fbpx

Käsien täyteainehoidot

Käsien täyteainehoidolla hoidetaan kämmenselkien kuivuutta ja ryppyisyyttä. Tuloksena näkyvälle kämmenselkien alueelle saadaan välittömästi nuorekkaampi ja kosteutetumpi iho.

Hoidossa voimme käyttää syväkosteuttavaa Juvederm Volite -täyteainetta tai viedä hoitavia tuotteita ihoon Aquagold Fine Touch mikrokanavalaitteella. Juvederm Volite täyteaine viedään kuivalle kämmenselän alueelle pienillä injektioilla ja hoidolla saavutetaan pitkäkestoinen kosteus alueelle. Tämä vaihtoehto soveltuu jo hieman enemmän rypistyneelle ja veltostuneelle iholle. Aquagold Fine Touch hoito soveltuu paremmin esimerkiksi talven kuivuudesta kärsivälle, punoittavalle ja kuivalle iholle. Hoidossa viedään ihoon laadukkaita vitamiineja sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa ainutlaatuisella mikrokanavalaitteella. Kun hoitavat aineet saadaan vietyä suoraan ihoon, se pääsee pitkäkestoisesti kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa, jolloin vaikutukset ovat huomattavasti tehokkaammat, kuin ihon päälle levitettävillä kosteusvoiteilla.

Sopivin hoitovaihtoehto katsotaan yhdessä maksuttomalla konsultaatiokäynnillä yksilöllisesti asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Molemmilla hoidoilla iholle saavutetaan pitkäkestoinen kosteus ja vaikutukset ovat huomattavasti tehokkaammat kuin ihon päälle levitettävällä kosteusvoiteella.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 60  min

Toipumisaika: 1-2 pv

Kipu hoidon aikana: Lievä kipu

Kivun hoito: Puudutusvoide tarvittaessa

Tulos näkyvissä: Heti

Tuloksen kesto: 6-8 kk