fbpx

Juvederm tehdasvierailu

Pääsimme vierailemaan Allerganin tehtaalla Ranskan Pringyssä, jossa valmistetaan Juvedermin täyteaineita. Tehdas on ainoa maailmassa, jossa laadukkaita Juvedermin täyteaineita valmistetaan. Olimme erittäin innoissamme päästessämme katsomaan, missä ja miten tuotteita oikein valmistetaan.

Tutustumassa tehtaan laboratorioon.
Allerganin Juvederm täyteaineiden tehdas.
Kuvassa useampia Juvedermin eri täyteainevalmisteita.

Pringy sijaitsee aivan mielettömässä miljöössä Ranskan Alppien tuntumassa. Pienessä kylässä sijaitseva tehdas on valmistanut Juvedermin täyteaineita vuodesta 2000 lähtien. Olimme yllättyneitä, että tässä tehtaassa valmistetaan noin 20 000 ruiskua täyteaineita viikoittain! Aivan valtava määrä!

Oli erittäin mielenkiintoista kuulla, että tehtaassa kehitellään jatkuvasti uusia tuotteita vastaamaan kuluttajien tarpeita. Kehittelyprosessi on moninainen ja pitkäkestoinen, mikä kestää useiden vuosien ajan. Ennen kuin uudet valmisteet pääsevät markkinoille, käyvät ne mittavat prosessit läpi.

Allergan mullisti täyteaine markkinat vuonna 2014 lanseeraamalla uuden Vycross teknologian. Vycross teknologia mahdollistaa paremman muotoilun ja liftaavuuden kasvojen kohotukseen ja korostukseen. Tuotteet ovat pehmeitä ja levittyvät tasaisesti jättäen pehmeän ja miellyttävän tunteen injektoidulle alueelle eikä kasvojen ilmehdintä pääse muuttumaan. Lisäksi teknologia mahdollistaa aineiden pidemmän pysyvyyden alueella ja tasaisen haihtumisen ilman paakkuuntumista. Tuotteet integroituvat kudoksiin tasaisesti ja pysyvät muodossaan.

Ranskan Annecyn maisemat olivat mielettömiä!
Välissä ehdimme käydä tutustumassa Annecyn kylään. Kuvassa Jennyn kanssa kolleegamme Minna.

Vierailun huippuhetkiä oli päästä näkemään ja kuulemaan tuotteiden valmistuksesta itse tuotekehittelijöiltä, jotka olivat silminnähden erittäin innostuneita Allerganin tuotekehityksestä. Oli ihanaa huomata, miten intohimoisesti henkilökunta suhteutui tuotteisiinsa. Laboratoriossa pääsimme näkemään ja testaamaan eri tuotteiden ominaisuuksia, joka hahmotti meille paljon uusia näkökulmia tuotteiden monimuotoisuudesta. Onkin hienoa, että tuotteita on kehitelty hyvin monenlaisiin tarpeisiin. Meidän on ilo tarjota asiakkaillemme monia eri vaihtoehtoja, jotta voimme täyttää monenlaisia tarpeita parhaimmalla mahdollisella tavalla ja sopivimmilla tuotteilla.

Me olemme Mabelissa erittäin tarkkoja siitä, mitä tuotteita otamme valikoimaan ja miten laadukkaita tuotteita tarjoamme asiakkaillemme. Juvedermin laatuun luotamme vahvasti ja Allergan lääkeyhtiönä on myös vastuullinen, siitä kuka tuotteita saa injektoida. Tämä takaa laadunvarmistuksen myös kuluttajille, sillä tuotteita saa pistää vain terveydenhuollon ammattilaiset, kuten sairaanhoitajat sekä lääkärit.

Tarjoamme laadukasta osaamista täyteainehoitoihin ja olemme erikoistuneet erityisesti kasvojen alueen kohotukseen ja kasvonpiirteiden korostukseen. Voit lukea tarkemmin tarjoamistamme  täyteainehoidoista kotisivuiltamme.

Suosittelemme varaamaan ajan maksuttomaan konsultaatioon, jossa voimme keskustella tarkemmin toiveistasi ja tavoitteistasi. Konsultaatiossa käymme myös läpi tarkasti eri täyteainevaihtoehtoja sekä lisää hoidoista. Laadimme aina yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelman hoidoista haluttujen tulosten ja tavoitteiden mukaisesti. Tule kysymään meiltä lisää!