fbpx

Kaulan ja dekolteen hoito

Kaula ja dekoltee ovat näkyviä alueita, joista ihon vanhenemisen erottaa herkästi. Monesti näiden alueiden hoito kuitenkin jää kasvojen varjoon. Alueita on tärkeää hoitaa uudistavilla ja kosteuttavilla hoidoilla siinä missä kasvojakin.

Dekolteen alueen iho on herkkä, joten esimerkiksi auringon aiheuttamat haitat vanhentavat alueen ihoa nopeasti. Monipuolisilla ihonhoidoillamme voidaan kosteuttaa, uudistaa, kiinteyttää ja nuorentaa ihoa sekä ennaltaehkäistä ikääntymisen tuomia muutoksia iholla.

Mikroneulaushoidot soveltuvat useille eri ihotyypeille ja hoitavat tehokkaasti iholla esiintyviä vanhenemisen merkkejä sekä ennaltaehkäisevät niiden syntyä. Hoito tuo pintakuivalle iholle kosteutta ja elinvoimaa. Lue lisää hoidosta tästä.

Kemialliset kuorinnat soveltuvat erityisen hyvin samealle, tukkoiselle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Laadukkaat ja monipuoliset kuorinta-aineet tuovat mahdollisuuden hoitaa kaikkia ihotyyppejä ja saavuttaa kirkkaampi, hehkuvampi ja nuorekkaampi iho. Hoidot stimuloivat kollageenin tuotantoa ja vähentävät näkyvästi pintajuonteita ja ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä. Lue lisää hoidosta tästä.

Aquagold Fine Touch hoidossa yhdistyvät laadukkaat ainesosat ja hoito tuo iholle välittömästi pitkäkestoista kosteutta. Täyteläinen hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja laadukkaat vitamiinit hoitavat ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä sekä taistelevat ihon vanhenemista ja oksidatiivista stressiä vastaan. Ripaus botuliinia viimeistelee tuloksen tasoittaen ihonsävyä ja supistaen ihohuokosia. Hoidossa laaditaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllinen ihonhoidon cocktail, jolla saadaan hankalammallekin iholle upeat tulokset. Lue lisää hoidosta tästä.

Maksuttomalla konsultaatiokäynnillä teemme henkilökohtaisen hoitosuunnitelman asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Tule kysymään meiltä lisää hoitovaihtoehdoistamme!

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 45-90 min

Toipumisaika: 1-2 pv

Kipu hoidon aikana: Ei yhtään / lievä kipu

Tulos näkyvissä: 2-3 vk

KUVAT