fbpx

Miesten ihonhoito

Miesten ihonhoidon palvelut tarjoavat monipuolisen valikoiman erilaisia ihonhoitoja edistämään ihon luontaista hyvinvointia ja tuomaan hehkua ja nuorekkuutta kasvoille.

Medikaaliset kasvohoidot ovat erittäin tehokkaita ja turvallisia hoitoja kasvojen ihonlaadun parantamiseen sekä ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn ja vähentämiseen. Hoidot sopivat hyvin hoitamaan kuivaa, epäpuhdasta, sameaa ja rasittunutta ihoa sekä vähentämään ihon vanhenemisen merkkejä ja ryppyjä.

Mikroneulaushoidot hoitavat iholla esiintyviä vanhenemisen merkkejä, kosteuttavat ihoa ja tuovat kasvoille elinvoimaa ja hehkua. Hoidossa ihoon imeytetään pienien mikrokanavien kautta kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä vitamiineja ja antioksidantteja. Tämä hoito on loistava hoitamaan kuivaa ja rasittunutta ihoa! Suosittelemme hoitoja sarjaluonteisesti. Lue lisää tästä.

Kemialliset kuorinnat sopivat erinomaisesti epäpuhtaalle, rasvaiselle ja samealle iholle, mutta tukevat ihon hyvinvointia myös herkkäihoisilla. Lisäksi kuorinnalla voidaan hoitaaa laajentunetia ihohuokosia, pigmenttiongelmia, tukkoista ihoa, aknearpia sekä pinnallisia juonteita. Kemialliset kuorinnat tuovat iholle elinvoimaa, kirkkautta, tasaisuutta sekä vähentävät epäpuhtauksia, ryppyjä ja ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä. Valikoimastamme löytyy kattavasti eri ihotyypeille ja eri tarpeisiin soveltuvia kuorinta-aineita. Ihanteellisten tulosten saavuttamiseksi suosittelemme sarjahoitoja. Lue lisää tästä.

Ainutlaatuisessa Aquagold Fine Touch mikrokanavalaitteessa yhdistyvät laadukkaat täyteaineet, mikrobotox ja vitamiinit tuomaan iholle ylellisen ja nuorekkaan tunteen. Edistyksellinen hoitokokonaisuus saa ihon heleäksi, kuulaksi ja kimmoisaksi. Lisäksi ihohuokoset supistuvat tehokkaasti. Pienet juonteet tasoittuvat ja ihosta tulee silminnähden kosteutetumpi. Valmistamme hoitoa varten erilaisia cocktaileja vain parhaista ja tehokkaista aainesosoista. Suositut reseptimme koostuvat mm. Kosteuttavasta hyaluronihaposta, vitamiineista sekä botuliinista. Hoitotuotteiden cocktailit räätälöidään aina asiakkaan ihon ja sen tarpeiden mukaan. Lue lisää tästä.

Suosittelemme aloittamaan ihonhoidot sairaanhoitajamme maksuttomalla konsultaatiokäynnillä, jossa kartoitetaan ihon tilanne yksilöllisesti sekä katsotaan jokaiselle sopivin hoitokokonaisuus. Lämpimästi tervetuloa aloittamaan hoidot meillä Mabelissa!

KUVAT