fbpx

Mikä tekee kyynelurien täyteainehoidosta kestosuosikin

Kyynelurien hoito täyteaineella on hyvin suosittua, mutta minkä vuoksi?

Alaspäin viettävät urat alaluomilla saavat aikaan väsyneen ja jopa surullisen ilmeen kasvoille, jota on vaikeampi peittää meikillä toisin kuin pelkkää tummuutta. Ura alkaa esiintymään keskimäärin noin 30-vuoden iässä, mutta joillain sitä esiintyy geneettisesti jo nuoresta asti, jolloin syynä on yleensä luuston ja kudosten luontainen rakenne.

Ikääntyessämme kudoksissa tapahtuu muutoksia, nuorekkaan täyteläisyyden vähenemistä ja kudosten liikehdintää hiljalleen kasvoilla alaspäin. Herkän alaluomen alueella pienikin täyteläisyyden väheneminen aikaansaa herkästi uran ilmenemistä. Kyynelura aiheuttaa alaluomille myös varjoa, joka korostaa silmänalusihon tummuutta.

Kyynelurien täyteainehoidossa silmänalusille viedään kevyttä, geelimäistä ja pehmeää täyteainetta, joka palauttaa alaluomille tukea ja täyteläisyyttä. Hoito auttaa saavuttamaan levänneemmän, raikkaamman ja nuorekkaamman ilmeen. Täyteaine tukee omaa kudoksen rakennetta, luoden kauniin ja luonnollisen lopputuloksen.

Tulokset ovat luonollisen näköisiä ja näkyvissä jo heti hoidon jälkeen, joskin toipumiseen on varmuuden vuoksi hyvä varata aikaa muutamasta päivästä viikkoon. Hoidon tulokset ovat myös hyvin pitkäkestoisia ja vaihtelee kestoltaan yksilöstä riippuen noin vuoden verran.

Olemme huomanneet, että hoidon kysyntä on kasvanut huimasti viimeisen kolmen vuoden aikana. Kyynelurien ongelmat vaivaavat meitä monia ja siihen halutaan etsiä apua. Monet ovat kokeilleet kaupasta saatuja silmänympärysvoiteita saamatta niistä mitään apua. Kun alaluomille syntyy uraa ja kudospuutetta, ei kalliistakaan silmänympärysvoiteista valitettavasti ole apua. Se mitä kudokset kaipaavat on tukea, ja sitä saadaan tehokkaasti täyteaineilla.

Klinkikallamme kyynelurien täyteainehoitoja tekevät pitkällä kokemuksella sairaanhoitajat Jenny ja Ida. Mikäli hoito kiinnotaisi sinua, suosittelemme varaamaan ajan maksuttomalle konsultaatiokäynnille, jolloin arvioimme yksilöllisesti tilanteesi sekä hoidon soveltuvuuden juuri sinulle.

Kyynelurien täyteainehoito ennen ja jälkeen. Jälkeen kuva on otettu heti hoidon jälkeen.