fbpx

Miten päädyimme esteettiselle alalle?

Esteettinen ala kehittyy jatkuvasti ja on hyvin moninainen sekä mielenkiintoinen. Ala tarjoaa paljon mahdollisuuksia kauneuteen ja hyvinvointiin liittyen, joista molemmista koemme suurta kiinnostusta ja intohimoa. Senpä vuoksi onkin ollut luontaista ajautua esteettisen alan pariin, joskin työhistoriamme olemme sairaanhoitajina aloittaneet sairaalasta sekä  terveysasemalta. Kuitenkin vahva mielenkiinto kauneudenhoitoa, hyvinvointia ja esteettistä alaa kohtaan ovat vieneet meitä sillä saralla eteenpäin. Onkin upeaa ja ainutlaatuista päästä seuraamaan esteettisen alan kehitystä sekä olla omalta osaltaan mukana viemässä sitä myös eteenpäin.

Maailmalla esteettiset hoidot ovat olleet jo pitkään nousevassa suosiossa ja nopeasti kehittyvä ala. Suomessa meidän mielestä ollaan vielä ns. lapsen kengissä, vaikka osaamista ja kokemusta löytyykin jo paljon. Monilla saattaakin olla vähän vääristynyt käsitys alasta, johtuen useasti siitä, millainen maine alalla on ollut kymmenisen vuotta sitten. Silloin tyyliltä haettiin herkemmin yliampuvaa tulosta,  toisin on kuitenkin nyt. Luonnollisuus ja ihon vanhenemisen ennaltaehkäisy ovat vallitsevia avaintekijöitä. Halutaan luonnollista, mutta näkyvää muutosta, freesata ihoa, vähentää väsymisen merkkejä, tuoda ihoon elinvoimaisuutta ja hehkua, kohottaa kenties jo alaspäin viettäviä kasvojen piirteitä, lyhyesti sanottuna näyttää paremmalta itseltään. Ja tätä ajatusta koemme tärkeäksi viedä eteenpäin ja tuoda esteettiset hoidot helpommin lähestyttävimmiksi.

Kun olet tyytyväinen siihen miltä näytät, on helpompaa antaa sisäisen ilon ja elämänhalun säteillä!

Koemme, että hyvinvointi ja kauneus ovat osa tasapainoista elämää. On upeaa päästä omalla työllään tuottamaan asiakkaalle hyvää oloa ja itsevarmuutta oli toiveena sitten pieni freesaus tai jonkin esteettisen vaivan hoito. Haluammekin tarjota kaikille asiakkaillemme turvallisen tunteen kaikissa hoidoissa ja saada onnistumisen kokemuksia sekä luoda matalan kynnyksen hakeutua vastaanotollemme. Inspiroidumme ja kehitämme osaamistamme alan trendien mukaan ja siitä mitä maailmalla tapahtuu. Tämän lisäksi kouluttaudumme jatkuvasti ja haluamme pysyä alan trendien mukana ja sitä kautta tuoda ajanmukaisia uutuuksia palveluihin myös Suomeen.

Nuorekkaampaa ja freesimpää ilmettä on mahdollista toteuttaa ilman yliampuvia lopputuloksia. Tervetuloa Mabeliin!

<3 Jenny ja Ida

Muut blogitekstit: