksia 12 viikossa.

Lue lisää »

Allergan Spring Meeting 2019

Osallistuimme viikonloppuna Tukholmassa järjestettyyn vuotuiseen Allerganin Spring Meeting 2019- tapahtumaan.  Koulutuksessa pääsimme syventämään osaamistamme täyteainehoidoista sekä esteettisestä alasta.  Allerganin kouluttajina toimivat Dr. Iman Nurlin Ruotsista

Lue lisää »

AQUAGOLD Fine touch

Ainutlaatuisessa mikrokanavalaitteessa yhdistyvät laadukkaat täyteaineet, mikrobotox ja vitamiinit tuomaan iholle ylellisen ja nuorekkaan tunteen.

Lue lisää »

Botuliinihoidon monipuoliset hyödyt

Botuliinihoito on tehokkain hoitomenetelmä ilmeryppyjen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Oikein tehtynä botuliinihoito antaa luonnollisen ja pirteämmän ilmeen kasvoille. Vääristyneet mielikuvat Botuliinivalmisteista tunnetuin aine on Botox, joka

Lue lisää »

Bridal Shower

Ulkomaiset häätrendit rantautuvat yhä isommin myös Suomeen. Nykyisin hääjuhlien ja polttareiden lisäksi juhlitaan myös Bridal Showereita sekä kaasojen kiitosjuhlia. Meillä Mabelissa voitte järjestää ikimuistoiset ja

Lue lisää »