fbpx

Miehille

Miesten ihonhoito ja ihon hyvinvointi on tärkeää iästä riippumatta. Tehokkailla ihonhoidoillamme voimme auttaa epäpuhtauksien hoidossa, vähentää ja ennaltaehkäistä ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä sekä ryppyjä. Ihonhoidoilla saadaan kasvoille hehkua, kosteutta ja elinvoimaisuutta.

Laadukkailla täyteaineilla saadaan kasvoille tuotua maskuliinisia kasvonpiirteitä kuten korostettua leukalinjaa sekä leuan kärkeä. Geneettisesti usein pohjoismaalaisilla kasvojen oma luusto on heikko eli poskipäät ovat matalalla ja leukaluu on pieni. Näistä johtuen kasvonpiirteisiin saatetaan joskus kaivata lisää jykevyyttä ja makskuliinisuutta, jota voidaan helposti hoitaa täyteaineilla. Hoidoissa täyteaineilla korostetaan omaa luustoa ja kasvonpiirteitä, lopputuloksena saavutetaan luonnollinen, maskuliinisempi ja freesimpi tulos kasvoille.

PRP -plasmahoidoilla voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä miesten hiusten harvenemista ja ennaltaehkäistä hiustenlähtöä. Plasman sisältävät kasvutekijät aktivoivat hiusten kasvua päänahan alueella lisäämällä mikroverenkierota ja stimuloimalla solujen uusiutumisprosessia hiuksen juuressa.

Ryppyjen poistoon, nuorekkaan ja freesimmän ilmeen saavuttamiseksi suosittelemme botuliinipistoksia myös miehille. Botuliinihoito soveltuu erinomaisesti kasvojen ilmehdinnästä syntyviin ryppyihin, otsan ja silmänympäryksen alueella. Hoidolla rentoutetaan ihon alla olevaa liikkuvaa lihasta, jonka ansiosta uusien ryppyjen muodostuminen hidastuu ja olemassa olevat juonteet siloittuvat.

Tummat ja syvät silmänaluset luovat herkästi väsynyttä ja surullista ilmettä. Aluetta voidaan hoitaa nopeasti ja tehokkaasti täyteainehoidoilla. Tuloksena välittömästi virkeämpi ilme ja luonnollinen tulos.

Lue hoidoistamme lisää alta.

Miesten ihonhoito

Miesten ihonhoidot sopivat hyvin hoitamaan kuivaa, epäpuhdasta, sameaa ja rasittunutta ihoa sekä vähentämään ihon vanhenemisen merkkejä ja ryppyjä.

Lue lisää »

Miesten sokerointi karvanpoisto

Miehille sokerointi karvanpoistoja tehdään yleisimmin selän, vatsan ja rintakehän alueelle. Muita sokeroitavia alueita ovat myös sääret, reidet ja käsivarret. Käytämme Alexandria Professionals -sokerointituotteita yli 10v

Lue lisää »

Profhilo

Profhilo on nopea ja helppo tapa parantaa ihon terveyttä, kimmoisuutta ja kosteutta. Uudista ihosi ja ilmeesi monipuolisesti tehoavalla hoidolla!

Lue lisää »

Tatuoinnin poisto

Suoritamme tatuoinnin ja microblading kulmien poistot tehokkaalla laserilla. Tatuointia voidaan myös haalistaa tai poistaa vain osa tatuoinnista.

Lue lisää »

X°CRYO kasvohoito

X°CRYO KASVOHOITO parantaa kasvojen kudosten verenkiertoa, vähentää turvotusta ja nopeuttaa ihon kollageenin tuotantoa kiinteyttäen ja nuorentaen kasvojen ulkonäköä. X°CRYO:n kylmähoito aiheuttaa ihon pintasoluihin termoshokin, joka

Lue lisää »