fbpx

Mikroneulaus & mesoterapia

Mikroneulaus -ja mesoterapiahoidot ovat tehokkaita menetelmiä hoitamaan iholla esiintyviä vanhenemisen merkkejä sekä ennataehkäisemään niiden syntyä. Hoidoilla iholle saadaan hehkua, kosteutta ja elinvoimaisuutta!

Mikroneulauksessa ihoon imeytetään pienien mikrokanavien kautta kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä vitamiineja ja antioksidantteja. Mikroneulaus mahdollistaa hoitavien aineiden imeytymisen syvemmälle ihoon, dermikseen, jolloin vaikutus tehostuu merkittävästi. Pienten mikroneulojen hipaistessa ihoa, aktivoituu myös luonnollinen kollageenin ja proteiinin tuotanto ihossa, joka saa aikaan ihonlaadun napakoitumista ja juonteiden hälvenemistä.

Mesoterapiassa puolestaan hoitavia teho-aineita viedään ihoon injektioilla suoraan dermikseen.

Molemmat hoidot parantavat tehokkaasti ihonlaatua, palauttavat kosteustasapainoa, tuovat iholle elinvoimaa sekä kirkkautta ja hehkua. Pigmenttihäiriöille meiltä löytyy erikseen valmiste, jolla saamme ihoa hoitavien vaikutusten lisäksi pilkottua häiritsevää pigmenttiä iholta, tuloksena kirkkaampi ja tasaisemman sävyinen iho.

Hoitaviksi tuotteiksi olemme valinneet tehokkaat CE-merkityt valmisteet, jotka soveltuvat vain sairaanhoitajien tai lääkäreiden käyttöön. Ihoon imeytettävät seerumit koostuvat pääsääntöisesti syväkosteuttavasta hyaluronihaposta, antioksidanteista ja vitamiineista. Laadukkaat aineet kirkastavat ja hoitavat ihoa sekä taistelevat ennenaikaista vanhenemista vastaan. Hoidolla vähennetään myös ihon oksidatiivista stressiä. Valitsemme jokaiselle asiakkaalle parhaiten soveltuvimmat seerumit yksilöllisesti ihon tarpeen mukaisesti.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hedelmähappokuorinta sekä rauhoittava ja kosteuttava naamio hoidon lopuksi. Tuloksen näet parhaimmillaan noin 1vk päästä hoidosta ja toipumiseen on hyvä varata aikaa n. 1vrk ajan.

Ehdottomasti parhaimmat ja kestävimmät tulokset saadaan kolmen kerran sarjahoidoilla, jotka tehdään 3-4vk välein. Ylläpitäviä hoitoja voidaan uusia noin 3kk välein. Kotihoitotuotteet tehostavat ja parantavat hoidon tulosta.

Lämpimästi tervetuloa maksuttomaan konsultaatioon, jossa kartoitamme tilanteesi ja kerromme lisää hoidoista.

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 45-60  min

Toipumisaika: 1 pv

Kipu hoidon aikana: Ei yhtään / lievä kipu

Kivun hoito: Puudutusvoide tarvittaessa

Tulos näkyvissä: 2-3 vk

Tuloksen kesto: Tulos on pitkäkestoinen

KUVAT