fbpx

Miesten botuliinihoidot

Botuliinihoidoilla saadaan tehokas apu ryppyjen poistoon ja niiden ennaltaehkäisyyn. Hoidolla saadaan nopeasti pirteämpi, nuorekkaampi ja freesimpi lopputulos

Botuliinilla eli botuliinitoksiinilla rentoutetaan ihon alla olevaa yliaktiivista lihasta, mikä vähentää hoidettavan alueen lihaksen päällä olevaa ihon rypistymistä. Hoito on erittäin tehokas menetelmä jo olemassa olevien juonteiden siloittamiseen ehkäisten samalla uusien ryppyjen muodostumista.

Lopputuloksena kasvojen mimiikka rauhoittuu käsitellyltä alueelta ja kasvoille tulee piristynyt ja freesimpi ilme. Hoidot tuovat luonnollisen tuloksen eivätkä kasvonpiirteet muutu.

Botuliinihoito on nopea toimenpide eikä vaadi pitkää toipumisaikaa. Hoidossa viedään pieni annos botuliinia suoraan halutulle alueelle. Lääkaine ei leviä pistoskohdista muualle kehoon eikä se vaikuta hoidetun alueen tuntoaistiin. Pintä punoitusta ja mustlemia voi esiintyä hoidetulla alueella, jotka paranevat itsestään muutamassa päivässä. Hoidon vaikutus alkaa noin 3-5 päivän kuluttua ja kestää jopa 4-6kk.

Ennen hoitojen aloittamista suoritetaan maksuton konsultaatio, jossa kartoitamme yksilöllisesti tilanteen ja teemme hoitosuunnitelman.

Lue lisää hoidosta ja katso klinikallamme tehtyjä ennen jälkeen tuloksia.