fbpx

Miten valita sopiva täyteainevalmiste?

Sopivan täyteaineen valinta on tärkeää kauniiden lopputulosten saavuttamisen kannalta. Täyteaineita ja valmistajia löytyy markkinoilta niin monia, että toisinaan voi olla hankalaa asiakkaana miettiä, mikä valmiste juuri itselle toimisi parhaiten.

Se mistä ensiksi on lähdettävä liikkeelle, on kartoittaa toiveet ja tavoitteet hoidon suhteen. Eri täyteainevalmisteet soveltuvat eri käyttötarkoituksiin ja eri kasvojen alueelle. Esimerkiksi poskipäihin ja huuliin eivät sovellu samat valmisteet, sillä kudos on näillä alueilla hyvin erilainen. Tämän vuoksi eri valmistajilla, kuten Juvedermilla ja Restylanella, löytyy monipuolisesti useita erilaisia tuotteita omista tuoteperheistään. 

Täyteaineissa löytyy eroavaisuuksia niiden paksuudessa, elastisuudessa sekä täyteläisyysasteessa. Täyteaineen sisältämä hyaluronihapon määrä määrittää olennaisesti sen, miten paljon täyteaine luo kudoksiin täyteläisyyttä. Täyteainegeelin paksuus ja jämäkkyys puolestaan vaikuttaa siihen, miten hyvin geeli pysyy injektoidussa kohdassa ja pitää ryhtinsä. Esimerkiksi huuliin käytettävät valmisteet ovat pehmeitä ja myötääviä, jolloin ne luovat kauniin ja tasaisen muodon ohuelle huulen kudokselle. Leukalinjan alueelle on parempi valita jämäkämpi valmiste, joka jaksaa kannatella painavampia kudoksia ja ylläpitää haluttua ryhtiä ja muotoa. Tämän vuoksi samat valmisteet eivät sovellu jokaiselle hoidettavalle alueelle.

Olennaista on myös huomioida, että hoidetun alueen lihasten toiminta pysyy luonnollisena täyteainehoidon jälkeen. Normaalisti liikkuvat kasvot luovat kauniin ja luonnollisen näköisen lopputuloksen. Liian paksu valmiste voi joillain kasvojen alueella aiheuttaa lihaksen luontaiselle liikkeelle haasteita. Sopivalla täyteainevalmisteella varmistamme myös kauniit tulokset ja kasvojen lihasten luonnolliset liikkeet. 

Konsultaatiossa käymme kasvoja kokonaisvaltaisesti läpi huomioiden toiveet ja tavoitteet lopputulosten suhteen. Asiakkaana sinun ei kuitenkaan tarvitse tietää etukäteen, mitä valmistetta haluat käytettävän, vaan me ammattilaiset olemme täällä sitä varten. Me varmistamme juuri sinulle sopivimmat hoidot ja siihen sopivimmat tuotteet.

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme Mabeliin!

Muut blogitekstit: