fbpx

Kosmetologi Minna Ronkonen on nyt osa Mabelin tiimiä

Mahtavia uutisia! Olemme saaneet Mabelin tiimiin vahvistuksen ihanasta ja taitavasta Minnasta, joka tarjoaa monien vuosien ammattitaidolla ripsien pidennyksiä, karvan poistoja sokeroinnilla, kulmien ja ripsien kestovärjäyksiä sekä rentouttavia ja hemmottelevia kasvo- ja jalkahoitoja.

Sokerointi

Olen koulutukseltani kosmetologi. Lisäkoulutukselta mm. ripsiteknikko sekä sokerointi karvanpoiston ammattilainen.

Viimeiset 10v olen työskennellyt kauneudenhoitoalan yrittäjänä, jonka lisäksi kokemusta löytyy myös kosmetiikkaneuvojan työstä. Olen erikoistunut ripsienpidennystekniikoihin, kasvohoitoihin sekä sokerointi karvanpoistoon. Kauneudenhoidon lisäksi kokonaisvaltainen hyvinvointi on ollut pitkään kiinnostuksen kohteenani.

Työssäni minua inspiroi alan jatkuva kehitys ja uusimmat trendit. Pidän tärkeänä pysyä muutoksessa mukana ja näin tarjota asiakkailleni aina ajankohtaisia palveluita. Päivitän osaamistani säännöllisesti alan tapahtumissa ja koulutuksissa. Pidän erityisesti asiakaspalvelusta, asiakkaiden toiveiden ja tavoitteiden toteutumisesta. 

Palveluistani löytyy laajasti kauneuteen, ihonhoitoon, hemmotteluun ja renotutumiseen eri hoitoja. Tervetuloa vastaanotolleni! 

-Minna

Tervetuloa kaunistautumaan Minnan vastaanotolle! Ajan voit varata kätevästi suoraan nettiajanvarauksesta.

Muut blogitekstit: