fbpx

Kyynelurat & silmänaluset

Kyynelurat ja tummat silmänaluset tuovat kasvoille herkästi väsyneen ja surullisen ilmeen.

Useimmiten alaluomilla esiintyvää tummuutta tehostaa alueella esiintyvä alaspäin viettävä ura, joka tuo alueelle varjoa ja korostaa siten koko alaluomen väsynyttä ilmettä. Tätä uraa kutsutaan kyyneluraksi, jota voidaan tehokkaasti hoitaa täyteaineilla. Hoidossa täyteainetta viedään suoraan kyyneluraan, jolloin uraa saadaan nostettua. Tuloksena ilmeestä tulee välittömästi pirteämpi ja nuorekkaampi, lisäksi täyteaineet kosteuttavat silmänympärysalueen ihoa.

Kyynelurien täyteaineena käytämme Juvederm Volbella sekä Volite -täyteainetta, jotka soveltuvat hyvin silmänympärysalueen ohuelle ja herkälle iholle. Tuote levittyy tasaisesti eikä jätä alueelle epätasaisuutta.

Toimenpide on nopea ja toipumisaika lyhyt. Alueella saattaa ensimmäisten päivien ajan esiintyä lievää turvotusta ja punoitusta. Mustelmien syntyminen käsiteltävälle alueelle on aina mahdollista, joten siihen on hyvä varautua. Hoidon jälkeen hikoilu ja saunominen on kielletty 48h ajan ja suosittelemme välttämään alueen painamista muutaman päivän ajan. Lopputulos pysyy keskimäärin noin vuoden ajan.

Kyynelurien täyteainehoidot suorittavat täyteainehoitoihin erikoistuneet sairaanhoitajamme. Tilanne katsotaan aina yksilöllisesti maksuttomalla konsultaatiokäynnillä, jolloin saat myös lisätietoa hoidosta ja jälkihoidosta.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 60  min

Toipumisaika: 1-2 pv

Kipu hoidon aikana: Lievä kipu

Kivun hoito: Puudutusvoide tarvittaessa

Tulos näkyvissä: Heti

Tuloksen kesto: 5-8kk

KUVAT