fbpx

Miehille

Miesten ihonhoito ja ihon hyvinvointi on tärkeää iästä riippumatta. Tehokkailla ihonhoidoillamme voimme auttaa epäpuhtauksien hoidossa, vähentää ja ennaltaehkäistä ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä sekä ryppyjä. Ihonhoidoilla saadaan kasvoille hehkua, kosteutta ja elinvoimaisuutta.

Laadukkailla täyteaineilla saadaan kasvoille tuotua maskuliinisia kasvonpiirteitä kuten korostettua leukalinjaa sekä leuan kärkeä. Geneettisesti usein pohjoismaalaisilla kasvojen oma luusto on heikko eli poskipäät ovat matalalla ja leukaluu on pieni. Näistä johtuen kasvonpiirteisiin saatetaan joskus kaivata lisää jykevyyttä ja makskuliinisuutta, jota voidaan helposti hoitaa täyteaineilla. Hoidoissa täyteaineilla korostetaan omaa luustoa ja kasvonpiirteitä, lopputuloksena saavutetaan luonnollinen, maskuliinisempi ja freesimpi tulos kasvoille.

PRP -plasmahoidoilla voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä miesten hiusten harvenemista ja ennaltaehkäistä hiustenlähtöä. Plasman sisältävät kasvutekijät aktivoivat hiusten kasvua päänahan alueella lisäämällä mikroverenkierota ja stimuloimalla solujen uusiutumisprosessia hiuksen juuressa.

Ryppyjen poistoon, nuorekkaan ja freesimmän ilmeen saavuttamiseksi suosittelemme botuliinipistoksia myös miehille. Botuliinihoito soveltuu erinomaisesti kasvojen ilmehdinnästä syntyviin ryppyihin, otsan ja silmänympäryksen alueella. Hoidolla rentoutetaan ihon alla olevaa liikkuvaa lihasta, jonka ansiosta uusien ryppyjen muodostuminen hidastuu ja olemassa olevat juonteet siloittuvat.

Tummat ja syvät silmänaluset luovat herkästi väsynyttä ja surullista ilmettä. Aluetta voidaan hoitaa nopeasti ja tehokkaasti täyteainehoidoilla. Tuloksena välittömästi virkeämpi ilme ja luonnollinen tulos.

Lue hoidoistamme lisää alta.

12 Faktaa täyteaineista

Täyteaineet, uskaltaako niitä kehoon laittaa ja mitä niillä oikein voi tehdä? Täyteaineilla on vielä jonkin verran negatiivisen sävytteinen maine, jolloin tulosten mielletään herkästi olevan aina yliampuvia.

Lue lisää »

12 Weeks To Wow

Medik8 12 Weeks to Wow on intensiivinen ihon Personal Training ohjelma. Tämä huikea kemiallisten kuorintojen sarjahoidot tuovat tuloksia 12 viikossa.

Lue lisää »

Allergan Spring Meeting 2019

Osallistuimme viikonloppuna Tukholmassa järjestettyyn vuotuiseen Allerganin Spring Meeting 2019- tapahtumaan.  Koulutuksessa pääsimme syventämään osaamistamme täyteainehoidoista sekä esteettisestä alasta.  Allerganin kouluttajina toimivat Dr. Iman Nurlin Ruotsista

Lue lisää »

AQUAGOLD Fine touch

Ainutlaatuisessa mikrokanavalaitteessa yhdistyvät laadukkaat täyteaineet, mikrobotox ja vitamiinit tuomaan iholle ylellisen ja nuorekkaan tunteen.

Lue lisää »

Botuliinihoidon monipuoliset hyödyt

Botuliinihoito on tehokkain hoitomenetelmä ilmeryppyjen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Oikein tehtynä botuliinihoito antaa luonnollisen ja pirteämmän ilmeen kasvoille. Vääristyneet mielikuvat Botuliinivalmisteista tunnetuin aine on Botox, joka

Lue lisää »

Bridal Shower

Ulkomaiset häätrendit rantautuvat yhä isommin myös Suomeen. Nykyisin hääjuhlien ja polttareiden lisäksi juhlitaan myös Bridal Showereita sekä kaasojen kiitosjuhlia. Meillä Mabelissa voitte järjestää ikimuistoiset ja

Lue lisää »