fbpx

Mabel Häät -tapahtuma la 13.2 klo 12.00

Tule mukaan Mabel häät -tapahtumaan tutustumaan vuoden 2021 kuumimpiin häätrendeihin! Mukana tapahtumassa koruliike Korkeila sekä kampaaja / meikkaaja Jenna Granholm.

Tapahtumassa lanseeraamme uuden hääpalvelumme, jonka olemme kehittäneet erityisesti tuleville hääpareille. Lisäksi tapahtumassa on mukana upeita yhteistyökumppaneita, jotka tulevat kertomaan omasta erikoisalastaan ja siihen liittyvistä valmisteluista häitä ajatellen. Tapahtuma on ainutlaatuinen keino käynnistää häävalmistelut, joten ota mukaan sulho, kaaso, kaveri tai vaikkapa kaikki kolme ja tulkaa tapaamaan kauneuden huippuasiantuntijoita, sekä nauttimaan kuohuvasta ja pikkupurtavasta.

Korkeila Helsinki

Korkeila on yksi Helsingin puhutuimmista koruliikkeistä, jonka huikean tyylikäs koruvalikoima ja asiantunteva palvelu auttaa hääpareja valitsemaan uniikit ja trendikkäät korut omaan tyyliin sopivaksi. Korkeila Helsinki on pitkän kokemuksen omaava kultasepänalan perheyritys Korkeavuorenkadulla Helsingin Ullanlinnassa, joka on erikoistunut erityisesti platinakoruihin muita jalometalleja unohtamatta. Korkeila käyttää tarkoin valikoituja, eettisiä timantteja eri hiontamuodoin sekä kauniita värillisiä jalokivia. Timanteissa vaihtoehtoina ovat upeat luonnon timantit sekä eettiset laboratoriossa valmistetut timantit (laboratoriotimantit). Suurta suosiota nostattavat laboratoriotimantti sormukset ovat erityisesti Korkeila Jewelleryn käsialaa, josta pääset lukemaan lisää tästä. On hienoa saada tapahtumaan mukaan Korkeilan arvostettu kultaseppä kertomaan viimeisimmistä korutrendeistä!

Kampaaja & meikkaaja Jenna Granholm

Jenna Granholm on tunnettu upeista kampauksista ja tyylikkäistä stailauksistaan. Meistä on ihana saada Jenna mukaan avaamaan uusimmista hiustrendeistä sekä kertomaan miten tärkeään päivään kannattaa valmistautua. Jenna on toiminut kampaajana 15 vuoden ajan ja hänen intohimona ovat hiusten vaalennukset ja viimehetken trendien seuraaminen niin kauneudessa kuin pukeutumisessakin pitää Jennan käsialan uusimmissa trendeissä kiinni.

Hääkampaus ja meikki tehdään aina morsiamen toiveiden mukaisesti. Tyyliltään ne voivat olla klassisesta moderniin. Kampaus ja meikkipalvelut onnistuvat myös Jennan kautta ryhmille. Toimipiste sijaitsee aivan Helsingin keskustassa Kalevankadulla, mutta sovittaessa kampaukset ja meikit onnistuvat myös toiveiden mukaan muuallakin.

Hääparin kauneusopas

Mabel Häät -tapahtumassa lanseeraamme täysin uuden Mabelin Hääparin kauneusoppaan, jonka avulla autamme hääpareja näyttämään upeilta tärkeänä päivänä! Tällä ohjelmalla suunnittelemme monipuoliset ja yksilölliset kauneudenhoito kokonaisuudet sekä morsiammelle että sulhaselle.

Hääparin kauneusoppaaseen™️ pääset tutustumaan lisää Hääpäivä- konsultaatiossa yhdessä asiantuntijamme kanssa. Konsultaatiossa teemme sinulle yksilöllisen kauneuden- ja ihonhoito suunnitelman hääpäivään valmistautumista varten. Konsultaatio on maksuton.

Meillä Mabelissa voit järjestää myös kauneutta huokuvat Bridal Showerit sekä polttarit. Lue lisää monipuolisista hääpalveluistamme ja ota meihin rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopivin paketti!

Ilmoittaudu mukaan

Häätapahtuma on täysin ilmainen, mutta paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan jo nyt! Lähetä sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen info@mabel.fi.

Nähdään Mabelissa! Terveisin Jenny, Ida ja Minna

Muut blogitekstit: