fbpx

Leuan kuoppaisuuden ja epätasaisuuden hoito

Leuan kuoppaisuuden hoito parantaa leuan kärjessä esiintyvää epätasaisuutta ja kuoppaisuutta. Tuloksena saavutetaan kaunis ja tasainen leuan kärki.

Leuan alueen aktiivinen lihas voi aiheuttaa alueelle häiritsevää epätasaisuutta ja kuoppaisuutta, mikä näkyy erityisesti puhuessa. Hyvin aktiivinen lihas voi tuoda epätasaisuutta esiin kasvojen ollessa levossakin. Tehokkaana hoitomuotona tähän vaivaan toimii botuliini. Botuliini rentouttaa yliaktiivisia lihaksia leuan alueella. Lihaksen rentoutuminen tekee leuasta tasaisemman, sileämmän ja rennomman näköisen eikä hoito vaikuta kasvon piirteisiin, puhumiseen tai hymyilyyn.

Leuan kärkeä ja epäsymmetrisiä muotoja voidaan parantaa tehokkaasti myös täyteaineella. Joissain tilanteissa ihanteellisin lopputulos saavutetaan täyteaineiden ja botuliinin yhdistelmähoidolla.

Leuan alueen botoxhoidon yhteydessä on mahdollista käsitellä myös alaspäin kääntyviä suupieliä. Nämä lihakset usein toimivat vahvasti yhdessä ja on hyvä arvioida molempien lihasten käsittelyn tarve ennen hoitojen aloittamista.

Ennen botuliinihoitoja on tarpeen käydä sairaanhoitajamme maksuttomalla konsultaatiokäynnillä, jossa arvioimme tilanteen tarkemmin ja kerromme kattavasti lisää hoidosta.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 30 min

Toipumisaika: Ei ole

Kipu hoidon aikana: Ei kipua/ lievä kipu

Kivun hoito: Tarvittaessa puudutusvoide

Tulos näkyvissä:  3-7 pv

Tuloksen kesto: 4-6 kk

KUVAT