fbpx

Miten säilyttää ihon hehku?

Kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista puhuessamme saatamme kiinnittää ensiksi huomiota kasvoihin, sen hehkuun ja hyvinvointiin. On kuitenkin luonnollista, että ajan mittaan iho menettää nuorekasta täyteläisyyttä, iho ohenee ja siinä alkaa näkymään pieniä ryppyjä sekä juonteita. Myös epäpuhtauksia ja laajentuneita ihohuokosia voi esiintyä.

Ihon tärkein tehtävä on suojata elimistöä ulkoisilta tekijöiltä, joten sen vuoksi ihon suojaaminen on ehdottoman tärkeää sen ennenaikaisen vanhenemisen välttämiseksi. Ihoa on tärkeää hoitaa, jotta sen toiminta ei pääse ulkoisten stressitekijöiden vaikutuksesta horjumaan ja aiheuttamaan vaurioita. Mikäli ulkoiset tekijät, kuten UV-säteet, ilmansaasteet ja elintavat ovat aiheuttaneet ihon ennenaikaista vanhenemista, sitä voidaan hoitaa esimerkiksi medikaalisilla ihonhoidoilla.

Ihon vanheneminen

Nykymaailmassa ihomme elää keskellä oksidatiivista stressiä, joka tarkoittaa esimerkiksi tupakoinnin, ilmansaasteiden sekä epäterveellisen ruokavalion aiheuttamaa kuormitusta iholle, kun vapaiden radikaalien ja antioksidanttien tasapaino pääsee horjumaan. Krooninen altistuminen vapaille radikaaleille aiheuttaa ihon rakenteita hajottavien mekanismien kautta ihon ennenaikaista ikääntymistä. Emme pysty täysin välttämään vapaita radikaaleja, mutta voimme kuitenkin omilla valinnoillamme parhaamme mukaan pyrkiä suojautumaan niiltä.

Ihon sileänä pitävät aineet kuten, kollageeni, elastiini sekä hyaluronihappo vähenevät elimistöstä iän myötä. Kollageeni pitää ihon kimmoisana ja tämän tuotanto vähenee kehossa jo 25-vuoden iässä. Elastiini puolestaan vastaa ihon elastisuudesta ja joustavuudesta ja hyaluronihappo pitää ihon täyteläisenä ja kosteana.

Kuvassa ennen jälkeen tulos mikroneulauksen jälkeen

Miten ihoa voi suojata vapailta radikaaleilta?

Tehokkaat ja turvalliset medikaaliset ihonhoidot ovat monipuolisen ruokavalion, terveellisten elämäntapojen ja hyvien ihonhoito tuotteiden lisäksi erinomaisia hoitomuotoja ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista.

Medikaalisessa ihonhoidossa stimuloidaan ihon oman kollageeni- ja proteiinisynteesin muodostumista, jolla saadaan näkyviä muutoksia ihon laadun parantamiseen ja ennen kaikkea ennalta ehkäistyä vanhenemisen merkkien syntymistä. Hoidoissa käytetään usein erilaisia hoitavia seerumeja, jotka koostuvat kosteuttavasta hyaluronihapoista sekä vitamiineista ja antioksidanteista. Antioksidantit ovat hyvin tärkeitä, sillä ne neutralisoivat tai tasapainottavat hapetusstressiä ja auttavat siten soluja ja kehoa puolustautumaan hapettumisvaurioita. Voit lukea lisää hyaluronihapon, vitamiinien ja antioksidanttien vaikutuksista ihonhoidossa tästä.

Ennen jälkeen tulos Aquagold Fine Touch hoidon jälkeen

Miksi valita medikaalinen kasvohoito?

Medikaaliset kasvohoidot ja ihonhoito ovat saavuttaneet suuren suosion maailmalla. Kun iho voi hyvin, meikkiäkin tarvitsee käyttää vähemmän.

Medikaalinen kasvohoito eroaa tavanomaisesta, kevyemmästä kasvohoidosta sen ihoa ja soluja korjaavan vaikutuksensa vuoksi.

