fbpx

Joulukuun edut

Jouluiset terveiset meiltä Mabelista! Jouluaatto häämöttää jo ensi viikolla ja pakkasimmekin kontin täydeltä ihania tarjouksia meidän asiakkaille joulun kunniaksi!

Sokerointi -20%

Nauti sileämmästä joulusta ja uudesta vuodesta – varaa aika sokerointiin! Saat -20% edun kaikista sokeroinneista ja sokerointipaketeista, kun mainitset varauksen yhteydessä JOULUSOKEROINTI.

Varaus hoitoon tulee tehdä viimeistään 31.12 ja etu on hyödynnettävissä 31.01.2021 mennessä tehtäviin hoitoihin.

Kestovärjäykset veloituksetta kasvohoidon yhteydessä

Loppuvuoden etuna ripsien -ja kulmakarvojen kestovärjäys ilmaiseksi Ella Bache -kasvohoidon yhteydessä (arvo 25€). Hemmottele itseäsi joulukiireiden keskellä tai varaa aikasi joulun välipäiville.

Etu voimassa 31.12.2020 saakka.

Lahjakortit pukinkonttiin!

Lahjakortti on aina tervetullut jouluyllätys! Meiltä voit ostaa lahjakortit suoraan verkkokaupasta tai hakea liikkeestämme. Anna rakkaalle tai ystävälle siis joululahjaksi aikaa hemmotteluun Mabelin lahjakortilla.

Lahjakortit palveluihin ovat voimassa 6kk ostopäivästä.

Osallistu arvontaan!

Voita itsellesi ja ystävällesi lahjakortti Mabelin sairaanhoitajan palveluihin. Arvomme yhteistyössä somevaikuttaja Sini Savolaisen kanssa kaksi 100€ lahjakorttia. Osallistumaan pääset tästä tai alla olevan kuvan kautta.

Arvontaan on aikaa osallistua 1.1.2021 asti.

Premium jäsenyys

Mabel Premium jäsenyys kannattaa, sillä saat ensimmäisten joukossa kuulla uusimmista hoidoista, uutisista sekä tarjouksista. Premium jäsenenä saat myös erikoisetuja, jotka ovat voimassa vain jäsenille. Tutustu lisää ohjelmaan ja liity mukaan!

Ihanaa joulua!

Ovemme ovat avoinna normaalisti aina jouluaattoon asti ja sen jälkeen vetäydymme joulun viettoon 24.-27.12 ja jälleen uudeksi vuodeksi 31.12-3.1.2021.

Jouluterveisin,

Jenny, Ida ja Minna

Muut blogitekstit: