fbpx

Microblading kulmien poisto

Microblading kulmien poisto onnistuu tehokkaalla Q Switched laserilla, joka edustaa edistyksellistä ja kehittynyttä laserteknologiaa. Menetelmällä voidaan myös poistaa kestopigmentointivärejä, tatuointeja sekä pigmenttiläikkiä.

Onko kulmakarvojesi väri muuttunut tai hoidon tulos ei vastannut odotuksiasi? Poistamme laserilla kulmien microbladingeja sekä kestopigmentointeja. Värin poistuminen tapahtuu, kun lasersäde saa aikaan värin pilkkoutumisen pienemmiksi partikkeleiksi, jotka lähtevät kulkeutumaan pois alueelta aineenvaihdunnan kautta.

Hoitokertoja tarvitaan noin 2-4 riippuen väriaineen laadusta, syvyydestä ja määrästä. Hoitojen väleissä tarvitsee pitää 12vk pituinen tauko ennen seuraavaa hoitokertaa, jonka aikana edellisestä hoidosta pilkkoutunut väriaine kulkeutuu pois alueelta. Arvioimme tarvittavien hoitokertojen määrän ennen hoitojen aloittamista konsultaatio käynnillä.

Laserilla voimme poistaa kaikkia värejä valkoista lukuunottamatta. Mikäli väriaine sisältää rikkidioksidia tai rautasulfaattia, ei laserhoitoa voi valitettavasti tehdä. Näitä valmisteita sisältävät väriaineet haalistuvat iholla ajan myötä huomattavan punertaviksi. Tällaisessa tapauksessa suosittelemme olemaan ensiksi yhteydessä pigmentointien tekijään ja varmistamaan käytetyn väriaineen. Voimme arvioida tilanteen myös klinikallamme konsultaation yhteydessä.

Värin poistamisen jälkeen alueelle voi tehdä turvallisesti myös uuden kestopigmentoinnin. Laserkäsittelyn jälkeen on hyvä pitää n. 8-12vk tauko ennen uuden pigmentoinnin ottamista. Useimmiten riittää jo selvä värin haalistuminen ennen uuden pigmentoinnin tekemistä. Suosittelemme olemaan yhteydessä omaan pigmentoijaasi tarkistaaksesi sopivan ajankohdan uudelle käsittelylle, hän osaa parhaiten arvioida, milloin edellistä väriä on poistunut tarpeeksi.

Laserhoidot klinikallamme suorittavat koulutetut ja kokeneet sairaanhoitajat. Heillä on erillinen koulutus tatuoinnin, kestopigmentointien ja microbladin kulmien poistoon laserilla.

Ennen hoitojakson aloittamista tulee käydä sairaanhoitajamme maksuttomalla konsultaatio käynnillä, jossa käymme läpi tilanteesi ja odotukset yksilöllisesti. Kerromme tarkemmin hoidosta ja prosessista sekä siitä, mitä tulee ottaa huomioon kestopigmentointeja poistattaessa. Käymme läpi jälkihoito-ohjeet ja annamme myös hinta-arvion hoidolle. Voimme tehdä konsultaation etänä, mikäli et pääse paikan päälle.

Me Naiset haastatteli meitä microblading poiston trendistä, lue koko juttu!

Ota yhteyttä tai varaa aika sairaanhoitajamme maksuttomaan konsultaatioon täältä.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 30  min

Toipumisaika: 2-7 pv

Kipuasteikko: lievä-kohtalainen kipu

Kivun hoito: Puudutusvoide ja kylmähoito

Tekniikka: Q-Switched Q10-laser

KUVAT