fbpx

Kosmetologin palvelut

Kosmetologi ja ripsiteknikko Minna Ronkonen tarjoaa yli 10 vuoden kokemuksella laadukkaita kauneudenhoidon palveluja ripsipidennyksistä sokerointeihin ja hemmotteleviin kasvohoitoihin.

Ripsipidennyksillä saat helppoutta arkeen ja näyttävyyttä juhliin. Palveluistamme löytyvät sekä klassiset että volyymiripsienpidennykset. Ripset valitaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Vartalosokeroinneissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saamme ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollutta ihosolukkoa. Hoidon tuloksena on terve, karvaton ja silkinpehmeä iho. Sokeroinneissa käytämme Alexandria -sokerointituotetta, joka on 100% luonnontuote eikä sisällä yleisesti allergisoivia aineita. 

Ella Baché hemmottelevista kasvohoidoista valikoimastamme löytyy kaksi klassikko kasvohoitoa perinteiseen ihonhoitoon sekä erikoiskasvohoitoja vaativampaan ihonhoitoon. Hoidettu iho tuntuu hyvältä ja näkyy itsevarmuutena.

Minna tarjoaa myös kulmien ja ripsien kestovärjäyksiä, jotka voidaan yhdistää myös muiden kosmetologin hoitojen yhteyteen.

Lue hoidoista lisää alta. 

Ripsienpidennykset

Palveluistamme löytyvät ripsiteknikon tekemät klassiset ja volyymiripsienpidennykset, joilla saat helppoutta arkeen ja näyttävyyttä juhliin!

Lue lisää »