fbpx

Miesten hiustenlähtö

PRP-plasmahoidolla voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä hiustenlähtöä.

Plasmahoito soveltuu erinomaisesti hoitamaan hiustenlähtöä ja harvenemista sekä ravitsemaan auringon vaurioittamaa hiusta ja hiuspohjaa. Tuloksena hiuksista tulee tuuheammat ja elinvoimaisimmat, hiukset kasvavat paremmin ja vahvistuvat.

Hoito ei kasvata täysin kaljuuntuneeseen päänahkaan uusia hiuksia vaan hoito on ihanteellinen siinä vaiheessa, kun hiukset alkavat ohenemaan  ja harvenemaan. Yleisimpiä kaljuunutumisen syitä ovat esimerkiksi geeniperimä, hormonaalinen epätasapaino tai ravinteiden puute. Harvinaisempi syy on karvan kasvua estävä autoimmuunisairaus alopecia areata, mikä aiheuttaa alueellista kaljuuntumista.

PRP-plasmahoidossa asiakkaan omasta verestä erotellaan plasma, joka viedään päänahkaan injektioilla sekä mikroneulaus menetelmällä. Tehokkailla menetelmillä saamme vietyä ravinteikkaan plasman suoraan ihokerrokseen, jossa hiustupet sijaitsevat. Plasman sisältävät kasvutekijät aktivoivat hiusten kasvua päänahan alueella lisäämällä mikroverenkiertoa ja stimuloimalla solujen uusiutumisprosessia hiuksen juuressa. Hiuslaadun paraneminen ei tapahdu päivässä, vaan hoitoja on tarpeen tehdä sarjaluonteisesti noin 3-4krt ja hoitojen välissä suosittelemme pitämään 1kk tauot.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 60  min

Toipumisaika: 1-2 pv

Kipu hoidon aikana: Lievä kipu

Kivun hoito: Puudutusvoide

Tulos näkyvissä: Tulos näkyvissä sarjahoidoilla n. 2-5kk kuluessa

Tuloksen kesto: Jopa 24kk

Tekniikka: Injektiot ja mikroneulaus

KUVAT