fbpx

Kemiallinen kuorinta

Kemiallisten kuorintojen tehokkaat, monipuoliset ja laadukkaat happoyhdistelmät tarjoavat uskomattomia tuloksia useille eri ihotyypeille. Hoidot uudistavat ihoa ja auttavat monipuolisesti erilaisiin iho-ongelmiin. Tuloksena iholle saadaan elinvoimaa, kirkkautta ja tasaisuutta, lisäksi rypyt ja epäpuhtaudet vähenevät.

Kemialliset kuorinnat sopivat erinomaisesti epäpuhtaalle, rasvaiselle ja samealle iholle, mutta tukevat ihon hyvinvointia myös herkkäihoisimmilla. Lisäksi kuorinnoilla voidaan hoitaa laajentuneita ihohuokosia, pigmenttiongelmia, tukkoista ihoa, aknearpia sekä pinnallisia juonteita.

Käytössämme ovat erittäin laadukkaat ja tehokkaat Medik8 ihonhoitosarjan kuorintatuotteet. Hoito perustuu ihon kuorintaan kemiallisilla aineilla ilman rakeellisten kuorintojen aiheuttamaa mekaanista stimulointia. Kuorinnalla uudistetaan ihoa poistamalla ihon pintakerroksista kuollut ihosolukko. Tuotteet aktivoivat soluja, jolloin iholle tärkeiden kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy, siten kuorinnat toimivat myös erinomaisena anti-age hoitona.

Hoitojen ansiosta epäpuhtaudet vähenevät, talineritys tasaantuu ja ennen aikaisen vanhenemisen merkkejä saadaan vähennettyä ja ehkäistyä. Ihosta tulee sileämpi, kuulaampi, elinvoimaisempi ja tasaisemman sävyinen. Hoidon jälkeen myös kotona käytettävät ihonhoitotuotteet imeytyvät ihoon tehokkaammin hoitaen ja kosteuttaen sitä entistä paremmin.

Valikoimastamme löytyy kattavasti eri ihotyypeille ja eri tarpeisiin soveltuvia kuorinta-aineita. Maksuttomalla konsultaatio käynnillä valitsemme asiakaskohtaisesti sopivimman kuorinnan ja laadimme yksilöllisen hoitokokonaisuuden.

Kevyt kuorinta (Universal AHA): Mieto kuorinta ensikertalaisille, nuorelle ja herkälle iholle tai ylläpitohoitoon. Soveltuu myös tummille ihonsävyille. Happoyhdistelmä hoitaa sameaa ja väsynyttä ihoa. Tuloksena välittömästi kirkkaampi, tasaisempi, tasapainoisempi ja elinvoimainen iho.

Ikääntynyt iho (Rewind): Ikääntyvälle ja aurinkovaurioituneelle iholle suunnattu kuorinta. Tehokas happoyhdistelmä minimoi näkyvästi rypyt ja juonteet, poistaa ihon virheitä sekä aikaansaa tasaisen, pehmeän ja uudistuneen ihon. Kuorinta stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, puhdistaa ja supistaa ihohuokosia sekä ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista.

Pigmenttiläikät (Even): Kuorinta on suunniteltu erityisesti aurinkovaurioihin ja pigmenttiongelmille. Happoyhdistelmä auttaa minimoimaan melaniinin tuotantoa, vaalentaa pigmentaatiota ja estää uuden pigmentin muodostumista.

Epäpuhdas iho ja ihohukoset (Clarity): Erittäin tehokas kuorinta epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle sekä laajentuneille ihohuokosille. Kuorinnalla saadaan epäpuhtaudet nopeasti hallintaan ja estetään tehokkaasti uusien tukkeumien syntyä. Tehostaa myös kollageenin tuotantoa. Tuloksena kirkkaampi, puhtaampi ja terveempi iho.

Lisää tehoa kerrostettavista kuorinnoista: Lisätehoa kuorintoihin voidaan tuoda yhdistelmähapoilla, jotka räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Kerrostettavat yhdistelmähapot lisäävät ihosolujen uusiutumista ja voidaan kohdistaa erityisenä huolenaiheena olevalle ihoalueelle. Tämän edistyksellisen kuorintatekniikan saa toteuttaa vain laillistettu ja kokenut Medik8 terapeutti.

Kemillaisen kuorinnan hoitokokonaisuuteen sisältyy alkupuhdistus, hoitava ja rauhoittava Bio-Sellulosa kasvonaamio, C-vitamiiniseerumi, rauhoittava ja kosteuttava kasvovoide sekä rentouttava kasvohieronta.

Iholla esiintyy punoitusta ja kuumotusta hoidon jälkeen, mikä rauhoittuu tavallisesti ensimmäisen vuorokauden aikana. Ihanteellisten tulosten saavuttamiseksi kuorintoja tulee tehdä sarjahoitona noin 4 kertaa 2-4 viikon välein. Tarkempi hoitosuunnitelma arvioidaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti maksuttomassa konsultaatiossa. Hoito voidaan yhdistää tehostamaan mikroneulauksen ja plasmahoidon tuloksia.

Tutustu myös uuteen Medik8 12 Weeks To WOW ihon Personal Training ohjelmaan!

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 45  min

Toipumisaika: 2-6 pv

Kipu hoidon aikana: Ei ole

Tulos näkyvissä: Heti

KUVAT