fbpx

Dermapen 4 mikroneulaus

Dermapen 4 mikroneulaus on tehokas menetelmä hoitamaan iholla esiintyviä vanhenemisen merkkejä sekä ennaltaehkäisemään niiden syntyä. Hoidoilla iholle saadaan hehkua, kosteutta ja elinvoimaisuutta!

Suoritamme hoidot edistyksellistä teknologiaa omaavalla ja palkitulla Dermapen 4 mikroneulauslaitteella, jonka avulla ihoon imeytetään pienien mikrokanavien kautta hoitavia teho-aineita. Ihoon imeytettävät valmisteet koostuvat pääsääntöisesti syväkosteuttavasta hyaluronihaposta sekä erilaisista antioksidanteista ja vitamiineista. Sopivin hoitoaineiden yhdistelmä valitaan ihon tarpeiden mukaan yksilöllisesti. Laadukkaat aineet kirkastavat ja hoitavat ihoa sekä taistelevat ennenaikaista vanhenemista vastaan. Hoidolla vähennetään myös ihon oksidatiivista stressiä.

Mikroneulaus mahdollistaa hoitavien aineiden imeytymisen syvemmälle ihoon, dermikseen, jolloin vaikutus tehostuu merkittävästi. Pienten mikroneulojen hipaistessa ihoa, aktivoituu myös luonnollinen kollageenin ja proteiinin tuotanto ihossa, joka saa aikaan ihonlaadun napakoitumista ja juonteiden hälvenemistä. Hoidolla saadaan apua myös aknearpiin ja raskausarpiin.

Hoidot parantavat tehokkaasti ihonlaatua, palauttavat kosteustasapainoa, tuovat iholle elinvoimaa sekä kirkkautta ja hehkua. Mikroneulauksella ja imeytettävillä aineilla voidaan hoitaa useita eri ihotyyppejä sekä ihon ongelmia, kuten sameutta, epäpuhtauksia, pigmenttihäiriöitä, kuivuutta, rosaceaa sekä kuivuutta ja atopian oireita.

Dermapen 4 mikroneulaukseen voi yhdistää myös Über Pro kuorinnan, joka tehostaa neulauksen vaikutuksia ja supistaa tehokkaasti ihohuokosia ja vähentää epäpuhtauksia. Tämä yhdistelmähoito herättää väsyneemmänkin ihonpinnan. Über Pro kuorinta viimeistelee mikroneulauksen ja tuo maksimaalisen kuulauden ja hehkun iholle!

Hoidon jälkeen iho on välittömästi kauniin kuulas ja elinvoimainen, joskin punoitusta esiintyy noin 1vrk ajan hoidon jälkeen. Ihon uudistuessa tulokset vahvistuvat ja ovatkin parhaimmillaan noin viikon päästä hoidosta.

Suosittelemme 3-5krt sarjahoitoa, jotka tehdään noin 3-6vk välein toisistaan. Ylläpitäviä hoitoja voidaan uusia noin 3-6kk välein, ihon tarpeen mukaan. Sopivat ja laadukkaat kotihoitotuotteet ovat myös avainasemassa ihonlaadun hoidossa, sillä ne tukevat klinikalla tehtyjä hoitoja ja parantavat hoidon tulosta ja sen ylläpitämistä. Klinkaltamme löydät laadukkaat ZO Skin Health, Skinbetter Science, Medik8 ja Ella Bache ihonhoito tuotteet. Opastamme mielellään kotihoitotuotteiden käytössä ja valinnassa.

Varatessasi aikaa Dermapen 4 mikroneulaushoitoon, voit varata hoidon yhteyteen lisäpalveluna kotihoitotuotteiden neuvonnan ja noudon, jolloin varaamme käynnille enemmän aikaa kotihoitotuotteiden valintaan.

Lämpimästi tervetuloa!

TIETOA HOIDOSTA

Kesto: 45-60  min

Toipumisaika: 1 pv

Kipu hoidon aikana: Ei yhtään / lievä kipu

Kivun hoito: Puudutusvoide tarvittaessa

Tulos näkyvissä: 2-3 vk

Tuloksen kesto: Tulos on pitkäkestoinen. Tarvitaan ylläpitohoitoja.

KUVAT