fbpx

Mabel Glow kultahoito

Mabel Glow kultahoito – Näytä parhaimmiltasi nopeasti ja vaivattomasti! Hoito heleyttää ja kiinteyttää ihoa välittömästi ja sopii erinomaisesti pikakaunistajaksi esimerkiksi ennen juhlia.

Kultahoito tarjoaa nautinnollisen hetken irti arjesta. Hellävarainen hoito sopii myös herkemmälle iholle sekä raskaana oleville ja imettäville äideille.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, virkistävän detox -puhdistuksen, kirkastavan ja heleyttävän seerumin sekä ihoa kosteuttavan naamion.

Entsymaattinen kuorinta puhdistaa ihoa hellävaraisesti ja aktivoi ihon pintaverenkiertoa, mikä edistää hoidossa käytettävien aktiivisten ainesosien imeytymistä. Detox -puhdistus tuo iholle kirkkautta ja elinvoimaisuutta. Hoidossa käytettävän seerumin sisältämä kolloidinen kulta siloittaa ilmejuonteita sekä kosteuttaa ihoa.

Mabel Glow kultahoito tarjoaa rentouttavan, mutta samalla kasvojen ihoa virkistävän kokemuksen, jolla saadaan iholle elinvoimaisuutta ja kosteutta. Hoito voidaan tehdä turvallisesti myös raskaana oleville ja imettäville äideille.

Lopputuloksena on välittömästi raikkaampi, tasaisempi ja heleämpi iho!

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 45min

Toipumisaika: Ei ole

Kipu hoidon aikana: Ei ole

Tulos näkyvissä: Heti

Tuloksen kesto: Ylläpitohoidot 1krt/kk tai kertaluontoisena hoitona

KUVAT