fbpx

Kosmetologin palvelut

Kosmetologimme ja ripsiteknikko Minna Ronkonen tarjoaa 10v kokemuksella laadukkaita kauneudenhoidon palveluja ripsienpidennyksistä sokerointeihin ja hemmotteleviin kasvohoitoihin.

Ripsienpidennyksillä saat helppoutta arkeen ja näkyttävyyttä juhliin. Palveluistamme löytyvät sekä klassiset että volyymiripsienpidennykset. Ripset valitaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Vartalosokeroinneissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saamme ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollutta ihosolukkoa. Hoidon tuloksena on terve, karvaton ja silkinpehmeä iho. Sokeroinneissa käytämme Alexandria -sokerointituotetta, joka on 100% luonnontuote eikä sisällä yleisesti allergisoivia aineita. 

Ella Baché hemmottelevista kasvohoidoista valikoimastamme löytyy kaksi klassikko kasvohoitoa perinteiseen ihonhoitoon sekä erikoiskasvohoitoja vaativampaan ihonhoitoon. Hoidettu iho tuntuu hyvältä ja näkyy itsevarmuutena.

Rentouttavalla ja jalkoja virkistävällä jalkahoidolla hoidamme rasittuneita jalkoja saaden ne tuntumaan elinvoimaisille ja pehmeille uudestaan.

Lue hoidoista lisää alta. 

12 Faktaa täyteaineista

Täyteaineet, uskaltaako niitä kehoon laittaa ja mitä niillä oikein voi tehdä? Täyteaineilla on vielä jonkin verran negatiivisen sävytteinen maine, jolloin tulosten mielletään herkästi olevan aina yliampuvia.

Lue lisää »

12 Weeks To Wow

Medik8 12 Weeks to Wow on intensiivinen ihon Personal Training ohjelma. Tämä huikea kemiallisten kuorintojen sarjahoidot tuovat tuloksia 12 viikossa.

Lue lisää »

Allergan Spring Meeting 2019

Osallistuimme viikonloppuna Tukholmassa järjestettyyn vuotuiseen Allerganin Spring Meeting 2019- tapahtumaan.  Koulutuksessa pääsimme syventämään osaamistamme täyteainehoidoista sekä esteettisestä alasta.  Allerganin kouluttajina toimivat Dr. Iman Nurlin Ruotsista

Lue lisää »

AQUAGOLD Fine touch

Ainutlaatuisessa mikrokanavalaitteessa yhdistyvät laadukkaat täyteaineet, mikrobotox ja vitamiinit tuomaan iholle ylellisen ja nuorekkaan tunteen.

Lue lisää »

Botuliinihoidon monipuoliset hyödyt

Botuliinihoito on tehokkain hoitomenetelmä ilmeryppyjen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Oikein tehtynä botuliinihoito antaa luonnollisen ja pirteämmän ilmeen kasvoille. Vääristyneet mielikuvat Botuliinivalmisteista tunnetuin aine on Botox, joka

Lue lisää »

Bridal Shower

Ulkomaiset häätrendit rantautuvat yhä isommin myös Suomeen. Nykyisin hääjuhlien ja polttareiden lisäksi juhlitaan myös Bridal Showereita sekä kaasojen kiitosjuhlia. Meillä Mabelissa voitte järjestää ikimuistoiset ja

Lue lisää »