fbpx

Ihonhoito

Ihonhoitojen palvelut tarjoavat monipuolisesti laadukkaita hoitoja edistämään ihon hyvinvointia, tuomaan hehkua ja nuorekkuutta sekä korjaamaan ihonlaatua. Hoidot soveltuvat niin herkälle kuin vaativammallekin iholle.

Medikaaliset kasvohoidot ovat tehokkaita ja turvallisia hoitoja kasvojen ihonlaadun parantamiseen sekä ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn ja vähentämiseen. Hoidot sopivat hyvin hoitamaan kuivaa, epäpuhdasta, sameaa ja rasittunutta ihoa sekä vähentämään ihon vanhenemisen merkkejä ja ryppyjä.

Erilaisilla ihonhoidoilla edistetään ihon luontaista hyvinvointia ja palautetaan elinvoimaa ja kosteutta kasvojen iholle. Hoidettaviksi alueiksi sopivat kasvot, kaula ja dekoltee.

Suosittelemme aloittamaan ihonhoidot sairaanhoitajan maksuttomalla konsultaatiossa, jossa kartoitetaan ihon tilanne yksilöllisesti sekä laaditaan jokaiselle sopivin hoitosuunnitelma lähtötilanteen ja tavoitteiden mukaisesti.

Kirjoitimme blogiimme myös siitä, miten säilyttää ihon hehku, mitä medikaaliset ihonhoidot ovat sekä miksi ne ovat hyviä hoitomuotoja hoitamaan ihoa. Blogiin pääset tutustumaan tästä.

Lämpimästi tervetuloa aloittamaan hoidot Mabelissa!

Lue hoidoistamme lisää alta.

12 Weeks To Wow

Medik8 12 Weeks to Wow on intensiivinen ihon Personal Training ohjelma. Tämä huikea kemiallisten kuorintojen sarjahoidot tuovat tuloksia 12 viikossa.

Lue lisää »

Hollywood Peel

Hollywood Peel – Laserhoito on ainutlaatuinen ihonhoito epäpuhtaalle iholle, pigmenttimuutoksille ja laajentuneille ihohuokosille.

Lue lisää »

Kemiallinen kuorinta

Kemialliset kuorinnat tuovat iholle elinvoimaa, kirkkautta, tasaisuutta sekä vähentävät epäpuhtauksia, ryppyjä ja ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä.

Lue lisää »