fbpx

Mikroneulaus & mesoterapia

Mikroneulaus -ja mesoterapiahoidot ovat tehokkaita menetelmiä hoitamaan iholla esiintyviä vanhenemisen merkkejä sekä ennataehkäisemään niiden syntyä. Hoidoilla iholle saadaan hehkua, kosteutta ja elinvoimaisuutta!

Suoritamme hoidot edistyksellistä teknologiaa omaavalla ja palkitulla Dermapen 4 mikroneulauslaitteella, jonka avulla ihoon imeytetään pienien mikrokanavien kautta hoitavia teho-aineita. Hoitavina tuotteina käytämme erittäin laadukkaita ja tehokkaita valmisteita, jotka omaavat CE-merkinnän. Ihoon imeytettävät valmisteet koostuvat pääsääntöisesti syväkosteuttavasta hyaluronihaposta sekä erilaisista antioksidanteista ja vitamiineista. Laadukkaat aineet kirkastavat ja hoitavat ihoa sekä taistelevat ennenaikaista vanhenemista vastaan. Hoidolla vähennetään myös ihon oksidatiivista stressiä.

Valitsemme jokaiselle asiakkaalle parhaiten soveltuvimmat seerumit yksilöllisesti ihon tarpeen mukaisesti. Mikroneulaus mahdollistaa hoitavien aineiden imeytymisen syvemmälle ihoon, dermikseen, jolloin vaikutus tehostuu merkittävästi. Pienten mikroneulojen hipaistessa ihoa, aktivoituu myös luonnollinen kollageenin ja proteiinin tuotanto ihossa, joka saa aikaan ihonlaadun napakoitumista ja juonteiden hälvenemistä. Hoidolla saadaan apua myös aknearpiin ja raskasuarpiin.

Hoidot parantavat tehokkaasti ihonlaatua, palauttavat kosteustasapainoa, tuovat iholle elinvoimaa sekä kirkkautta ja hehkua. Pigmenttihäiriöille meiltä löytyy erikseen valmiste, jolla saamme ihoa hoitavien vaikutusten lisäksi pilkottua häiritsevää pigmenttiä iholta, jolloin tuloksena kirkkaampi ja tasaisemman sävyinen iho.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hedelmähappokuorinta sekä rauhoittava ja kosteuttava naamio hoidon lopuksi. Tuloksen näet parhaimmillaan noin 1vk päästä hoidosta ja toipumiseen on hyvä varata aikaa n. 1vrk ajan.

Ehdottomasti parhaimmat ja pitkäkestoisimmat tulokset saadaan kolmen kerran sarjahoidoilla, jotka tehdään 3-6vk välein. Ylläpitäviä hoitoja voidaan uusia noin 3-6kk välein, ihon tarpeen mukaan. Oikeanlaiset kotihoitotuotteet ovat myös avainasemassa ihonlaadun hoidossa, sillä ne tukevat klinikalla tehtyjä hoitoja ja parantavat hoidon tulosta ja sen ylläpitämistä. Klinkaltamme löydät laadukkaat Medik8 sekä Skinbetter Sciencen ihonhoito tuotteet, opastamme mielellään kotihoitotuotteiden käytössä ja valinnassa.

Suosittelemme aloittamaan hoidot maksuttomalla konsultaatiokäynnillä, jossa kartoitamme tilanteesi ja kerromme lisää hoidoista. Lämpimästi tervetuloa!

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 45-60  min

Toipumisaika: 1 pv

Kipu hoidon aikana: Ei yhtään / lievä kipu

Kivun hoito: Puudutusvoide tarvittaessa

Tulos näkyvissä: 2-3 vk

Tuloksen kesto: Tulos on pitkäkestoinen

KUVAT