fbpx

Miten säilyttää ihon hehku?

Nuorekas ja hyvinvoiva iho mielletään tavallisesti hehkuvaksi, kimmoisaksi, tasaisen sävyiseksi sekä elinvoimaiseksi. On kuitenkin luonnollista, että ajan mittaan iho menettää nuorekasta täyteläisyyttä, iho ohenee ja siinä alkaa näkymään pieniä ryppyjä sekä juonteita. Myös epäpuhtauksia ja laajentuneita ihohuokosia voi esiintyä.

Iholla tapahtuu sekä geneettistä vanhenemista että ulkoisten rasitteiden aiheuttamaa ennenaikaista vanhenemista. Ulkoisia rasitteita iholle ovat mm. UV-säteet, ilmansaasteet ja elintavat. Ennenaikaista vanhenemista voimme ehkäistä ja hoitaa erilaisilla ihonhoidon menetelmillä, laadukkailla kotihoitotuotteilla sekä terveillä elintavoilla ja ruokavaliolla.

Ihon vanheneminen

Nykymaailmassa ihomme elää keskellä oksidatiivista stressiä, joka tarkoittaa esimerkiksi tupakoinnin, ilmansaasteiden, auringon sekä epäterveellisen ruokavalion aiheuttamaa kuormitusta iholle, kun vapaiden radikaalien ja antioksidanttien tasapaino pääsee horjumaan. Krooninen altistuminen vapaille radikaaleille aiheuttaa ihon rakenteita hajottavien mekanismien kautta ihon ennenaikaista ikääntymistä. Emme pysty täysin välttämään vapaita radikaaleja, mutta voimme kuitenkin omilla valinnoillamme parhaamme mukaan pyrkiä suojautumaan niiltä.

Ihon sileänä pitävät aineet kuten, kollageeni, elastiini sekä hyaluronihappo vähenevät elimistöstä iän myötä. Kollageeni pitää ihon kimmoisana ja tämän tuotanto vähenee kehossa jo 25-vuoden iässä. Elastiini puolestaan vastaa ihon elastisuudesta ja hyaluronihappo pitää ihon täyteläisenä ja kosteana.

Miten ihoa voi suojata vapailta radikaaleilta?

Tehokkaat ja turvalliset medikaaliset ihonhoidot ovat monipuolisen ruokavalion, terveellisten elämäntapojen ja hyvien ihonhoito tuotteiden lisäksi erinomaisia hoitomuotoja ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista.

Medikaalisessa ihonhoidossa stimuloidaan ihon oman kollageeni- ja proteiinisynteesin muodostumista, jolla saadaan näkyviä muutoksia ihon laadun parantamiseen ja ennen kaikkea ennalta ehkäistyä vanhenemisen merkkien syntymistä. Hoidoissa käytetään usein erilaisia hoitavia seerumeja, jotka koostuvat kosteuttavasta hyaluronihapoista sekä vitamiineista ja antioksidanteista. Antioksidantit ovat hyvin tärkeitä, sillä ne neutralisoivat ja tasapainottavat hapetusstressiä iholla ja auttavat siten soluja ja kehoa puolustautumaan hapettumisvaurioita. Antioksidantit ovat tärkeitä niin ihonhoitotuotteissa kuin ruokavaliossakin. Voit lukea lisää hyaluronihapon, vitamiinien ja antioksidanttien vaikutuksista ihonhoidossa tästä.

Kuvassa ennen jälkeen tulos mikroneulauksen jälkeen

Miksi valita medikaalinen kasvohoito?

Medikaaliset kasvohoidot ja ihonhoito ovat saavuttaneet suuren suosion maailmalla. Kun iho voi hyvin, meikkiäkin tarvitsee käyttää vähemmän.

Hoidot ovat tehokkaasti ihonlaatua korjaavia hoitomuotoja iholle, joka kaipaa tehokkaampaa käsittelyä. Hoidot ovat kuitenkin hellävaraisia eikä pitkää toipumisaikaa tarvita. Hoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille hoitamaan jo iholla esiintyviä vanhenemisen merkkejä ja vaurioita sekä ennaltaehkäisemään niiden syntyä. On hyvä huomioida, että hoitoja tulee toteuttaa sarjaluonteisesti hyvien hoitotulosten saavuttamiseksi. Iho uusiutuu noin kolmen viikon välein, joten medikaalisten hoitojen vaikutus voimistuu kahden kolmen viikon aikana.

Mitä medikaaliset hoidot ovat?

Mikroneulaushoidolla pääsemme stimuloimaan kollageenin tuotannon aktivoitumista pienten mikroneulojen avulla. Mikroneulat avaavat ihon pintaan pieniä mikronakanavia, joiden kautta pääsemme imeyttämään ihoon hoitavia ja kosteuttavia seerumeja. Seerumit koostuvat pääsääntöisesti antioksidanteista, vitamiineista sekä kosteuttavasta hyaluronihaposta.

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot stimuloivat kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hoidoissa ihon soluja aktivoidaan erilaisilla happoyhdistelmillä, jotka valitaan ihon tarpeiden mukaan. Hellävaraisilla, mutta tehokkailla Medik8 ihonhoitosarjan hapoilla voidaan hoitaa monenlaisia iho-ongelmia ja vaurioita, kuten pigmenttiläiskiä, ryppyjä, epäpuhdasta ja akneihoa sekä sameaa ihoa. Kuorinta puhdistaa tehokkaasti ihoa ja tukkeutuneita ihohuokosia tehden ihosta kirkkaamman ja kuulaamman.

PRP -plasmahoidossa tehoaineena käytetaan asiakkaan oman veren plasmaa, joka viedään hoidettavalle alueelle. Verihiutalerikas PRP sisältää suuren määrän verihiutaleiden sisältämiä kasvutekijöitä, jotka käynnistävät välittömästi korjausprosessin iholla ja vetävät puoleensa veressä kiertäviä kantasoluja. Hoidossa plasmaa viedään ihon alle injektioilla ja mikroneulauksella, mitkä omalta osaltaan aktivoivat ihon laadun parantumista. Plasmahoitoa voidaan pitää myös luomuhoitona, sillä se ei sisällä keinotekoisia aineita, vaan hoitotuotteena on asiakkaan oman veren plasma. Hoito soveltuu erinomaisesti korjaamaan ihon muuttunutta epätasapainoa.

Todellinen luxushoito iholle on maailmalla supersuosioon yltänyt Aquagold Fine Touch, jossa ihoon viedään laadukkaita ja hyvin tehokkaita ihonhoidon aineita, jotka koostuvat vahvasta hyaluronihaposta, vitamiineista, antioksidanteista sekä mikrobotoxista. Jokaiselle asiakkaalle laaditaan yksilöllinen ihonhoidon cocktail, ja pääraaka-aineiden lisäksi sekaan voidaan lisätä myös plasmaa.

Ennen jälkeen tulos Aquagold Fine Touch hoidon jälkeen

Maksuton sairaanhoitajan konsultaatio

Suosittelemme aloittamaan ihonhoidot sairaanhoitajan maksuttomalla konsultaatiolla, jossa kartoitetaan asiakkaan ihon kunto ja laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma. Meillä kaikki konsultaatiot ovat täysin maksuttomia eivätkä velvoita tulemaan toimenpiteeseen.

Lämpimästi tervetuloa kysymään lisää! Ajan voit varata maksuttomaan konsultaatioon ajanvaraussivultamme.

Muut blogitekstit: