fbpx

Kosmetologin palvelut

Kosmetologimme ja ripsiteknikko Minna Ronkonen tarjoaa 10v kokemuksella laadukkaita kauneudenhoidon palveluja ripsienpidennyksistä sokerointeihin ja hemmotteleviin kasvohoitoihin.

Ripsienpidennyksillä saat helppoutta arkeen ja näkyttävyyttä juhliin. Palveluistamme löytyvät sekä klassiset että volyymiripsienpidennykset. Ripset valitaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Vartalosokeroinneissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saamme ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollutta ihosolukkoa. Hoidon tuloksena on terve, karvaton ja silkinpehmeä iho. Sokeroinneissa käytämme Alexandria -sokerointituotetta, joka on 100% luonnontuote eikä sisällä yleisesti allergisoivia aineita. 

Ella Baché hemmottelevista kasvohoidoista valikoimastamme löytyy kaksi klassikko kasvohoitoa perinteiseen ihonhoitoon sekä erikoiskasvohoitoja vaativampaan ihonhoitoon. Hoidettu iho tuntuu hyvältä ja näkyy itsevarmuutena.

Rentouttavalla ja jalkoja virkistävällä jalkahoidolla hoidamme rasittuneita jalkoja saaden ne tuntumaan elinvoimaisille ja pehmeille uudestaan.

Lue hoidoista lisää alta. 

Ripsienpidennykset

Palveluistamme löytyvät ripsiteknikon tekemät klassiset ja volyymiripsienpidennykset, joilla saat helppoutta arkeen ja näyttävyyttä juhliin!

Lue lisää »