fbpx

Leuan ja leukalinjan muotoilu

Leuan ja leukalinjan muotoilu täyteaineilla tuo kasvoille tasapainoa ja harmonisuutta kasvonpiirteisiin. Hoidolla voidaan korjata myös epäsymmetriaa ja tuoda linjakkuutta leukalinjaan.

Alakasvojen muotoilu on ollut enenevissä määrin suosittu hoito viimeisten vuosien ajan ja hoidolla saadaan upeita ja luonnollisia tuloksia hetkessä. Hoito soveltuu esimerkiksi parantamaan luontaisesti pientä leukaa kasvonpiirteisiin kauniimmin linjautuvaksi, korjaamaan epäsymmetriaa tai tuomaan leukalinjaa paremmin esiin. Luuston mallimme määrittää merkittävästi kasvonpiirteitämme. Täyteainehoidot tuovat nopean ja helpon ratkaisun parantamaan omia kasvon piirteitä luonnollisilla lopputuloksilla.

Leuan ja leukalinjan muotoilulla naiset haluavat tavallisesti kasvoille feminiinisyyttä, ryhtiä ja linjakkuutta sekä kepeyttä ja hoikempaa ilmettä alakasvoille. Miehet puolestaan tulevat hoitoon toiveena saada kasvoihin maskuliinisuutta. Erilaiset toiveet ja tarpeet on mahdollista ottaa täyteainehoidoissa hyvin yksilöllisesti huomioon. Sen vuoksi ei tarvitse pelätä, että hoito tuottaisi esimerkiksi maskuliinisia tuloksia sitä haluamatta. Kokeneet pistoshoitajamme suorittavat hoidot asiakkaan lähtötilanteen sekä lopputuloksen toiveet huomioiden.

Käytämme hoidossa laadukkaita Juvederm ja Restylane valmisteita, jotka soveltuvat erinomaisesti hoitamaan leuan ja leukalinjan alueita. Tulokset ovat näkyvissä heti, joskin turvotusta alueella esiintyy lievästi heti hoidon jälkeen. Suosittelemme välttämään hoidon jälkeen voimakasta urheilua ja saunomista 2vrk ajan. Mustelma riskiin on myös hyvä varautua.

Suosittelemme alkuun konsultaatiokäyntiä, jossa arvioimme tilanteesi tarkemmin ja kerromme kattavasti täyteainehoidosta sekä jälkihoidoista. Täyteainehoitoja Mabelissa tekee kokeneet sairaanhoitajat ja lääkärit.

Alakasvojen raskauteen ja linjakkuuden paranemiseen hoitomuotona on myös Morpheus8 radiofrekvenssihoito, jolla voidaan kiinteyttävän vaikutuksen lisäksi myös vähentää rasvaa kaksoisleuan ja hamsteripussien alueelta. Botuliinihoidon yhdistäminen leuan täyteainehoitoon auttaa kireään leuan kärjen lihakseen, joka voi aiheuttaa alueelle kireyttä ja epäsymmetrisyyttä.

Lue asiantuntijahaastattelumme:  Me Naiset “Unohda muhkeat huulet, nyt halutaan täydellinen leukalinja – pistoshoitaja: ”Viimeiset pari vuotta kysytty yhä enemmän”

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 60-90  min

Toipumisaika: 1-2 pv

Kipu hoidon aikana: Lievä kipu

Kivun hoito: Puudutusvoide tarvittaessa

Tulos näkyvissä: Heti

Tuloksen kesto: 1-3 v

KUVAT