fbpx

AQUAGOLD® Fine Touch nyt myös Mabelissa!

Olemme saaneet Mabeliin maailmalla huippusuosion saavuttaneen AQUAGOLD® Fine Touch hoidon, josta olemme erittäin innoissamme!

AQUAGOLD® Fine Touch on ainutlaatuinen mikrokanavalaite, jolla ihoon viedään vain ylellisiä ja parhaimpia hoitotuotteita. Edistyksellinen hoitokokonaisuus saa ihon heleäksi, kuulaammaksi ja kimmoisammaksi jo yhdellä hoitokerralla. Tämän lisäksi ihohuokoset supistuvat tehokkaasti, pienet juonteet tasoittuvat ja ihosta tulee silminnähden kosteutetumpi.

Valmistamme hoitoa varten erilaisia cocktaileja vain parhaimmista ja tehokkaimmista ihonhoitoon tarkoitetuista ainesosista. Suositut reseptimme koostuvat mm. hyaluronihaposta, vitamiineista sekä mikrobotoxista. Räätälöimme hoitotuotteiden cocktailit aina asiakkaan ihon ja sen tarpeiden mukaan, näin hoidosta saadaan jokaiselle iholle täydellinen kokonaisuus!

Aquagold hoidossa käytetään yksilöityjä tehoaineiden cocktaileja
Hoito tuo iholle välittömästi nuorekkuutta, heleytta, kosteutta ja elinvoimaisuutta

Hyaluronihappoa käytetään Aquagold hoidossa huomattava määrä, sillä se kosteuttaa tehokkaasti ihoa, häivyttää juonteita ja auttaa palauttamaan kosteustasapainoa ihossa. Erilaiset vitamiinit ovat tärkeitä ihon ennenaikaisen vanhenemisen ehkäisyssä. Antioksidantit taas suojelevat ihoa vapailta radikaaleilta sekä tuovat ihoon hehkua ja elinvoimaisuutta. Mikrobotoxilla puolestaan saadaan supistettua tehokkaasti ihohuokosia sekä siloitettua juonteita ja tuomaan pientä liftiä kasvojen iholle. Tätä ei kannata kuitenkaan sekoittaa botuliinin lihasta rentouttaviin vaikutuksiin, joita saadaan vain aineen viennistä lihakseen.

 AQUAGOLD@ Fine Touchin edistyksellinen kanava itse neulassa luo ihoon mikrokanavan, joka vie laadukkaat aineet suoraan ihon sisään dermikseen. Näin tuotteen imeytyvyys ihossa on erittäin tehokasta ja tulokset ovat häikäiseviä!

Ainutlaatuiseksi tuotteen tekee myös sen kullatut 24 karaatin pienet mikroneulat, jotka ovat ohuempia kuin ihmisen hius! Hoito on nopea ja kivuton eikä vaadi toipumisaikaa.

Tulos Aquagold hoidon jälkeen. Vasemmalla ennen kuva ja oikealla jälkeen. Jälkeen kuva otettu heti hoidon jälkeen, jolloin iholla vielä punoitusta.
Tämä kuva on otettu päivä Aquagold Fine Touch hoidon jälkeen.

AQUAGOLD® Fine Touch hoitoa suosittelemmme jokaiselle, joka kaipaa iholleen ylellisen, elinvoimaisen ja nuorekkaan tunteen. Hoito sopii täydellisesti tehtäväksi myös ennen juhlia ja gaalailtoja upean hehkun saavuttamiseksi!

Tervetuloa kysymään hoidosta lisää ihonhoitoon erikoistuneilta sairaanhoitajiltamme!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Muut blogitekstit: