fbpx

Miesten top5 hoidot

Myös miehen iho kaipaa hemmottelua ja hoivaa, siksi esteettiset hoidot eivät ole pelkästään naisten juttu! Hyvinvoiva iho, nuorekkaat ja maskuliiniset piirteet sekä huoliteltu look tuovat charmia myös miehille. Listasimme nyt meidän miesten top 5 hoidot.

Ihonhoito

Monet ulkoiset tekijät kuten kylmä ilma, tuuliset säät, ilmansaasteet sekä aurinko rasittavat meidän ihoa päivittäin. Suomalainen herkkä ja ohut iho reagoi yleensä herkästi myös muuttuviin sää olosuhteisiin mm. kuivumalla, punoittamalla tai rasvoittumalla. Kuivassa ihossa näkyvät erityisen herkästi ennen aikaisen vanhenemisen merkit, kuten rypyt ja rasvainen iho kehittää kasvoille tavallisesti epäpuhtauksia. Miesten suosikki ihonhoidot ovat kemialliset kuorinnat, detox kasvohoito sekä mikroneulaukset, joilla saadaan vähennettyä ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä sekä hoidettua erilaisia iho-ongelmia kuten kuivuutta, sameutta, ryppyjä ja epäpuhdasta ihoa.

Laadukkaat ihonhoidot tuovat iholle kirkkautta, kuulautta, elinvoimaa sekä auttavat taistelemaan ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä vastaan.

Karvanpoisto

Sokeroinnilla voidaan poistaa häiritseviä ihokarvoja ihotyypistä tai iästä huolimatta. Säännöllisellä sokeroinnilla saadaan tehokkaasti vähennettyä ja heikennettyä karvan kasvua. Sokerointi hidastaa karvankasvua ja hoidon jälkeen karva kasvaa hentona ja ohuena eikä karheasta sängestä tarvitse enää kärsiä. Miesten suosikit: selän, vatsan ja rintakehän alueet. Lue lisää sokerointi karvanpoistosta tästä.

Botuliinihoidot

Botuliinihoidoilla saadaan tehokas apu ryppyjen poistoon ja niiden ennaltaehkäisyyn. Botuliinilla eli botuliinitoksiinilla rentoutetaan ihon alla olevaa yliaktiivista lihasta, mikä vähentää hoidettavan alueen lihaksen päällä olevaa ihon rypistymistä. Hoidot tuovat luonnollisen tuloksen eivätkä kasvonpiirteet muutu. Lopputuloksena kasvoille saadaan nopeasti pirteämpi, nuorekkaampi ja freesimpi lopputulos. Suosikki alueet: otsan vaakarypyt sekä kulmakarvojen välinen juonne. Lue lisää miesten botuliinihoidoista tästä.

Täyteainehoidot

Miesten täyteainehoidoilla voidaan tuoda kasvoille lisää maskuliinisuutta sekä ryhtiä ja nuorekkuutta veltostuneisiin piirteisiin. Laadukkailla täyteaineilla saadaan kasvoille tuotua maskuliinisia kasvonpiirteitä kuten korostettua leukaa ja leukalinjaa sekä poskipäitä. Geneettisesti usein pohjoismaalaisilla kasvojen oma luusto on heikko ja tämä näkyy pienenä leukaluuna sekä matalina poskipäinä. Kasvonpiirteisiin saatetaan joskus kaivata lisää jykevyyttä ja maskuliinisuutta, jota voidaan helposti hoitaa täyteaineilla. Täyteainehoidoilla korostetaan omaa luustoa ja kasvonpiirteitä, jolloin lopputulokset ovat luonnollisia. Tuotteet sopivat hoitamaan myös silmänympärysihoa ja tummia silmänalusia. Suosikit: leuan muotoilu ja tummien silmänalusten hoito. Lue lisää tästä.

Botuliinihoidot vähentävät ilmehtimisestä esiintyviä ryppyjä. Hoidot ovat erinomaisia ennaltaehkäisemään syviä juonteita, joten hoidot kannattaakin aloittaa ajoissa.

Plasmahoidot

Plasmahoito soveltuu erinomaisesti hoitamaan hiustenlähtöä ja harvenemista sekä ravitsemaan hiusta ja hiuspohjaa. Tuloksena hiuksista tulee tuuheammat ja elinvoimaisemmat. Hiukset kasvavat paremmin ja vahvistuvat. Plasmahoidolla voidaan hoitaa hiustenlähdön lisäksi myös ihoa ja akenearpia.

Plasmahoidoilla saadaan palautettua hiusjuuren terveyttä ja lisättyä elinvoimaa sekä tuuheutta hiuksiin. Plasman kasvutekijät toimivat myös korjaamaan kasvojen ihonlaatua.

Kysy lisää

Ennen hoitoon tulemista suosittelemme maksutonta konsultaatiota, jossa arvioimme yksilöllisesti tilanteesi ja keskustelemme toiveistasi ja tavoitteistasi sekä laadimme sinulle sopivimman hoitosuunnitelman. Autamme ja opastamme mielellämme myös ihon kotihoidossa sekä löytämään sopivat ihonhoito tuotteet kotiin.

Lämpimästi tervetuloa aloittamaan hoidot meillä Mabelissa!

Olemme Mabelissa erikoistuneet esteettisiin hoitoihin. Meille laatu, yksilöllisesti suunnitellut hoidot sekä ammattitaito ovat avaintekijöitä. Olet meille erittäin tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Muut blogitekstit: