fbpx

Leuan ja leukalinjan muotoilu

Leuan ja leukalinjan muotoilu täyteaineilla tuo kasvoille tasapainoa ja harmonisuutta kasvonpiirteisiin. Hoidolla voidaan korjata myös epäsymmetriaa ja tuoda linjakkuutta leukalinjaan.

Alakasvojen muotoilu on ollut enenevissä määrin suosittu hoito viimeisten vuosien ajan ja hoidolla saadaan upeita ja luonnollisia tuloksia hetkessä. Hoito soveltuu esimerkiksi korostamaan luontaisesti pientä leukaa, korjaamaan epäsymmetriaa tai tuomaan leukalinjaa paremmin esiin. Luuston mallimme määrittää merkittävästi kasvonpiirteitämme, jota on mahdotonta korjata ilman apuja. Täyteainehoidot tuovat nopean ja helpon ratkaisun parantamaan omia kasvon piirteitä luonnollisilla lopputuloksilla.

Hoidon avulla leukaan voidaan tuoda terävyyttä sekä tasapainoa leuan ja nenän kärjen profiilin, jolloin puhutaan ns. Ricketts linesta. Kasvonpiirteisiin nähden takana oleva leuka aiheuttaa herkästi myös kaksoisleuan näkyvyyttä ja raskautta alakasvoilla. Täyteainehoidoilla pyritään muotoilemaan alakasvoja siten, että piirteet hoikistuvat ja alakasvoille saadaan ryhdikkyyttä ja parannettua luontaisia kasvonpiirteitä.

Leuan muotoilulla voidaan myös rentouttaa leuan alueen kireyttä, mikä johtuu vahvasta leuan alueen lihasaktivaatiosta. Useimmiten on kuitenkin tarpeen tässä yhteydessä hoitaa leuan kireää lihasta myös pienillä botuliinipistoksilla, jolla saadaan huomattavasti parempi lopputulos.

Käytämme hoidossa laadukkaita Juvederm ja Restylane valmisteita, jotka soveltuvat erinomaisesti hoitamaan leuan ja leukalinjan alueita.

Hoito soveltuu niin miehille kuin naisillekin, sillä täyteaineilla voidaan muotoilla alakasvoja feminiinisemmäksi tai maskuliinisemmaksi.

Tulokset ovat näkyvissä heti, joskin turvotusta alueella esiintyy lievästi heti hoidon jälkeen. Suosittelemme välttämään hoidon jälkeen voimakasta urheilua ja saunomista 2vrk ajan. Mustelma riskiin on myös hyvä varautua.

Suosittelemme tulemaan ensiksi sairaanhoitajamme maksuttomaan konsultaatioon, jossa arvioimme tilanteesi tarkemmin ja kerromme kattavasti täyteainehoidosta sekä jälkihoidoista. Täyteainehoidot klinikallamme suorittavat esteettisiin hoitoihin erikoistuneet sairaanhoitajat, jotka ovat tehneet täyteainehoitoja useiden vuosien ajan ja kouluttautuneet ensimmäisinä Suomessa Juvederm Volux tuotteen leuan ja leukalinjan muotoiluun.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 60-90  min

Toipumisaika: 1-2 pv

Kipu hoidon aikana: Lievä kipu

Kivun hoito: Puudutusvoide tarvittaessa

Tulos näkyvissä: Heti

Tuloksen kesto: 1-3 v

KUVAT