Medikaaliset kasvohoidot ovat tehokkaasti ihon laatua korjaavia hoitomuotoja iholle, joka kaipaa tehokkaampaa käsittelyä. Hoidot ovat kuitenkin hellävaraisia eikä pitkää toipumisaikaa tarvita. Hoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille hoitamaan jo iholla esiintyviä vanhenemisen merkkejä ja vaurioita sekä ennaltaehkäisemään niiden syntyä. On hyvä huomioida, että hoitoja tulee toteuttaa sarjaluonteisesti hyvien hoitotulosten saavuttamiseksi. Iho uusiutuu noin kolmen viikon välein, joten medikaalisten hoitojen vaikutus voimistuu kahden kolmen viikon aikana.

Mitä medikaaliset hoidot ovat?

Mikroneulaushoidolla pääsemme stimuloimaan kollageenin ja proteiinin tuotannon aktivoitumista pienten mikroneulojen avulla. Mikroneulat sipaisevat hennosti ihoa, joka aktivoi ihossa kollageenin ja proteiinin tuotannon. Hoidossa ihoon viedään tehtyjen mikrokanavien kautta hoitavia tehokkaita seerumeja, jotka koostuvat antioksidanteista, vitamiineista sekä kosteuttavasta hyaluronihaposta. Sopivat hoitavat aineet valitaan aina jokaisen asiakkaan ihon mukaisesti.

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot stimuloivat kollageenin ja elastiinin tuotantoa, kun ihon soluja aktivoidaan erilaisilla happoyhdistelmillä. Hellävaraisilla, mutta tehokkailla Medik8 ihonhoitosarjan hapoilla voidaan hoitaa monenlaisia iho-ongelmia ja vaurioita, kuten pigmenttiläiskiä, ryppyjä, epäpuhdasta ja akneihoa sekä sameaa ihoa. Kuorinta puhdistaa tehokkaasti ihoa ja tukkeutuneita ihohuokosia tehden ihosta kirkkaamman ja kuulaamman.

Kaikista tehokkain medikaalinen kasvohoitomme on PRP -hoito, joka vaikuttaa suoraan ihon kantasolujen energian saantiin. Verihiutalerikas PRP viedään ihoon, jossa alueelle vapautuu suuri määrä verihiutaleiden sisältämiä kasvutekijöitä, jotka käynnistävät välittömästi korjausprosessin ja vetävät puoleensa veressä kiertäviä kantasoluja. Hoidossa plasmaa viedään ihon alle injektioilla ja mikroneulauksella, mitkä omalta osaltaan aktivoivat ihon laadun parantumista. Plasmahoitoa voidaan pitää myös luomuhoitona, sillä se ei sisällä keinotekoisia aineita, vaan hoitotuotteena on asiakkaan oman veren plasma. Hoito soveltuu erinomaisesti korjaamaan ihon muuttunutta epätasapainoa.

Todellinen luxushoito iholle on maailmalla supersuosioon yltänyt Aquagold Fine Touch, jossa ihoon viedään laadukkaita ja hyvin tehokkaita ihonhoidon aineita, jotka koostuvat vahvasta hyaluronihaposta, vitamiineista, antioksidanteista sekä mikrobotoxista. Jokaiselle asiakkaalle laaditaan yksilöllinen ihonhoidon cocktail, ja pääraaka-aineiden lisäksi sekaan voidaan lisätä myös plasmaa.

Medikaaliset kasvohoidot antavat tehokkaiden tulosten lisäksi myös hetken irtioton arjen kiireistä.

Maksuton sairaanhoitajan konsultaatio

Suosittelemme aloittamaan ihonhoidot sairaanhoitajan maksuttomalla konsultaatiolla, jossa kartoitetaan asiakkaan ihon kunto ja laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma. Meillä kaikki konsultaatiot ovat täysin maksuttomia eivätkä velvoita tulemaan toimenpiteeseen.

Lämpimästi tervetuloa kysymään lisää! Ajan voit varata maksuttomaan konsultaatioon ajanvaraussivultamme.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Muut blogitekstit: