fbpx

Lumecca IPL

Lumecca IPL valoimpulssihoito tuo erinomaisen avun epätasaiseen ihonsävyyn, pigmenttiläikkiin, couperosa suoniin sekä ihon ikääntymisen muutoksiin.

Tasainen ihonsävy on terveen ja nuorekkaan ihon merkki. Auringolle altistuminen ja ikääntyminen aiheuttavat iholle herkästi kuitenkin epätasaisuutta johtuen erilaisista värivaurioista ja pintaverisuonista. Edistyksellinen Lumecca IPL hoito on tehokas menetelmä hoitamaan ihon pigmenttivaurioita sekä pintaverisuonia eli couperosaa. Upeat hoitotulokset ovat saavutettavissa jo yhdellä hoitokerralla.

Lumeccan teho perustuu tehokkaaseen valoenergiaan (Intense Pulsed Light). Valoenergia kohdistuu ihon pintakerrokseen eli epidermikseen sekä dermikseen ja hoitaa alueella esiintyviä erilaisia värivaurioita samanaikaisesti. Lumecca mahdollistaa tehokkaan energian käytön vaurioittamatta ihoa. Hoito samanaikaisesti hapettaa ihoa tehden siitä kirkkaamman ja elinvoimaisen näköisen. Laitteen sisäinen viilennysjärjestelmä tekee hoidosta selvästi miellyttävämmän. Hoito voidaan tehdä monille ihonsävyille, poislukien aivan tummimmat ihonsävyt.

Lumecca hoidolla saavutetaan tasaisen sävyinen, nuorekas, kirkkaampi ja terveempi iho! Jo yhdellä hoitokerralla voidaan saavuttaa toivotut tulokset, mutta sarjahoitoon on hyvä varautua etenkin voimakkaampien värivaurioiden ja couperoottisten suonien kohdalla. On myös hyvä huomioida, että pigmenttimuutokset palaavat herkästi alueelle auringolle altistumisen myötä.

Hoidon jälkeen iholla esiintyy välittömästi turvotusta sekä punoitusta. Etenkin couperosaa hoidettaessa voimakasta turvotusta voi esiintyä muutaman päivän ajan hoidetulla alueella. Hoidetut pigmentit reagoivat hoitoon tummumalla, joka kestää noin 7-10pv, tämän jälkeen tummemmat kohdat “rapisevat” pois iholta ja hoidettu alue on tasaisemman sävyinen. Pintaverisuonet tuhoutuvat myös välittömästi hoidon yhteydessä ja ilmentyvät purppuran värisenä sävynä, joka kestää noin kahden viikon verran. Tämän jälkeen couperosan aiheuttama epätasainen ihonsävy on selvästi tasoittuneempi. Toipumisen nopeus on yksilöllistä. Tarkemmat hoito-ohjeet annamme klinikalta.

Hoidon suorittavat klinikallamme koulutetut sairaanhoitajat.

Hinnasto: 1 hoitokerta (3 hoitokerran sarja)
XS nenä 130€ (330€)
S poskipäät 170€ (440€)
M kämmenselät / posket+nenä 230€ (590€)
L koko kasvot 280€ (720€)
XL kasvot + kaula 350€ (900€)
XXL kasvot+kaula+dekolte 450€ (1150€)

Tulos kahden Lumecca IPL hoidon jälkeen. Couperosa ja pigmenttiläikät ovat vähentyneet ja iholle on tullut terve ja nuorekas hehku.
Tulos Luumecca IPL ja Morpheus8 RF hoidon yhdistelmällä