fbpx

Miesten sokerointi karvanpoisto

Miehille sokerointi karvanpoistoja tehdään yleisimmin selän, vatsan ja rintakehän alueelle. Muita sokeroitavia alueita ovat myös sääret, reidet ja käsivarret.

Käytämme Alexandria Professionals -sokerointituotteita yli 10v kokemuksella. Häiritsevät ihokarvat ovat luonnollinen asia, eikä karvanpoistoja tarvitse jännittää. Sokeroinnilla voidaan poistaa häiritseviä ihokarvoja ihotyypistä tai iästä huolimatta. Säännöllisellä sokeroinnilla saadaan tehokkaasti vähennettyä ja heikennettyä karvan kasvua.

Sokeri on ihoystävällinen ja turvallinen tapa poistaa
häiritseviä ihokarvoja. Sokeri on 100% luonnontuote, eikä sisällä yleisesti allergisoivia aineita.

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä ennen sokerointiin saapumista, olethan meihin yhteydessä. Suosittelemme säännöllistä sokerointi väliä riippuen kasvusta, noin 4-8vk.

Ennen sokerointia: Jos olet ajellut karvoja ennen sokerointia, kasvata karvoja noin 1-3vk. Parhaimman tuloksen saavuttamisen kannalta karvan tulisi olla noin 1 cm pituinen. Huomioithan, että pisimmillään
karvoituksen tulisi olla noin 2 cm pituinen, liian pitkä karva vaikeuttaa sokerin levittämistä ja saattaa hankaloittaa karvanpoistoa. Vältä hoito öljyjä tai voiteita sokeroitavalla alueella ennen hoitoon saapumista.


Sokeroinnin jälkeen: Vältä saunaa ja hikoilua seuraavat 12h. Muista suojata ihoa auringolta seuraavana päivänä. Ei suositella uimista seuraavaan 12h. Muista kosteuttaa ja kuoria ihoa säännöllisesti, näin estät
sisään kasvaneet karvat. Mikäli oikeasta hoidosta huolimatta iholle kuitenkin tulee sisään kasvaneita karvoja, on meillä myynnissä PDF hoitogeeliä kotihoitoa varten.