fbpx

Uusi Medik8 12weeks to WOW ihonhoidon personal training ohjelma

Medik8:n täysin uusi 12 Weeks to WOW ihonhoidon Personal Training ohjelma on nyt saatavilla Mabelissa! Tammikuussa 2020 lanseerattu ainutlaatuinen ihonhoidon kokonaisuus tuottaa häikäiseviä tuloksia 12 viikossa.

Olet ehkä joskus liittynyt kuntosalilla Personal Trainer ohjelmiin, joissa tavoitteesi on ollut todennäköisesti panostaa hyvinvointiisi ja fyysiseen kuntoon. Tuloksia ei kuitenkaan saavuteta yhdellä kuntosalikäynnillä vaan tavoitteisiin pääseminen vaatii useita käyntejä, motivaatiota sekä ohjelmaa tukevia valintoja myös kotona esimerkiksi ruokavaliossa. Medik8 -ihonhoitobrändin lanseeraama ainutlaatuinen 12 Weeks to WOW on samoin tavoin intensiivinen Personal Training ohjelma, mutta iholle. Tämä huikea kemiallisten kuorintojen hoito-ohjelma saavuttaa upean ihon 12 viikossa! Kokonaisuuteen sisältyy yhteensä kahdeksan käyntiä klinikallamme, joista kuusi käyntiä sisältää kustomoidun ihonhoidon. Ihonhoidon ammattilainen on tukenasi läpi koko prosessin. Liittyessäsi mukaan ohjelmaan annamme mukaasi kotihoito tuotepaketin tukemaan ihosi hyvinvointia läpi koko hoito-ohjelman.

Tällä hoitokokonaisuudella saamme ihollesi takaisin elinvoimaa, hehkua, vähennettyä epäpuhtauksia ja mustapäitä, silotettua pintajuonteita sekä tuotua freesiä, kirkasta ja tasaisempaa ihonsävyä. Liity siis mukaan upeaan Personal Training ohjelmaan ja anna tämän vuoden olla myös ihosi hyvinvoinnin vuosi!

Miksi valita 12 Weeks to Wow ohjelma?

Sitoutuminen

Ymmärrämme hyvin, että sitoutuminen ja pitkäjänteisyys voi joskus olla haastavaa, siksi me ammattilaiset olemme tukena ja antamassa vinkkejä sekä motivaatiota läpi ohjelman. Ennen ensimmäistä hoitokertaa laadimme ihosi kunnon ja tavoitteidesi mukaisen suunnitelman ja saat mukaan Medik8 Skin Passportin, johon dokumentoimme tavoitteesi ja kirjaamme jokaisen käyntikerran. Näin sinun on helppoa seurata ohjelman etenemistä ja  ihossa tapahtuvia muutoksia, jotka johtavat wow -lopputulokseen.

Jokainen iho on erilainen

Tämä upea 12 Weeks to Wow ihonhoidon ohjelma on laadittu vastaamaan erilaisten ihotyyppien tarpeita. Medik8 tarjoaa monipuolisen valikoiman kaikille soveltuvia kuorintahoitoja. Ne ovat tarkoin kehitetty eri iho-ongelmien hoitoon silminnähtävien tulosten saavuttamiseksi. Kaikki tarkoin kehitetyt koostumukset sisältävät myös Time Release -teknologian, joka vapauttaa hapon vaiheittain iholle vähentäen epämiellyttävää tunnetta ja soveltuvat siten myös herkälle iholle. Medik8 uusiutuneita kuorintatuotteita voidaan myös vaihdella eri hoitokerroilla sekä kerrostaa iholle parhaiden lopputulosten saamiseksi, mikä mahdollistaa tehokkaan ja henkilökohtaisen hoito-ohjelman juuri sinun ihollesi. Jokainen hoito suunnitellaan tarkoin ihosi tarpeiden mukaan.

Mikä on kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta on tulossa suositummaksi hoitolahoidoksi maailmanlaajuisesti. Medik8 -kuorinnat ovat ammattimaisen tehokkaita happoja, jotka levitetään ihoon kerroksittain pienellä siveltimellä. Kuorinta parantaa ihon rakennetta ja sävyä silminnähden. Hoidot häivyttävät ryppyjä ja juonteita sekä hyperpigmentaatiota ja epäpuhtauksia. Kuorinta ei tunnu epämiellyttävältä eikä vaadi pitkää toipumisaikaa. Tuloksena upea ja kuulas iho!

Liity mukaan ainutlaatuiseen ihonhoidon ohjelmaan ja anna ihosi hehkua! Maksuttomaan konsultaatioon pääset varaamaan ajan kätevästi tästä.