fbpx

Miesten täyteainehoidot

Miesten täyteainehoidoilla voidaan tuoda kasvoille lisää maskuliinisuutta, ryhtiä ja nuorekkuutta.

Laadukkailla täyteaineilla saadaan kasvoille tuotua maskuliinisia kasvonpiirteitä kuten korostettua leukaa ja leukalinjaa sekä poskipäitä. Geneettisesti usein pohjoismaalaisilla kasvojen oma luusto on heikko ja tämä näkyy pienenä leukaluuna sekä matalina poskipäinä. Kasvonpiirteisiin saatetaankin joskus kaivata lisää jykevyyttä ja maskuliinisuutta, jota voidaan helposti hoitaa täyteaineilla. Täyteainehoidoilla korostetaan omaa luustoa ja kasvonpiirteitä, jolloin lopputulokset ovat luonnollisia

Täyteainehoidoilla voidaan hoitaa myös väsynyttä ja surullista ilmettä sekä tuoda kosteutta kuivalle ja rasittuneelle iholle. Alaluomien väsynyt ilme saattaa juontaa juurensa syvistä kyynelurista, mikä tuo alaluomille tummuutta ja surullista ilmettä. Kyynelurien täyteainehoidossa kevyellä täyteaineella saadaan hetkessä huomattavasti virkeämpi ilme. Kosteusköyhälle iholle sopiva hoitomuoto voi löytyä myös syväkosteuttavista täyteaineistamme, joilla saadaan iholle pitkäaikaista kosteutta.

Pitkää toipumisaikaa ei tarvita, sillä tulos näkyy jo heti hoidon jälkeen. Lievää turvotusta ja mustelmia saattaa esiintyä alueella muutaman päivän ajan, jotka poistuvat itsestään.

Täyteainehoidot klinikallamme suorittaa esteettisiin hoitoihin erikoistuneet sairaanhoitajat sekä lääkäri, joilla on useiden vuosien kokemus niin naisten kuin miestenkin täyteainehoidoista. Ennen hoitoon tulemista suosittelemme maksutonta konsultaatiota, jossa arvioimme yksilöllisesti tilanteen ja laadimme hoitosuunnitelman.

Lue lisää ja katso ennen jälkeen kuviamme.

Lämpimästi tervetuloa!