fbpx

Mesoterapia

Mesoterapia on ihonlaatua parantava, kosteuttava, virkistävä ja elvyttävä hoito. Mesoterapiassa hoitavia tehoaineita viedään ihon dermikseen pienillä injektioilla. Tämä on tehokkaampi vaihtoehto kuin mikroneulaus, sillä hoitavat aineet saadaan suoraan juuri sinne, jossa ne pääsevät parhaiten vaikuttamaan ja parantamaan ihonlaatua.

Mesoterapia sopii kaikille ihotyypeille erityisesti kuivalle, rasittuneelle ja stressaantuneelle iholle. Valitsemme mesoterapia seerumit asiakkaan ihon tarpeiden mukaan, pääraaka-aineet koostuvat kosteuttavasta hyaluronihaposta sekä antioksidanteista ja vitamiineista, jotka kirkastavat, suojaavat ja vähentävät ennen aikaista vanhenemista iholla.

Suoritamme hoidon mesopyssyn avulla, joka tekee pistoksen nopeasti ja kivuttomasti. Hellävarainen menetelmä ei tuo mustelmia ja toipuminen on nopeaa. Iho näyttää elinvoimaiselle jo muutaman päivän päästä.

Suosittelemme mesoterapia hoitoja sarjaluonteisesti 3krt sarjoina, joissa pidetään noin 1kk välit. Yksittäisiä ylläpitohoitoja on hyvä tehdä noin 4-6kk välein tai ihon tarpeiden mukaisesti. Mesoterapia hoitoja voidaan tehdä kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle.

Toipumisaikaa on hyvä varata hoitopäivän ajan. Seuraavana päivänä kasvoille voi levittää normaalisti meikkiä. Aurinkoa on kuitenkin syytä välttää 5vrk hoidon jälkeen ja saunomista 2vrk ajan hoidosta.

Aloitamme hoidon ihonpuhdistuksella ja käytämme kasvoilla ihoa valmistavan kevyen happokuorinnan. Mesoterapian jälkeen levitämme kasvoille kosteuttavan ja rauhoittavan naamion sekä tehokkaat loppuvoiteet.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 45 min

Toipumisaika: 1 pv

Kipu hoidon aikana: Ei yhtään / lievä kipu

Tulos näkyvissä: 2-3 vk

KUVAT