fbpx

Kyynelurien täyteainehoito

Kyynelurien täyteainehoito tuo kasvoille levänneemmän, raikkaamman ja nuorekkaamman ilmeen. Kyynelurat ja tummat silmänaluset tekevät kasvoille herkästi väsyneen ja surullisen ilmeen. Alaluomilla esiintyvää tummuutta tehostaa alueella esiintyvä alaspäin viettävä ura, joka tuo alueelle varjoa ja korostaa siten koko alaluomen väsynyttä ilmettä. Tätä uraa kutsutaan kyyneluraksi, jota voidaan tehokkaasti hoitaa täyteaineilla.

Ikääntyessämme kudoksissa tapahtuu muutoksia ja nuorekkaan täyteläisyyden vähenemistä. Ohuen alaluomen alueella pienikin täyteläisyyden väheneminen aikaansaa herkästi uran ilmenemistä. Kun alaluomille syntyy uraa ja kudospuutetta, ei kalliistakaan silmänympärysvoiteista ole apua. Se mitä kudokset kaipaavat on tukea, ja sitä saadaan tehokkaasti täyteaineilla.

Kyynelurien täyteainehoidossa silmänalusille viedään kevyttä, geelimäistä ja pehmeää täyteainetta, joka palauttaa alaluomille tukea ja täyteläisyyttä. Täyteaine tukee omaa kudoksen rakennetta, luoden kauniin ja luonnollisen lopputuloksen. Aine levittyy tasaisesti eikä jätä hoidetulle alueelle paakkuja. Käytössämme on laadukkaita Juvedermin ja Restylanen täyteainevalmisteita, joista valitsemme sopivimman yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle.

Toimenpide on nopea ja toipumisaika lyhyt. Alueella saattaa ensimmäisten päivien ajan esiintyä lievää turvotusta ja punoitusta. Mustelmien syntyminen käsiteltävälle alueelle on aina mahdollista, joten siihen on hyvä varautua. Hoidon jälkeen hikoilua ja saunomista suositellaan välttämään 48h ajan sekä välttämään alueen painamista muutaman päivän ajan. Lopputulos pysyy keskimäärin noin vuoden.

Kyynelurien täyteainehoidot suorittavat täyteainehoitoihin erikoistuneet sairaanhoitajamme sekä lääkärit. Tilanne katsotaan aina yksilöllisesti ennen hoidon aloitusta. Ennen hoitoa voit tulla konsultaatiokäynnille tai se voidaan yhdistää myös hoitokäynnin yhteyteen. Tarkemmat hoito-ohjeet saat klinikalta.

Kirjoitimme blogiimme, mikä tekee kyynelurien hoidosta kestosuosikin. Blogiin pääset tästä.

Lue Linda Manuellan kokemukset kyynelurien -ja poskipäiden täyteainehidosta meillä Mabelissa.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 60  min

Toipumisaika: 1-2 pv

Kipu hoidon aikana: Lievä kipu

Kivun hoito: Puudutusvoide tarvittaessa

Tulos näkyvissä: Heti

Tuloksen kesto: n. 6-12kk

KUVAT